Хекимян настървен: Ще бъдем силна опозиция

ГЕРБ няма да подкрепи нито един за председател на СОС
13 ное 2023 13:00, Нели Христова
50
Хекимян настървен: Ще бъдем силна опозиция
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

“Няма да подкрепим нито една от номинациите за председател на СОС. Ще бъдем силна опозиция”. Това заяви общинският съветник Антон Хекимян от ГЕРБ - СДС, цитиран от БГНЕС.

“Задължение е на най-голямата група в СОС да поеме отговорност, така че да създаде мнозинство”, подчерта общинският съветник.

Кандидатурите за председател на СОС са:

Борис Бонев от ПП-ДБ- Спаси София

ГЕРБ - без номинация

Диана Тонова - БСП

Красимир Гълъбов - Възраждане

Пламен Данаилов - ИТН

Хекимян подчерта, че сега е ред на тези, които са декларирали, че са спечелили изборите, да покажат, че могат да го направят.

“Цялата група няма да гласува и да присъства нито на първия избор за шеф на СОС, нито на по-следващия”, каза още Хекимян. Той поясни, че така ще си проличи кои са задкулисните договорки, които според него текат и в този момент. “Ние в сглобка на местно ниво няма да участваме”, отбеляза Антон Хекимян от ГЕРБ - СДС.

Прошко Прошков, също от ГЕРБ, припомни, че ПП-ДБ са работили вече с групата на БСП. “Те създадоха заедно правителство, което преди време сложи ръчна спирачка на развитието на София през най - тежката енергийна и ковид криза. Надявам се отново да намерят път един към друг”, заяви Прошко Прошков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Кики преди 5 месеца
Утре ще останеш и без заплата.
39
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Злобно Хекимянче. Сърди се на Бойко, че те хвърли на лъвовете, не на ПП-ДБ. Щом нищо и никого няма да подкрепяш, какво дириш в общинския съвет?
38
0
 
2
 
! Отговори
Кире преди 5 месеца
Няма да се явят, тоест ще намалят кворума и ще оставят ПП да се самоизберат, но те не участвали в избора и щяли да са опозиция.:) Смех у залата. Закривай.
37
0
 
11
 
! Отговори
РАБОТЕЩ ЧОВЕК преди 5 месеца
Вие всичките,другарю Хекимян сте избрани да работите в интерес на града,а не да говорите за сглобки и пр.Виждаме какви инструкции ти е дал твоят гуру-ББ.Вчера го избраха,днес вече говори,че няма да ходи на работа и да гласува.Така ли правеше в БТВ?Независимо,че ПП+ДБ са спечелили,те предлагат приоритети-и за тях ли няма да гласуваш и работиш?Тогава за какво си избран?Да плюеш и злорадо да се хилиш.Сега се видя истинската същност на Хекимян-злобен кариерист.Как го търпят в ГЕРБ-остава загадка.
36
0
 
9
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 5 месеца
Бе тоя кога се зарази от герберската болест ? Не подкряме нещо ,щом няма далавера за нас ! Няма значение дали е добро за обществото, ни е си търсим процента далавера!
35
1
 
7
 
! Отговори
аве как така преди 5 месеца
От шеф в БТв с 30 000 лв сега неква ми зерна запата на общ. съветник?
34
1
 
10
 
! Отговори
Аз преди 5 месеца
Няма по-долно същество от гербаджията!!! Особено като му спре кранчето и вече няма как да си върти безнаказано далаверките..
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кикимян е въздух под налягане и това се видя, въпреки контролирания и корпоративен вот и купени гласове, че дори до балотаж не можа да стигне. Сега разбира се ще го играе опозиция и ще опитат с ОПГ Герб да кешират каквото могат в замяната на гласове за това и онова, но ОПГ-то почва да затъва и скоро ще трябва да отговарят за кражбите и престъпленията си, които не са никак малко
32
1
 
9
 
! Отговори
хах преди 5 месеца
И ся к'во, от 30000лв заплата отиде на 1600лв и е щастлив.
31
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кикимяяян, издънко такава!! Освен да се цамбуркаш пиян в селския гьол на Йорданов ден за друго не ставашшшшш....!
30
7
 
2
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 5 месеца
Простаци са тези дето досега спъваха работата на управлението на държавата саботажи лъжи заблуди 3 год Сега да ги видя тези същите как редят плочки и онези общи приказки дето говореха за София Излизайте започвайте да чистите да редите плочки да се доказвате с 16 % настанили се
29
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако имаше демокрация, сега ППДБ нямаше да имат правителство и премиер, защото те загубиха изборите. Нещо май опорките на *** куцат.
28
0
 
1
 
! Отговори
гост преди 5 месеца
До Анонимен 32ама те ПП, не искат ГЕРБ, всички други, но не и ГЕРБ... Без тях пак няма да имат мнозинство, защото Възраждане са им отказали доколкото разбрах.
27
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако имаше демокрация, в едно демократично общество се признава победителя и се почва работа. А тия гербави про стаци, ако няма да работят, да се махат от там...
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Shark...Видяхме какво е да си менте опозиция и да не гласуваш за бюджета на София. От ДБ това направиха преди месец. Казаха, че няма да подкрепят и от ВМРО и ГЕРБ да се разбират.
25
4
 
4
 
! Отговори
хаха преди 5 месеца
Държавна собственост и Държавна сигурност да си изберат председателя на общинския съвет
24
7
 
3
 
! Отговори
Сега най ще се преди 5 месеца
изкефя, ако Възраждане стане председател!
23
2
 
10
 
! Отговори
Shark преди 5 месеца
***. Какво си въобразява, че като е против всичко ще е силна опозиция ли. Силна опозиция означава да реагираш навреме и адекватно, когато се мислят мизрености, преди те да са направени. А не да си против всеки и всичко! Това последното се нарича инат, а не сила!
22
3
 
2
 
! Отговори
не лъжа преди 5 месеца
Като го зърнах и обилно овърнах !!
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тази арменска уста още не е ли разбрал,че герберите са в поза партер?! От тях абсолютно нищо не зависи,командите им се подават от едно посолство с говорител Галя! Всичките са неадекватни,нещастни циркажии,жалко за НАРОДА и РОДИНАТА ни!!!