Борисов: Хинков не е наш министър, а на ПП-ДБ

Шефът на „Пирогов“ трябвало публично да отговори на въпросите на депутатите
14
Борисов: Хинков не е наш министър, а на ПП-ДБ
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отсече, че той не е премиер, за да иска оставки.

„Христо Хинков е здравен министър на ПП-ДБ, в никакъв случай не е наш“, коментира той по повод скандала със смяната на шефа на „Пирогов“.

„Асен Василев вчера даде рецептата“, коментира Борисов в отговор на въпрос как може да се излезе от създлата си ситуация.

„Аз съм системен играч и системен политик, правилно е да се направи и то ще се направи следобед, в здравна комисия директорът на болницата пред всички партии, публично да отговори и всички партии да си задават въпросите“, отсече лидерът на ГЕРБ.

Борисов обясни още, че от ГЕРБ ще гласуват за данъчните закони, с вчера той е разговорял с финансовия министър Асен Василев.

„Вчера Асен Василев дойде заедно с председателя на бюджетната комисия. Направи изявление пред вас. Направихме корекциите, които искахме“, обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Боце, ти с твоята милиционерска простотия и необмисленост разбираш ли каква я мислите и правите с Пеевски? Ако обстановката се нажежи, хората накрая ще скочат и няма да има ПП-ДБ управляващи, а ББ-Пеевски - опозиция! Помисли си малко, а ако си блокирал, дай на Д.Атанасова, Д.Добрев, Биков и други да помислят! Водите държавата към хаос!
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Твоето и моето бият нашето.
6
1
 
5
 
! Отговори
МУТРОС преди 7 месеца
Докато има наши и ваши министри,нищо добро не чака България.Вместо да се търсят и без това останали малко истински знаещи и можещи хора се назначават "калинки" още от времето на т.нар цар и ББ продължи.Да не говорим за администрацията,която отдавна трябваше яко да се съкрати.Защо Василев не говори сега за намаляване на броя и?Никакви реформи не се правят,производствотото и износа намаляват,няма инвестиции,заради лошата политическа среда-откъде тогава пари?Само със заеми не става.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Напоследък взе да ми се грайфа от тези постоянни скандали. По цял ден ги гледаме как се дърлят. Но най ме дразни как Герб и Дебелоото момче скачат яростно и на най-малкия опит за каквато и да е реформа, в който и да е сектор. Буци просто си иска неговия печално известен модел да не се пипа. Още от същото до дупка, и държавата на дъното до безкрай.
4
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 7 месеца
Хинков е министър е правителството което ПП ГРОБ подкрепя!
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Махнете Бойко Василев от Панарама и закрийте *** предаване вече.Има достаъчно лиготии, за да тъпим като народ и тази подигравка с обществото.
2
2
 
7
 
! Отговори
обективен преди 7 месеца
Докато този и пеевски са на свобода , никога няма да се оправи тази страна !!
1
1
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 7 месеца
След като сте в интимна връзка с ПП-ДБ и продължавате да крепите орехите на Денков, значи е ваш министър! Вие сте гласували за него и на два вота на недоверие го защитихте! Значи е ваш колкото е на ПП-ДБ! Стига си се опитвал да се измъкнеш както се измъкваше по тъмно от спалнята на бай Тошо след като ти напълни тиквата с ДНК-то си!