Борисов посочи Костадин Димитров за кандидат за кмет на Пловдив

ГЕРБ ще подкрепи ГЕРБ-ДБ на местата, където техен кандидат отива на балотаж
107
Борисов посочи Костадин Димитров за кандидат за кмет на Пловдив
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кандидатът за кмет на ГЕРБ на Пловдив е Костадин Димитров, който е сегашният кмет на район "Тракия", обяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„На пръв поглед един тих и мълчалив човек, достоен, който много добре работи”, каза за него лидерът на ГЕРБ.

"Гарантирам, че при едни добри резултати това, че участваме в сглобката, ще ни даде възможност максимум да оказваме влияние и да помагаме на град Пловдив, общината има нужда от дофинансиране, особено след ротацията", заяви Борисов.

ГЕРБ представи кандидатите си за районни кметове за предстоящите местни избори.

Борисов допълни, че ГЕРБ-СДС ще подкрепи кандидат на ПП-ДБ на балотаж, където те отиват на втори тур.

"Ще съобщя кандидата за кмет на София, когато си отида в столицата, не е редно да го съобщя в Пловдив", подчерта Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Бойко Борисовгерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА
83
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Идолът на Про стите отново възкръсна сред въртенето в Пералнията.
82
1
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 7 месеца
Простата истина е, че халектората на гроб е все тая как се казва кандидат вожда на катуна. Ако и 2 месеца след изборите да обявят името му, халектората на гроб нито може да чете, нито се интересува от предизборна кампания, за тях главното е да има 2-3 кебапчета, 2-3 литра бира, някоя попфолк гърла да се подруса, да им дадат 50-те лева и са готови. Та затова гроб не си обевява кандидатите, защото никой от халектората им не гласува за кандидат, а за да си получи 50-те лева. Те гласуват за бюлетина
81
1
 
6
 
! Отговори
Българин преди 7 месеца
Стига с този Борисов. Те са няколко с такава фамилия, които съсипаха Българията ни. Между другото, къде е съдружника му от 90-те г. на м. в. помака Петров от Бабинци. ПОГРЕБАХА ЛИ ГО С ДЪРЖАВНИ ПАРИ ? Сигурно е отишър при другите мутри от миналия век, които се убиваха и постовяха бомби в колите си. Сега вече са други времена. Който е оцелял е оцелял. А и парите и бизнеса ми не са като техните. П;РАБАБАТА МИ НЕ Е ВАНГЕЛИЯ ГУШЕРОВА ОТ ПЕТРИЧ. А най-добрата. Тя ме отгледа, възпита и научи.
80
1
 
4
 
! Отговори
ВАЖНО!!! преди 7 месеца
"Борисов допълни, че ГЕРБ-СДС ще подкрепи кандидат на ПП-ДБ на балотаж, където те отиват на втори тур." Осигуряваме комфорт на Продължаваме Промяната и Да България ? Обзалагам се ,че същото не биха направили за ГЕРБ нито Христо Иванов , нито Кирил Петков ! Къде е самостоятелната борба ? Ако ще се подкрепят за постове направо даси се явяват като коалиция. Лъжат народа !
79
1
 
6
 
! Отговори
Валутни пазари преди 7 месеца
Коъ пъке този. Аха, дето охраняваше съпъртиеца му от Правец. Като не може даси намери книжката от БКП, да си я иска от Корнелията им от БСП. Такива са българските политически лидери. Не знаят на кой святсе намират, но искат да управляват. НЕ МОГАТ ДА РАЗБИРАТ ПРОСТАТА ИСТИНА, че българите ги МРАЗЯТ. А и има защо да е така. Само за Иенген и иврозона говоря. А нито Шенген има, нито пък евра.
78
0
 
1
 
! Отговори
Марков преди 7 месеца
Тогава ги поздравявах с песните на кака Лили и чичо Емил. То, други не ни и даваха. Сега ще ги поздравя с тези на ГЛОРИЯ, СЛАВЕЕВ и моите лични. Но пък, ще си ги вземем парите. КАКТО И С ТЕЗИ НА вЛАДИ МАРКОВ. БЪЛГАРСКИ МАЙКИ СА НИ РАЖДАЛИ.
77
0
 
1
 
! Отговори
ефрейтор преди 7 месеца
Политиците като този да си мобилизират електоратите за войната в Украйна. Нас с приятелите ми от МВР и УБО-то им от далечните 1982-84 никой не може да ни. ПРОСТО ЗАЩОТНО СМЕ СИ ТАКИВА. ШОФЬОРИ И МАЛКО АЛТАВИ. нО ПЪК, само малко. тЕЗИ, КОИТО ПРАВЯТ ИЗБОРИ СА СИ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ НАС. ЧЕСТИТО НА ПРИЯТЕЛИТЕ МИ ОТ НЯКОГАШНОТО им.
76
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
плешивият да обясни такъв хубав парк до жп гара Тракия защо позволи да се застрои, ако майните го изберат си заслужават съдбата да живеят в такъв мръсен град. Аве щом избраха Мамин Ваньо и кадъра на спортното Здравко Димитров и това нещо ще изберат
75
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 7 месеца
Драгомански и Кочев им разказаха дисциплините на тези от МВР и УБО преди около 40 г. Аз ще продължа да им ги разказвам. Те са просто по-добри шофьори от мен.
74
0
 
