Борисов посочи Костадин Димитров за кандидат за кмет на Пловдив

ГЕРБ ще подкрепи ГЕРБ-ДБ на местата, където техен кандидат отива на балотаж
107
Борисов посочи Костадин Димитров за кандидат за кмет на Пловдив
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кандидатът за кмет на ГЕРБ на Пловдив е Костадин Димитров, който е сегашният кмет на район "Тракия", обяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„На пръв поглед един тих и мълчалив човек, достоен, който много добре работи”, каза за него лидерът на ГЕРБ.

"Гарантирам, че при едни добри резултати това, че участваме в сглобката, ще ни даде възможност максимум да оказваме влияние и да помагаме на град Пловдив, общината има нужда от дофинансиране, особено след ротацията", заяви Борисов.

ГЕРБ представи кандидатите си за районни кметове за предстоящите местни избори.

Борисов допълни, че ГЕРБ-СДС ще подкрепи кандидат на ПП-ДБ на балотаж, където те отиват на втори тур.

"Ще съобщя кандидата за кмет на София, когато си отида в столицата, не е редно да го съобщя в Пловдив", подчерта Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Бойко Борисовгерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
3
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 8 месеца
Божанков, само кака Тонка да не вземе да спечели Сф, обещахме я на васи Ухото.Галка ;)
63
0
 
7
 
! Отговори
С една дума преди 8 месеца
Тиква!
62
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Коцето е слаб кмет ,добър е само в мероприятия като пловдив мези,
61
0
 
6
 
! Отговори
Беновска пипа преди 8 месеца
Все такива пожарникари, каратисти, таекоундисти. Преди и един баскетболист, фризьор по душа, искаше да става пък кмет на София. Няма ли хора с мениджърски опит? Спряга се и един тв водещ ... Докога с тези кукли на конци ... ?
60
0
 
3
 
! Отговори
МИЛИОНЕР преди 8 месеца
На Цеца от Великото Търново, ще я изпея тази за КАТЕРИНО МОМЕТО. Просто защото тя си е хубава и гиздава. А и аз съм си раснал в ПЛАНИНАТА. Тази истинската, известна като БАЛКАНА НИ. Приятелстква като нашето се градят с години. Но пък са си истински. КАКВОТО И ДА ГОВОРЯТ. Доста са хората, които ме мразят, Цецке. Но пък, което е доста по-важно, приятелите ми са значитерно повече. Просто защото съм ТАКЪВ.
59
1
 
1
 
! Отговори
Клеций II преди 8 месеца
А Хикимян къде йе?
58
0
 
1
 
! Отговори
Милионер от Бг преди 8 месеца
С Цеца от Парк хотела имаме еднакво мислене. А то е, че и двамата ни български майки са ни раждали. Не сме раснали в Пирина, а в СТАРАТА ни, тази ПЛАНИНАТА, наречена СТАРА. ЦЕЦО, ще им ги пеем, а те ще ни плащат. НИКОЙ НЕ РАБОТИ ЗА БЕЗ ПАРИ, ПРИЯТЕЛКО.
57
1
 
6
 
! Отговори
Толупий 404: преди 8 месеца
Ретроградния Меркурий продължава... Затуй не казвам кой ще е кмета! Първо ще питам посолството,когато ходя за инструкции!
56
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Имаше един от Правец преди 34г.сега има един от Банкя.Нищо не се променя.
55
1
 
4
 
! Отговори
Певец, от народа преди 8 месеца
Кой пък е този Борисов. Дали е царям, чиято дъщеря е ицпила само чаша вино и е била с 1,6 промила алкохол в кръвта. Или пъэк, този от банкя, чиито внуци са от *** в САЩ. Честито г-жо ЦЕЦО. Като тази от Сърбия пееш, но не си ВЕЛИЧКОВИЧ. Само да ми ги запееш. В ПЛАНИНАТА СМЕ СИ РАСНАЛИ.. Тази, нашата си, известна като СТАРАТА.
54
1
 
6
 
! Отговори
Пепи Еврото преди 8 месеца
Какво стана с Мутрите вън.Не може в Мутренска държава Мутрите да не са вътре.
53
0
 
2
 
! Отговори
Ясновидец преди 8 месеца
Приятелката ми Цеца, от СЕВЕРНАТА НИ, тази нашата си българията ни, трябва да стане управителка на хотела им в парка на БУРГАС. Не защото ми е най-добрата, а защото си обича РАБОТАТА. А и я има моята дарба. Те са ни от Бога дадени. ЧЕСТИТО ЦЕЦО. А и от бабите ни, а пък моята си е от прабаба.
52
3
 
6
 
! Отговори
Винету преди 8 месеца
Толупа Уволнява,Толупа Назначава.Той е нашият Вожд.
51
3
 
5
 
! Отговори
Ефрейтор от УБО преди 8 месеца
тази банкянска мутра, поднесе ли цветя на съпартиеца си от БКП-то в Правец ? Ако си е намерил членската книжка от партията им, може и да посочва, но пък той едва ли знае, че БЪЛГАРИТЕ, тези от обикновените, го мразят. От целите си сърца и души. Така е с тези от бившата им ДС. Служил съм в службите им. Дори и ме произведоха в ефрейтор. Не съм като генералите им, просто защото те все си забравят шапките. Моето кепе съм си го издал отдавна.
50
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ей тоя мутряк зачерни бьлгария
49
0
 
2
 
! Отговори
Честита 2023 г. преди 8 месеца
Изобщо, ама изобщо няма да се преструвам. Ами, аз съм си най-богатият българин. Тези от парк Хотела им в Морската градина в Бургас ме знаят. Много бързо се сприятелявам с хората, особено с добрите. А пък, лошите да гният в гробовете си. Прабабата ми ме е научила. Да кълна и проклинам само когато много ме ядосат. А пък, приятелите и приятелките ми просто не могат да ме.
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Важно!!!, то се подразбира чр Борисов има предвид, че ще подкрепи кандидати на ПП/ДБ, където не са на балотаж срещу ГЕРБ! Което е и съвсем нормално - ти каквяо очакваш, да подкрепи кандидат на БСП или Възраждане ли?
47
1
 
5
 
! Отговори
Също така!!! преди 8 месеца
ПП-ДБ ще подкрепи кандидат на ГЕРБ-СДС на балотаж, където те отиват на втори тур.
46
0
 
2
 
! Отговори
МИЛИАРДЕР преди 8 месеца
На този му убиват съдружниците, а той ги посочвал. Като не може да говори, никой не му е виновен. БЪЛГАРИЯТА НИ, тази нашата си и родна, ПРАЗНУВА. С песните ни. А не със съдружниците му, които отдавна са в гробовете си. Там им е мястото. Ред е и на депутатите му. Като тези от поредното им НС.
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 43, Запада няма да изхвърли Зеленски и Украйна, а освен това, сдухани копейкаджии само едно си знаят, дори и по теми които нямат нищо общо с Украйна! Точно като селските пиянки, които си разказват едни и същи истории по хиляда пъти