Ананиев се оплака: Прекратиха делото му за клевета срещу Трифонов

Без съдебна реформа няма как да върнем чувството за нормалност, пише той
13 дек 2023 16:50, Нели Христова
52
Ананиев се оплака: Прекратиха делото му за клевета срещу Трифонов
Снимка: БГНЕС

Съдът е оправдал Слави Трифонов по делото за клевета, заведено от депутата от "Продължаваме промяната" Настимир Ананиев. Това твърди Ананиев, който през февруари заведе дело срещу лидера на ИТН и Тома Биков от ГЕРБ за твърденията им, с които го обвързват с криптобанката Nexo.

"По-рано тази година лицето Станислав Тодоров Трифонов, познат като Слави Трифонов изприказва един куп внушения за мен, свързани с фирма "Нексо", пише депутатът от ПП във фейсбук профила си.

"Разбира се, потърсих правата си в съда. Вчера разбрах, че Трифонов не бил виновен - чакам с интерес да прочета мотивите на съда. На мен съдът не ми разреши всички поискани експертизи, за да мога да се защитя - явно съдията не е имал нужда от тях", пише още Ананиев.

Според него много хора виждат чувство за несправедливост в българския съд.

Ето какво още пише Настимир Ананиев.

Но щом убиецът на пътя от Шумен миналата седмица получи условна присъда за "пътното убийство" на Светомира, което извърши със 103 км/час, какво ли остава за клеветниците.

В интервюто ми по БТВ в неделя казах, че българските граждани имат нужда да видят и почувстват, че в България има справедливост. Продължавам да вярвам в това и смятам да обжалвам решението на съда.

Без съдебна реформа няма как да върнем чувството за нормалност и да защитим гражданските си права адекватно, което всички заслужаваме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
4
 
! Отговори
Родолюбец преди 4 месеца
Нема ли кой да изскубе тази гнусна твар ? Тоя замърсява цялата земя българска !
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
КАКВО, НАСТИМИРЧО ОНАНИЯТА НАКЛЕВЕТИЛ ЧАЛГАТА??!...
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Здраво дух здраво тело.
26
1
 
7
 
! Отговори
Alex преди 4 месеца
БАБА МУ НОРА едно време не тропаше ли с токчето на луксозн ата си обувка в парламента!
25
0
 
6
 
! Отговори
Alex преди 4 месеца
Че те у нас половината дупедати са с висши образования по парл аментарни кражби!
24
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Този е совалката носител на ППеперастите, пряко отговорен както и Радев за това, че вече дори Сърбия която беше във война ни задмина а за Румъния не можем и да мечтаем там вече разликата е в пъти!
23
1
 
11
 
! Отговори
Сатир преди 4 месеца
Дюдюка пак опръска предното стъкло!!!
22
2
 
7
 
! Отговори
Зо 18 преди 4 месеца
Толкоз си неграмотен, че дори на знаеш че в абсолютно всички държави все едно какви съдебните решения се изпълняват. Според всички НК, включително и нашето неизпълнение на съдебно решение е престъпление и неизпълнилия го отива на съд. Но ти или си с основно оброзование, или си ИТ. Само вие сте толкоз неграмотни.
21
0
 
12
 
! Отговори
Ама преди 4 месеца
Как сега миндилите да вкарат нова промяна в конституцията съдиите да бъдат избирани от Ананиев, че да му е угодно, а паплачта пак да им гласува. Да е...ш и простия народ......
20
0
 
16
 
! Отговори
Bad Face преди 4 месеца
Откакто трътлестият комисионер влезе във властта, никой не пита за голите дечица в лаптопа му. Мазният сурат на многоцветния депутат Настимир Ананиев, ежедневно натрапващ ни се от парламентарната трибуна, сипва допълнителна сол в раните на едно българско семейство, чието дете преди няколко години става жертва на гнусни, педофилски посегателства от страна на депутата.
19
0
 
17
 
! Отговори
! преди 4 месеца
Не са прекратили делото, а Ананиев е загубил делото.Прекратяват дела с/у Прокопиев, Борисов, Пеевски и Василев.С/у трифонов никой няма да прекрати дело, но явно Ананиев в голям льохман и губи дело!
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Врачока плаче , браво
17
2
 
12
 
! Отговори
нафърфорий преди 4 месеца
Това ли е държавния проблем, който те вълнува, бе, меринджей!? Тоест, в държавата ни всичко "цъфти и процъфтява кът майска роза през декември", та си се загрижил за "честа" на Ленчето Общата и кекса й с Киро Т.?????
16
1
 
10
 
! Отговори
Xa-xa преди 4 месеца
Toя дали взе шофьорска книжка ... ?!?
15
2
 
12
 
! Отговори
Проф. кариера: преди 4 месеца
От Вашия профил г-н Ананиев: 1. Преводач към Комисариата за бежанците към Обединените Нации в Дъблин, Ирландия. Секретарка с чужди езици, демек. 2. В продължение на 7 години е маркетингов директор за Централна и Източна Европа на най-големия частен колеж в Ирландия Griffith College Dublin. И каква я сторихте там? На заплата ли бяхте? Или на комисионна? 3. Към момента Настимир Ананиев е предприемач и изпълнителен директор на частни компании. ЕТ "Насти-Пасти"? Кои са?
14
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Някой написал долу решенията на съда не се коментирали, а се изпълняват, че да не сме в комунизма, съдиите да не са политбюро? Нали ние им плащаме заплатите, нямаме ли право да изразяваме мнение, особено срещу една система, която очеивдно не работи!
13
0
 
16
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 4 месеца
Щом България е опряла този господин да прави съдебна реформа значи сме многомногомного заминали извън Българи този ли е вашият Лидер
12
1
 
8
 
! Отговори
Убавец! преди 4 месеца
Красотата отвътре си личи отвън! И е главна мотивация на всеки неолиберален богоборец. За справка - Иван Кръстев.
11
4
 
10
 
! Отговори
Тоа па! преди 4 месеца
Решенията на съда не се коментират, а се изпълняват. Или се жалят на по-висока инстанция. А и господинът какво е работил!? И къде? Кога? На каква длъжност? Бил завършил това, бил завършил онова? Какво е работил? Като какъв се изхожда?
10
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Славчо се е спасил покрай гербаджията.Иначе щеше да го отнесе като нищо.