Слави: Това е държавен преврат, оставка, съд и затвор!

Изборите в България се фалшифицират от ПП-ДБ, заяви той
Обновена: 27 окт 2023 22:14 | 27 окт 2023 13:02, Александър Попов
291
Слави: Това е държавен преврат, оставка, съд и затвор!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ИТН Слави Трифонов поиска оставка, съд и затвор за тези, които фалшифицират изборите.

"Днес стана ясно как се фалшифицират резултатите от гласуването с машини на изборите. При това се фалшифицират от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“.

Днес в официален доклад на ДАНС бе оповестено, че на 25 октомври, преди два дни, заместник-министърът на електронното управление Михаил Стойнов, в нарушение на всички закони, е повторил цялата процедура по генериране на кода, който подсигурява сигурността на машините, записал го е с телефона си, след което си го е свалил на флашка и го е отнесъл със себе си.

Цялото това престъпление е било заснето от охранителните камери на залата.

И това вече е доказателство, че изборите в България се фалшифицират. Фалшифицират се от ПП-ДБ.

В момента всеки един от ПП-ДБ, може да притежава този код и всяка една машина може да бъде манипулирана във всеки един момент, независимо в коя точка на страната се намира.

Това е държавен преврат.

Спомняте ли си какво казаха същите тези в онзи запис. Ето това е онази „ала-бала“.

Ето как, по техни думи, цитирам : „Изгърмяхме един проект на Слави и откраднахме един бутон“. Ето така те печелят избори. Ето така управляват в момента – с измама.

Пак повтарям, това е държавен преврат и престъпление срещу националната сигурност.

Този Михаил Стойнов трябва да бъде арестуван незабавно. Освен него, трябва да бъдат арестувани Кирил Петков, Асен Василев и всички, които са знаели за тази схема.

Машините трябва да бъдат премахнати от изборите след два дни, защото всеки, който ще гласува на машина, няма да знае къде всъщност отива неговият глас. Призовавам незабавно Главния прокурор да се самосезира по случая.

МВР да арестува виновните.

Президентът Радев да свика незабавно Консултативния съвет по национална сигурност. ЦИК да премахне машините от изборния процес в неделя, защото са компрометирани.

Тези хора не бива да се доближават повече до власт. Единственото, до което трябва да се доближават, е слушалката в стаята за свиждане в затвора.

Оставка! Съд! И затвор!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Поредната измислица, за да махнат машинния вот и с хартиените бюлетини да си фалшифицират вота, както са си свикнали от много години.
130
0
 
4
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 7 месеца
До АнонименАми то и банкомата може да обърка нали ,ама всеки ходи си тегли парите!
129
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Компютърната система може да даде фалшив резултат даже без външна (човешка) намеса, има описан такъв случай на избори в нидерландия. Една единица да бъде погрешно сменена с нула или обратно, поради промяна на напрежение в дефектен елемент.
128
0
 
13
 
! Отговори
МУТРОС преди 7 месеца
Мутрите победиха!Създадоха ситуация в която да лъжат,че изборите са манипулирани!ИТН обслужват мутрите и в това няма съмнение.Да излезе един независим специалист и нагледно да обясни как се случват по думите на ИТН и Деса тази манипулация.И тя ходеше в предаванията с една флашка.ДАНС,нали са радеви хора,да излязат и да дадат доказателства.Лесно е да маскариш някого,защото знаеш че няма да има последствия.Лъжата и манипулацията станаха основни м-ди на мафията.
127
2
 
6
 
! Отговори
Петьо Петков преди 7 месеца
Само този инфантил Слави.и кликата му долнопробна мафия могат да говорят за такава глупост.....*** ,кодовете ги имам и аз,те ги публикуваха публично,ХАХА,ХА.......
126
2
 