4
 
! Отговори
МИЛИОНЕР преди 7 месеца
Глория от Русе поздравява настоящите и особено бившите български политици с КАТЕРИНО, моме. Тях не са ги български майки раждали. Все помаци, турци, македонци, а не БЪЛГАРСКИ. Те за това и си нямат нищо. Освен заплати. На мен просто не ми трябва. За да не плащам данъци и осигуровки.
73
0
 
2
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 7 месеца
Като седнеха онези с пистолетите до нас, карахме където ни кажат. Аз им разправям, че има забранителни знаци или пък, че джипката ще изхвърли капачката поради прегряване, а те ми казват да не им се клатели шапките. Те за това и все забравят да си ги сложат. Защото все им се клатят. При това, не само шапките, но и главите. Като мъдете на кочовете ни. Изобщо няма да се преструваме на нищо. ПРОСТО ЗАЩОТО СМЕ СИ ОТ ИСТИНСКИТЕ. ПИРЯТЕЛИ И ШОФЬОРИ.
72
0
 
1
 
! Отговори
42820 преди 7 месеца
От най-добрите шофьори в УБО-то им са ЦВЕТЕЛИН КОЧЕВ, г-н Петко Тодоров от Българския извор, г-дата РАДОСЛАВ НИКОЛАЕВ, лазар борисов и много други, които не са генерали, но пък са от шофьорите ни, тези истинските и ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ. Както и за г-н ФИКРИ от нашенската ни област. ЗНАЕМ СИ ГИ ЗЕМИТЕ. За разлика от политиците ни, които не си познават мобилизираните. ЧЕСТИТО НА ТАГАРЕВ. Купил си е бжоънши машини, както и на борисов, който пък си е купил самелети. Изтребители, при това.
71
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Руските олигарси и приятели на Путин- Усманов,Дерипаска,Милер,Абрамович, Авен,Ротенберг,Векселберг,Чорни ,Микелсон са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!
70
0
 
3
 
! Отговори
ШОФЬОРИТЕ преди 7 месеца
С тези за Назад, назад моме Калино, един ефрейтор от бившето им УБО поздравява всичките бивши министри и премиерки на България. Включително мутрата от Банкя и мадридският крадец.Те, дъщерите им отново са бременни, а и пияни. Честит празник на НЕЗАВИСИМОСТТА НА ОБИКНОВЕНИТЕ КАТО МЕН. Тези истинските българите и българките. СПЕЦИАЛНИ ЗА ДРАГО ДРАГОМАНСКИЯ от ДРАГАНА. ОТ ШОФЬОРИТЕ НА ТЕХРАТА ИМ.
69
0
 
3
 
! Отговори
Бай Ганя преди 7 месеца
Боко благодари сърдечно на Харвардската *** Кире че го арестува и след 24 часа го пусна на свобода:;)) За пред Брюксела че борим " корупцията по високите етажи на властта"....тъй де...парици от Урсулката чакаме...
68
0
 
1
 
! Отговори
РАДИОВЪЗЕЛ, 42 820 преди 7 месеца
С Катерино моме, един обикновен българин поздравява членовет ена партията му, тези от кротките агънца. Те си бяха юбави, но полицаите му ги убиха. А пък после, защо агнешкото било скъпо. А и къде е съдружника му от БАБИНЦИ. Този помака, който ги е клепал, демек доносничил, за да се издегне до застраховател. ЧЕСТИТО РАДОСЛАВЕ. Така е с охранителите на Луканов и на тези от ЦК-то на Политбюрото им. А пък ние си карахме Джоганите , Зиловете, Газките и Уазките. Само за по 2 г.
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Имам чувството, че представя Роско Плевнелиев - скромен, тих мълчалив...Ще му дърпам ушичките ако не слушка!
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Добре че проектантите на тато са проектирали квартал тракия преди 50 години с мисъл за бъдещето, но с това презастрояване бомбата цъка не е ясно до кога ше устискат обратните води
65
0
 
2
 
! Отговори
Хотел Парк, Бургас преди 7 месеца
Ами, просто са си юбави. Те са ИВА И ЦЕЦА. Те не са расли в градината му на мутрата. но пък са расли в БЪЛГАРИЯТА НИ. ТАЗИ НАШАТА СИ И РОДНА. Те ме познават, а и са ми приятелки. На всичкото ОТГОРЕ. СПЕЦИАЛНИ ЗА БАЙ СТЕФАН ОТ ВРАЖДЕБНА. НЕ Е ГОТИНО ДА СЕИ ПСУВА, но този си ги заслужава. ЧЕСТИТО СТЕФАНЕ.