ПП осъди критиките на Пеевски срещу премиера Денков

Имал грешна самопреценка за ролята си в държавата
30 ное 2023 09:09, Елка Василева
37
ПП осъди критиките на Пеевски срещу премиера Денков
Снимка: архив, БГНЕС

Политическа партия „Продължаваме промяната“ осъжда критиките на председателя на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и неговата грешна самопреценка за ролята му в държавата. Това се посочва в позиция на партията, като се уточнява, че критиките са безпочвени.

Още по темата
„Не агресивният ПР и имитацията на сила, а поемане на отговорност за управлението извади държавата от порочния цикъл от неуспешни избори, даде и ясна програма и посока за работа, обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости“, посочват в позицията си от „Продължаваме промяната“.

От партията отбелязват, че продължават да изпълняват целите си въпреки всички предизвикателства.

В открито писмо до премиера Денков вчера Пеевски заяви, че наблюдава управленска безпомощност за справяне с "климатично предизвикателство снеговалеж". По-късно в кулоарите на парламента Пеевски каза, че целта на критиките му към премиера е той „да почне да си върши работата“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 4 месеца
"Осъждането на критиките" - не върши работа ,това е само за морални хора.Тези ,които наистина искат да настъпи промяна в държавата ни ,като процес и да бъдем Правова ,а не варварска държава ,както досега - трябва да направят така ,че никога повече депутати с меко казано спорна репутация ,да не са в НС ,а където им е мястото.
23
0
 
1
 
! Отговори
ахахах преди 4 месеца
Дон Кихот през зимата, Разпутин наистина има халюцинации, дори преподавателите по литература обикновено знаят, че Дон Кихот не се изучава в началото на зимата, а през есентаахахахахахха
22
0
 
1
 
! Отговори
лафкаджия преди 4 месеца
Много се извинявам, този щеше да се погрижи за тютюневия бизнес, но направи едни лафки и после дори ги затвори, какво прави в парламента? Той прилича ли според вас на Борис от романа на Тютюн, защото според мен не
21
1
 
4
 
! Отговори
Дон Кикот преди 4 месеца
Пигито е любимеца на ромските секции понеже си мечтаят да ядат свинско като го гледат :)
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какво направи Денков, ами едно голямо нищо! Какво можеше да направи - генератори на ток от военните на най-тежко засегнатите региони, светкавични проверки и глоби за ЕРП-тата, но той избра да е поредния бурсук!
19
0
 
4
 
! Отговори
всички са от дЕпЕсЕ преди 4 месеца
Шиши си вее коня, но забравя, че никой не е по-силен от народа. Онази кандидатура за шеф на ДАНС разпали искрата.......да не се случи пак при номинацията му за премиер!? СОКОЛА да си опича акъла докато е време :)))
18
2
 
1
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 4 месеца
Оставка нови избори
17
2
 
2
 
! Отговори
свиквайте преди 4 месеца
И да не ви харесва Пеевски е бъдещия премиер!Има кой да го избере!Сега разлайва кучетата да свиква народа с него!
16
0
 
1
 
! Отговори
Дедо Пинто преди 4 месеца
До GogoТака го е инструктирал СОКОЛА да хапе и лае, защото знае, чеМАТРИАЛЪТ е лош и не става за нищо.Докато българите не излезнат да гласуват подобни *** с помощта на медиите разбира се, ще ви бъдат натрапвани.постоянно за
15
3
 
4
 
! Отговори
Gogo преди 4 месеца
Пълен лаладжия ми изглежда този пеевски, много несериозен, само лакардии от него и начесване на его... къде му е покритието? Никой не го е виждал
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ДПС отдавна вече не е етническа партия!Много българи гласуват за тях!Водят се за "турска" за да гласуват турците за ДПС!
13
1
 
1
 
! Отговори
Георги преди 4 месеца
До Свобода # 13ХАХАХАХХАХАХХАХАХ
12
2
 
8
 
! Отговори
Карпов преди 4 месеца
От Промяната събраха смелост да изджафкат войнствено, браво. Пеевски толкова може да се е респектирал, че утре пак да ги пусне в личният му кабинет да му направят кафе с джезвето.
11
1
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 4 месеца
дпс гласува с вас подкрепя кабинета така че ще търпите при 34 процента избактивност затова нови избори с нови лица
10
6
 
13
 
! Отговори
знаещ преди 4 месеца
Всеки опит за нормалност в България е брутално атакуван от мафиотските олигархични сили.Това, че нападат Денков толкова агресивно и точно определени хора (които всички знаем що за стока са) означава само и единствено това, че той работи за благото на страната!
9
9
 
10
 
! Отговори
Свобода преди 4 месеца
На прав път сме, сигурен съм, че с времето все повече българия ще разберат, че ПП и ДБ е алтернативата за нашето Отечество. Да живее България!!
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да пуснат соц. проучване, ще получат дори по-шокиращи резултати. От известно време се чудя кое в ППеперастите е по силно изразено, глупостта или наглостта?
7
15
 
5
 
! Отговори
ППизобщо не са в час преди 4 месеца
Това е бъдещия премиер на България!
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
То ще излезе, че всички сте с грешна самопреценка: Управлението на ПП ....извадиЛО държавата от порочния цикъл от неуспешни избори ... Трябва само да избутат празниците, да си вземат бонусите, и после пак отначало. Бла-бла и ето го месец март - вече става за избори. Дали ше устискат до евроизборите, ей това остава неизвестното. А може би пак 2 в 1?
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Боко си е намерил новото лошо ченге.Преди беше Цветанов,а сега е Пеевски.А Бокич винаги се изхлузва и оставя мръсната работа на другите.