»“Ќ: ’аос, лъжи и безобразие, откакто управл€ва ѕѕ

…орданов отсече: Ќищо не е наред в държавата на всички нива
ќбновена: 22 ное 2023 09:42 | 22 ное 2023 09:41,  амели€ ÷ветанова
33
»“Ќ: ’аос, лъжи и безобразие, откакто управл€ва ѕѕ
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

’аос, лъжи и безобразие и това е ежедневие, откакто управл€ва ѕѕ. «а тези 6 месеца има повече скандали, отколкото за последните пет години, обвини в деклараци€ от името на ѕ√ на »“Ќ “ошко …орданов.

—поред него нищо в държавата не е наред и то на всички нива.

ќще по темата

„≈мблематичен пример е протестът през миналата седмица срещу Ѕ‘—, един спортен протест беше дивашки опустошен от полици€, ко€то биеше наред, и от фенове, които палеха кофи за боклук, и за този хаос отговорност нос€т управл€ващите“, отсече той.

„ алин —то€нов чий министър е? ќт ѕѕ му искат оставката, а те го сложиха за министър,  ирил ѕетков твърди, че не го познава, а само преди н€колко месеца по думите на сами€ —то€нов, ѕетков му се е обаждал всеки ден да слага свои хора в структурите на ћ¬–. ѕремиерът Ќиколай ƒенков каза, че ако —то€нов не се извини, ще си подаде оставката,  алин —то€нов не се извини, а ƒенков продължава да олицетвор€ва изпълнителната власт“, упрекна …орданов.

ѕо думите му депутатите от ѕѕ н€мат никакъв срам и достойнство.

„ѕредполагам, че н€кои от √≈–Ѕ и ƒѕ— изпитват н€какъв срам и сега имате шанс да прекъснете това порочно управление“, призова той с молба да подкреп€т вота на недоверие срещу правителството, който беше отхвърлен малко по-късно.

 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


33
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
25
0
 
2
 
! ќтговори
№№№ преди 7 месеца
итн,в компани€та на възраждане и бсп,отново пледират за дестабилизаци€ на страната и връщането на проруските служебни правителства на радев.«а тези партии винаги на първо м€сто стои руси€ и руските интереси,а Ѕългари€ се използва само за осъществ€ването им.“ези партийки не са български,те са подчинени на мафи€та и руската корупци€ на различни управленски нива у нас.“е са за путин и за унищожението на ”крайна като свободна държава.
24
1
 
2
 
! ќтговори
¬ъзмутен преди 7 месеца
»“Ќ са в парламента, за да плю€т по ѕром€ната, да сип€т хейт и да саботират всичко, което е добро за българите! »“Ќ обслужват един кръг от съмтителни олигарси. Ќа т€х не им пука за народа! —амо негативизъм и токсични лъжи идват от »“Ќ!
23
1
 
2
 
! ќтговори
ћнение преди 7 месеца
 ой му в€рва на този лъжец и клеветник “ошо?!
22
1
 
2
 
! ќтговори
Ќапротив! преди 7 месеца
’аос, лъжи и безобразие щеше да настане, ако б€хте успели да съборите ѕравителснвото! Ѕългари€ има нужда от –едовно ѕравителство и от —табилност!
21
2
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
Ќо си спомн€м, че мирните граждани *** онзи протест не се разграничиха от футболните хулигани тогава и продължиха да хвърл€т камъни и павета!
20
1
 
6
 
! ќтговори
—ашо преди 7 месеца
√-н …орданов ¬ие също имахте шанса да управл€вате - какво се случи тогава?≈дно гол€мо Ќ»ўќ! «атова на следващите избори народа ¬и наказа подобаващо.ѕълен погром.Ќа всички вече сте €сни какви сте - ненужници.¬ие сте недостойни.ћного скоро н€ма да ¬и помни никой, даже и циничните ¬и скечове съсипали поколени€ н€ма да се помни,че ¬ие сте ги писали.
19
2
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
„уд€ се не толкова на “ошкови€ акъл,него си го знаем,а на тези,които гласуват за т€х.Ќе че и т€х не си ги знаем,де.
18
1
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
“и€ зна€т ли защо са в парламента и каква работа свършиха досега?ќсвен да ла€т като бесни кучета,нищо съществено не са предложили и одобрили.ћай само за едните заплати са там и да коват интриги,вместо закони.
17
3
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
ј когато се опитахте да управл€вате вие-некадърност,простоти€,„алгари€,интригантстване и алчност,което продължава и досега
16
1
 
