Надежда Нейнски: Църквата е силен инструмент за въздействие

Руското посолство не може да си позволи да затвори църква, заяви тя
27 сеп 2023 10:16, Нели Христова
43
Надежда Нейнски: Църквата е силен инструмент за въздействие
Снимка: БГНЕС

Руската църква е под управлението на Българската православна църква. Руското посолство не може да си позволи да затвори църква. Това е абсурдно. Властта и вярата са преплетени от много време. Църквата е силен инструмент за въздействие. Това заяви Надежда Нейнски в "Денят започва" по БНТ.

По отношение на българите, задържани в Обединеното кралство за шпионаж за Русия, Нейнски коментира, че имиджът на страната наистина страда от подобни инциденти.

"Свързва се името на България с хора, които я представляват в различни държави. Такива хора не свалят съмнението, че България е троянски кон на държави, които не са в ЕС. Решението да се откриват секции навсякъде, където има необходимия брой хора, не дава възможност на държавата да контролира кой реално се занимава с изборите. Те са имали достъп до личните данни на хората, които са гласували. Много е важно този случай да бъде разнищен и да се вземат мерки, за да не бъде повторен", допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
Божкеее... преди 7 месеца
Тая 'преводачка'е по грозна и от баба Яга...па е и простаКАТО спора....
26
0
 
5
 
! Отговори
Аман преди 7 месеца
Лов на вещици
25
0
 
6
 
! Отговори
Преди години се преди 7 месеца
бях натъкнал на някакъв канал в ютюб, "брат Натаниел" или нещо от сорта. Та този Натаниел, живее в САЩ и се самоопределяше като ортодоксален християнин и проповедник. След няколко видеа у мен се наслои впечатление, че юдеизма не се понася особено с ортодоксалното християнство, а за ционизма то се явява антипод. Религията и църквата като институция трябва да съществуват, защото покриват фундаменталната човешка нужда - вяра. Без вяра в утрешния ден сме за никъде. Разберете го, вярата е нужна.
24
0
 
11
 
! Отговори
Обичаме Русия преди 7 месеца
Не им ли писна, едни и същи да са вечнити морализатори, винаги и умни и прави? Престанете! Правите всичко за вашата кариера и високи постове. Но не ни подценявайте с мъдри и нищо незначещи фрази! Работите от години за Запада и Америка, добре, не ни казвайте кого да обичаме и колко. Уморително е.
23
0
 
3
 
! Отговори
A преди 7 месеца
До Фризьор 11Да затворим всички църкви и манастири в България тогава!
22
0
 
10
 
! Отговори
Безсрамници преди 7 месеца
Трябва да се засрамят от отвратителното си поведение, Надежди, Марийки, Инджеви, Минчеви, Соломоновци и тути фрути морализатори. Посягат и принизяват всичко, в угода на собсвената си кариера и сервилност. Какво безчестие, каква липса на мярка и свян!
21
0
 
5
 
! Отговори
И Ленин го е казал преди 7 месеца
Да, госпожа Неински е страшно оригинална, както обикновено, говори клишета. Това е същността на религията, да управлява е влияе на огромни групи хора. Що за прозрение тресе Надежди, Екатерини, и всички тези които рещиха да философстват на тема религия? И, както, както е казал Ленин, религията е опиум за народите.
20
1
 
6
 
! Отговори
gogo преди 7 месеца
БЪЛГАРИЯ !!!!!
19
3
 
23
 
! Отговори
Българин преди 7 месеца
Един колега на тази национална предателка - визирам чифутчето Паси, беше казал нещо от рода на "майната му на Православието". Такива хора са готови да продадат вярата ни, историята, религията и всичко, в името на това да бъдем слуги на наглосаксонския свят. Нов народен съд! Само това е спасението.
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нейски се прави на луда, но точно т нар евроатлантици дадоха имота на руската църква на Москва.Апропо, те какви атлантици са е друг въпрос.Стоянов, почитател на руската култура, Костов, съветофил и комунист, Калин Янакиев е бил постоянно в тази черква да се черкува.И тия се водят съюзниците на НАТО.Троянския кон в НАТО, това са ОДС и всички бг евроатлантици.
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Доктор Енчев, какво правите??? Заемете се, тая вече е страшна! Баcи киликандзера!
16
5
 
30
 
! Отговори
Евросатанисти преди 7 месеца
Църквата е на руското посолство и рептили като Надето нямат думата. Очевидно е, че евроатлантическите сатанисти са подели гонение срещу Православието. Всичко върви по украинския сценарий.
15
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Бабо, хайде да си гледаш внучетата, а не да се занимаваш с това,което става 30 години след твоето участие в политическия живот на държавата. И полагай малко повече грижи за лицето си.
14
5
 
29
 
! Отговори
Православен преди 7 месеца
Еврейката какво пък ти разбира от църкви?Да върви у синагогата и да дава акъли!
13
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Църквата е силен инструент за въздействие над слабоумните.
12
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Няма по-мръсни хора от копейките по нашите земи.
11
28
 
5
 
! Отговори
Фризьор преди 7 месеца
Всяка затворена църква е нож в сърцето на Путин.
10
4
 
36
 
! Отговори
Борисов преди 7 месеца
Руското посолство е собственика на църквата и земята и не само че може да я затвори, но даже виждаме че го прави!Та така
9
5
 
37
 
! Отговори
Трайчо Китанчев преди 7 месеца
Либе_растите (дърти, но гладни) пак изпълнява от дупките си... С поредната лъжа, разбира се! И не руската църква беше затворена от посолството на Руската федерация, а беше обезлюдена по заповед на"Посолството"!!! Стига сте тиражирали зомбиращи не истини срещу сребърници!
8
8
 
27
 
! Отговори
Русия до сега не е преди 7 месеца
затваряла църкви, но украинската власт компенсира и за двете страни. Същото ще стане и у нас. Изведнъж ще стане ясно от някъде, че трябва да се затворят църквите, защото са бъкани с руски агенти. Просто подготвят терена в момента.