7
 
! Отговори
Hchir преди 7 месеца
Космонавта иска оставка!
125
0
 
10
 
! Отговори
Димитър преди 7 месеца
"...е повторил цялата процедура по генериране на кода, който подсигурява сигурността на машините, записал го е с телефона си, след което си го е свалил на флашка и го е отнесъл със себе си" Работя в софтуерния бизнес от 20 години - това написаното обаче не го разбирам като действие и логика. Незнам как снимка или клипче на телефон, на изходен код на програма - може да продуцира нова версия на софуера, и да се инзсталира на всичките 10000 машини за 4 дена.Пълна безумица за да се джавкаме тук
124
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ние не коментираме неговата интелигентност -- само фактите, които се виждат като излезеш на улицата.
123
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Плешо е изпята песен вече и се чуди какви глупости да ръси, лошото е че повечето хора са необразовани, а поне 75% от хората в България са функционално неграмотни, демек могат да четат, но не могат да разбират.
122
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ами този васил терзиев, компанията му (им) е продадена на американска компания за 262,5 милиона американски долари -- от какъв зор иска да става кмет и да работи на заплата, отвсякъде си личи че става дума за корупция.
121
0
 
7
 
! Отговори
Антинатовец преди 7 месеца
И какво като гласуваш с хартия някой ти я надраска нарочно от комисията и я хвърлят в коша какво правим тогава?А ясно правим избори по Ганьовски със сценаристи най големи мафиоти и престъпници в държавата.Те са си опекли работата . Купили са цялата ЦИК с пари от Козяк 16 и винаги знаят точният за тях резултат.Защо никога по телевизия полицаи и *** не кезаха аджаба кои са смелчаците от кои партии купуват избирателите и никой не ги бара и не им изнася партийната принадлежност?
120
0
 
2
 
! Отговори
+++ преди 7 месеца
Я ти да видиш.Смешници.Ниската избирателна активност е точно заради фалшивите мадурки,в чието внедряване и ти имаш пръст.
119
5
 
16
 
! Отговори
РАБОТЕЩ ЧОВЕК преди 7 месеца
Целта е постигната.Тези от ИТН се чудят как да объркват хората.В държавата трябва да бъдат заловени всички,които пускат лъжи,а журналистите във всички медии ги повтарят като папагал.Колко лъжи избълваха ИТН!ДАНС се оказа,че работи за Радев,а не за държавата.Никога в новата история шеф на такава служба не се е явявал в НС и не е играл по свирката на празидента както стана преди време.Радев,след като Зеленски му заши публичен шамар ще направи всичко,за да провали правителството и д-вата.СРАМ!
118
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Я мисля, че беше държавен преврат, когато ИТН бутнаха правителството или когато отказаха да направят такова и да поемат отговорност. Както и когато забравиха изцяло за техните референдоми и не внесоха промените, даже за обсъждане. Там където кметовете са от ИТН, краденето е направо двойно, щото знаят, че са за кратко... абе кой още им вярва.
117
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това не е измислица на слави, той има възможност да го обяви публично. Много други може да се досетят но нямат достъп до широка публика, а пък трето е да се направи проверка, както трябва пост фактум, след изборите. Достатъчно е да се фалшифицира само на няколко места, като София е ключова, очевидно.
116
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ИСТИНА! Лъжата днес света владей и който не умее да лъже, зле живей! Ето например в момента ви лъжа, че съм изял едно яйце, снесено от петел!
115
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Какво да го слушам този , дори неговите хора са при него само защото им плаща .Той какво си мисли ? Да ги остави един -два месеца без заплати и даже и телефона няма да му вдигат . Сега,Защо казвам това ? Защо помня пак тези същите как скачаха и защитаваха машините
114
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Слави! Лъжата днес света владей и който не може да лъже, зле живей!
113
1
 
13
 
! Отговори
Германец преди 7 месеца
"повторил цялата процедура по генериране на кода, който подсигурява сигурността на машините" -- силно се съмнявам, че учиндолският кючекчия разбира какво значат тези думи. Важното е да ги изрече достатъчно драматично за да напрегне ганюгите.
112
0
 
3
 
! Отговори
Друг е проблема преди 7 месеца
Забранете брането на гъби,няма кой да гласува!