Денков: Ако иска, Пеевски да излезе със снегорин, с лопата

1000 население места все още няма подаване на ток
Обновена: 26 ное 2023 12:29 | 26 ное 2023 12:25, Нели Христова
412
Денков: Ако иска, Пеевски да излезе със снегорин, с лопата

Разбирам желанието на всички хора нещата да се решат бързо, но това значи наличните екипи да имат достатъчно време, за да отстранят всички стотици повреди по електрозахранването. Ситуацията е тежка почти в цялата страна, особено в североизточна България.

Над 100 човека са били освободени от снежни капани благодарение на различните институции.

В над 1000 население места все още нямаме подаване на ток. Това е нещо, което може да се предвиди, но не може да се предотврати в такъв срок. В момента ситуацията е тежка в почти цялата страна. Над 100 човека през тази нощ са били освободени от снежни капани.

Това заяви премиерът акад. Николай Денков. Министър-председателят свика извънредно съвещание в Министерския съвет във връзка с тежката зимна обстановка в страната и бедственото положение в няколко области.

“Продължават да се разлистват пътищата, но в някой области е по-трудно. В Шумен, Силистра, Разград ще продължи да бъде тежко в следващите часове”, добави Денков.

Той напомни, че преди 2 дни НИМХ в предупредил, че предстои влошаване на времето и комбинация от тежък, мокър сняг и ветрове. Денков посочи, че разбира желанието на всички хора нещата да се решат бързо, но в усложнената обстановка отнема повече време.

"Няма как да имаме чисти пътища докато не се подобри метеорологична обстановка", уточни той и заяви, че обстановката в София е измамна, тъй като на в останалите части на страната положението все още е тежко.

"Не знам как си представя господин Пеевски ролята на премиера. Аз го призовавам, ако иска, да излезе със снегорин, с лопата...", заяви Денков в отговор на думите на Делян Пеевски, че "сняг не се чисти онлайн".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Боко пося пътищата, тая кикимора ги разлисти
11
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Денков е първият мъж с негативни нива на тестостерон.
10
4
 
29
 
! Отговори
и това без да ни преди 5 месеца
обстрелва Путин, подарихме си генераторите и нафтата сега българите да стоят без ток, направо семе номер 1.
9
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Той управлява държавата,ама ако може някой друг да му свърши работата,а той само да краде.Честита промяна,жълтопаветни иzмекяри.
8
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Че па кво толкова му е отговорил, че щял да почисти като се стопля снега ли, като се подобрява обстановката, мушморок не се офлянквай ами пали ти снегорина.
7
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 1 й Нямнищо достойно. Истината е, че пеевски може да докара снегорини и йора, да понат и да чистят, далееч по-добре от бандата от 50 парчета, които днеков вика на онлайн кръжок. Проблемът е, *** ак го наорави, ще го заринат с дела за "самоуоравство" и "нерегламентирани пътни дейности", вместо блаходарствени нотки, защото тов ащемозначава, че общината и правителстовто са кухи и е ги е яд.
6
5
 
28
 
! Отговори
Хах преди 5 месеца
Точно така молец! За един академик по сапуните е под достойнството да се занимава със снега и неговото почистване. Един академик може само мъдро да заключи, ситуацията може и да е предвидима, но не и предотвратима!
5
10
 
16
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 5 месеца
Промените нали управляват защо лично не чистят не дават пример
4
9
 
28
 
! Отговори
Денкоf преди 5 месеца
Директно от посоството излъчвам.
3
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пеевски би изкарл още 100 снегорина, ако му дадеш, но ще ти връчи сметката.
2
30
 
21
 
! Отговори
гвр преди 5 месеца
Браво Денков
1
28
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Браво! Достоен отговор