Денков се извини за "терористите"

Има меморандум, всички печелят
20 сеп 2023 18:15, Стела Стоянова
71
Денков се извини за "терористите"
Снимка БГНЕС

Имаме подписан меморандум със селскостопанския сектор, всички печелят.

Това заяви министър-председателят акад. Николай Денков, след като бе сложен край на земеделския протест и тракторите, паркирани на входа на София, се прибират, предаде репортер на БГНЕС.

Денков се извини на всички работещи и ангажирани в аграрния сектор, че ги е нарекъл терористи. "Извинявам се, тази дума не беше насочена към тях", посочи премиерът.

“Имаме подписан меморандум. При едни конструктивни проведени преговори няма победени, няма отстъпили, всички печелят”, подчерта още Денков.

Още по темата


От своя страна земеделският министър Кирил Вътев, изрази надежда да продължат да работят заедно със земеделския сектор, за да може да има повече българска продукция.

"В крайна сметка работим за потребителите, българските граждани”, каза Вътев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Акадимикът пок е неподготвен. Три пъти се извинява. Достатъчно е, един път да сгреши фатално. Никой няма да забрави. Един академик не прави такива грешки.
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Първо плямпа, после мисли. Що е то? Академик!
49
3
 
4
 
! Отговори
не трябваше преди 7 месеца
Не трябваше да се извинява на наглите трактористи! Утре ще решат още пари да търсят. Не спряха да лапат субсидии и да изнудват дребните производители, продават на високи цени, а за сметка на това качеството на зърното е под всякаква критика! От Украйна поне можеха да ни го доставят на по-ниски цени и най-вероятно с по-високо качество! Другата година като излезе модел Майбах 2024 ще видите как ще ядете по 3 лв хляб, ама сега ги защитавайте дебеловратите зърнари!
48
2
 
4
 
! Отговори
Гринго преди 7 месеца
ДО: Възпитан и точен, един добър министър-председател. АКО БЕШЕ И МАЛКО ПО-ИНТЕЛИГЕНТЕН, И НЕ КУКЛА НА КОНЦИ, ЩЕШЕ ДА Е ОЩЕ ПО-ДОБЪР ПРЕМИЕР. А ИНАЧЕ, В МОМЕНТА, В КОЙТО СИ ОТВОРИ УСТАТА, РАЗБИРАШ, ЧЕ "АКАДЕМИК" МУ Е ПРОСТО ПРЯКОРЪТ.
47
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Възпитан и точен, един добър министър-председател
46
1
 
8
 
! Отговори
Гринго преди 7 месеца
Който не идва на преговори е терорист. Така изразът "не преговаряме с терористи" става нон сенс. Какъв академик само! А иначе Денков здраво настъпа мотиката днес - клекна пред земеделците. Сега как ще се обяснява в посолството, защо не е успял да съсипе българското земеделие, направо не знам.
45
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
".. всички печелят " да, Денков печели , защото остава да е премиер още няколко месеца, зърнарите печелят, защото ще си увеличат печалбите и ще продължават да си получават субсидиите, а @кой губи: всички останали българи- ще продължават да си купуват скъпия хляб и скъпото олио, а инфлацията ще продължава да расте.
44
9
 
4
 
! Отговори
пасарела преди 7 месеца
Не им се извинявай , утре ще поискат още !! Зърнарите са най богатите и алчни , те манипулират дребните земеделци защото имат пари и плащат всичко : дизел за тракторите , пари на трактористите , храна , обслужване , превоз на знаменосците , нали са мултимилионери , Дянков , не клякай пред тия !!!
43
2
 
10
 
! Отговори
до 47 преди 7 месеца
Сам се провъзгласи за академик докато беше министър на образованието в служебното правителство на Стефан Янев (май декември 2021 г.). През октомври 2021 г. се избира за академик - около 2 месеца преди да изтече мандата на служ.правителство. Още по- интересно е, че Христо Иванов преди часове при Ризова го нарече професор и бързо допълни академик Денков. Това не беше случайно.
42
10
 
8
 
! Отговори
дедо ви преди 7 месеца
и защо се е извинил ?! та трактористите са такива , съвсем скоро ше поискат още пари . и те са като ония дето системата ги убивала .
41
7
 
5
 
! Отговори
ППец преди 7 месеца
Работим за българските потребители, но само ако не е с руски суровини. Ако е така майната им на българските граждани да живеят украйнците и всички други. Може да купуваме и от нашите партньори на двойно или тройно по-скъпо
40
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Защо изгониха Рашидов от НС за една дума? Защо не приеха извиненията му? Защо свалиха Гешев за истината, която каза? Помните ли, че Гешев каза определението: "Политически б...ок....луk - с извинения". Значи двоен стандарт. А? За Денков може, за другите не може.
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вече съе официялно част от мафията с подписи печат
38
5
 
11
 
! Отговори
да преди 7 месеца
добре! един мъж трябва да умее да се извинява, лошото е че остава продажна кукла на янките, а това народа не го търпи!
37
4
 
6
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 7 месеца
Изнудвачи е по точната дума за тях от терористи. Рекетьори също става.
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нямам думи, дано се разкарам от бг час по скоро!
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Извини се, че каза истината. Оставка!
34
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Извинението съгласувано ли е с посолствато?
33
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Денков все повече започва да ми харесва. Добрия човек умее да се извинява. Това рядко може да го видиш от политик.
32
0
 
10
 
! Отговори
Стоян Стелий : преди 7 месеца
... После три дни яли,пили и се веселили и заживели щастливо до края на мандата си...