8
 
! ќтговори
пп преди 7 месеца
ƒобре,а вие какви сте?„уд€ се на ума на онези,които гласуват за вас.
15
0
 
7
 
! ќтговори
¬асилев до Ќики преди 7 месеца
¬сичко е отражение на състо€нието на държавата- спорт,култура,съд,прокуратура ,арми€,полици€,здравеопазване,образование и т.н. «а 45 г. не можахме да изплуваме,а вече сме се залепили за дъното.ѕричината е само една-  ќ–”ѕ÷»я .» най- големите пресъпници са на първите редове в народното събеание.
14
0
 
9
 
! ќтговори
»стина преди 7 месеца
Ќай-лошото при нас е че изпълнителната и законодателната власт са се слели, и имат тесни връзки със съдебната, като изпълнителната е над всички вместо да са равни и да има равноправие между т€х. »зпълнителната казва на законодателната какви закони да гласуват и на съдебната как да ги прочитат.
13
0
 
6
 
! ќтговори
Ќики преди 7 месеца
ѕреди години на истинските мирни протести хората пов€рваха,че нещо може да се случи .Ќо на един от т€х б€ха изпратени по заповед 40- 50 футболни фена с бомбички.“ези фенове се сл€ха с мирнопротестращите и атакувага с бомбички полицаите.» тихомълком се изнесоха от протеста .ѕострадаха мирните граждани.—ега на протеста срещу Ѕ‘— - също.ќтклон€ване на вниманието на гражданите от истинските проблеми на държавата. » по “¬ се говори всичко друго, но не и по основни€ проблем.
12
1
 
11
 
! ќтговори
¬асилев преди 7 месеца
¬сички си говор€т празни приказки.«а пред елекотората си.«на€т,че нищо не зависи от т€х, от ното една парти€ в парламента.ј от друго м€сто. ј те просто са едини изпълнители и двама така са се впрегнали да олицотвор€ват европейските ценности, че не се осещат и стават за см€х.јма спас€ват собствената си кожа.«а народа само приказкии клишета.јма той си е свикнал,защото се е превърнал в роб.
11
6
 
7
 
! ќтговори
киро преди 7 месеца
-,,“ъй бре “одоре....."»зобщо не ги одобр€вам тези от »“Ќ, но за това съм съгласен с т€х. ќт както са на власт, държава н€ма. ѕълна анархи€ и беззаконие.
10
1
 
15
 
! ќтговори
» вие преди 7 месеца
»злъгахте,че ще пратите македонски космонавт .
9
3
 
14
 
! ќтговори
јлън √рант преди 7 месеца
–усофилите са впрегнали сили за да очерн€т правителството. ƒа то не е перфектно, но когато прецака русофилските интереси за т€х не е ефективно. ћили сладки »“Ќ вие какво направихте когато имахте възможност да управл€вате, нищо.
8
8
 
13
 
! ќтговори
Ѕай »ван 2 преди 7 месеца
≈й тези от »“Ќ още не могат да прежал€т они€ 4 млд, дето не им дадоха да откраднат за т€х и Ўиши ,докато б€ха в правителството!
7
9
 
13
 
! ќтговори
ники преди 7 месеца
»“Ќ имаха шанс да управл€ват, хората им гласуваха доверие и вижте ги къде са?
6
5
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
ƒа се махат тези,защото с тези електронни рецепти дори за аспирин и капки за нос ще ни унищожат.“ова се прави в държави с читаво здравеопазване,а не баба ѕена да ходи на 30 км за електронна рецепта и после да се окаже.че лекарството го н€ма,а не може да вземе заместител.’айде пак при лични€ лекар,пак висене на километрична опашка и чакане с часове.јми децата?ƒокато вземе антибиотик ще направи пневмони€.ƒано изпукате в адски мъки,гадове !