Борисов поема лично структурите на ГЕРБ в София

Той е сменил 80% от ръководителите на райони
11 дек 2023 12:09, Нели Христова
64
 Борисов поема лично структурите на ГЕРБ в София
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов поема лично структурите на ГЕРБ в столицата. Лидерът на партията е съобщил новината тази сутрин пред всички депутати, общински съветници, районни кметове и ръководители на ГЕРБ в София. За да следи партийните структури в София Борисов ще разчита на помощта на кмета на район "Нови Искър" - Даниела Райчева, съобщават от "24 часа".

Борисов е сменил и над 80% от ръководителите на райони с нови лица от младежката структура на партията. Сред тях са депутатите Николай Алгафари, Даниел Александров и Александър Иванов, общинските съветници Димитър Вучев и Драгомир Младенов, заместник-областният управител на София Стефан Арсов, парламентарният секретар на Министерство на иновациите и растежа Станислав Петрунов, кандидатите за кметове на районите "Младост" и "Студентски" Юлиан Пейчев и Кристиян Маджуров, както и кандидатите за общински съветници Румен Александров, Михаела Иванова и Йордан Тодоров.

Позиции заемат и активните младежи Диян Иванов, Мартин Милев, Атанас Бояджиев, Борислав Куртев, Георги Владов, Никола Скорчалиев и Добромир Иванов.

Младежите от ГЕРБ ще имат за задача да развиват структурите в столицата. Новите районни ръководители са добре образовани и имат политически опит, имат семейства и деца.

"Силата на ГЕРБ е в младите хора, които застават зад нашата кауза. За разлика от другите партии, ние много добре знаем, че не само бъдещето, но и настоящето принадлежи на младите. Те трябва да участват активно в управлението на политическите процеси и да взимат решения. Преди 17 години ГЕРБ беше основана от млади, образовани хора с хъс за генерална промяна на България. Обновяваме се постоянно, съчетавайки дързостта и енергията на младите с мъдростта и експертизата на опитните управленци. Затова няма кой да победи ГЕРБ!", заявява Бойко Борисов.

Общинските съветници Ваня Тагарева и Лорита Радева поемат районните структури "Панчарево" и "Искър". Бившият кмет на район "Слатина" Наталия Стоянова застава начело на партията в района. Маргарита Александрова поема район "Оборище", Милена Янкулова продължава активно да развива ГЕРБ в "Подуяне", а Ивелина Джартова ще продължи да работи за "Кремиковци".

Бившите кметове на районите "Връбница" и „Илинден" Младен Младенов и Иван Божилов ще вложат усилията си в развиване на районните структури. Светослав Тодоров остава начело на ГЕРБ в район "Нови Искър". Кметът Димитър Димов, който се пребори за запазване на "Надежда", ще ръководи и партията в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
Вярвайте преди 4 месеца
Аха, бил ги бил сменил. Нъц, 80% от ръководството са се преориентирали към една друга по-вървежна партия, пък ако оттам не падат пачки, може и да се преориентират
45
2
 
2
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 4 месеца
Успех на Борисов София се нуждае от Лидер от Държавник от Демократ
44
2
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 месеца
ха ха ха ха!.."Имаш крава,пиеш мляко"...Дали са ти "партия",ДЕРИБЕЙСТВАШ СИ ЕДНОЛИЧНО...България-Територия на неограничените НЕВЪЗМОЖНОСТИ !..
43
4
 
3
 
! Отговори
Ха ха, преди 4 месеца
...щатните плювалници все пропускат факта,че ГЕРБ са първа политическа сила! Само с евтина помия не става товарищи,иска се и малко акъл!
42
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Луд умора нема и дърт работа не спира!
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
БОРЧЕТА С ПРИСЪДИ МИЛА МОЯ МАЙНО ЛЬО
40
0
 
8
 
! Отговори
Рендету преди 4 месеца
Вождъ Винету шъ оглави племето Шопландци у Софето, но с разрешението на Шерифъ Кенет Мертен US Embassy!!! -)))
39
2
 
6
 
! Отговори
силно учудЕна преди 4 месеца
Е до кога бре, този нЕма ли да се пенсионира?!
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не драги ми от днес.бг.пак почнахте да цензуриране.
37
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ЖАЛКА ИСТОРИЯ
36
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Най долно-пробният човек в България.
35
2
 
10
 
! Отговори
Да си знаете преди 4 месеца
Борисов-*** използва незаконно СРС техника срещу всякакви опоненти чрез Пернишки мутри и Джипси! Ако щете вярвайте но това е години наред!
34
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Старите трикове,които е успял да научи докато охраняваше Бай Тошо. Има ли заплаха за властването разместваш фигурантите
33
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До34, УМОРЕНИТЕ КОНЕ.. Денков, Асен и Кирчо се умориха от лъжи и интриги. Значи им е време.
32
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това е повече от добре. Щом дон Буци ще движи всичко ГЕРБ ще затъва все по-надолу!
31
5
 
7
 
! Отговори
ъ преди 4 месеца
Боко ще прави партия от върли евроатлантици - конкуренция на ППДБ. Дъртият ГЕРБ не е достатъчно атлантически и вероятно щеше да изхвърли Боко при продължаване на сегашните полИтики. Боко поема по пътя на Драгалевския сиганен, а ГЕРБ по пътя на СДС и БСП. Жалко, все пак - ония от дъртия ГЕРБ можеха и да порабтват, и свършиха някои неща за България.
30
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Младомутрите на гербашиите, доказани герои в изнасилвания, наследника на Нидал Алгафари и други.
29
2
 
15
 
! Отговори
хаха преди 4 месеца
Дърт козел млади върби лющеше. Баце да не се страхува от преврат?
28
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ба й Га н Yо Банкянския отдавна не е вървежен. У медиите го изоставиха. Имат Симов любимец, който им плаща по-добре - Дебе лян Беев ски.
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Стар кон