Йорданов: ПСА го унищожават децата на тези, които са го построили

ИТН се закани да блокира бюджета
14 дек 2023 11:41, Нели Христова
30
Йорданов: ПСА го унищожават децата на тези, които са го построили
Снимка: БГНЕС

Всичко ще им блокираме! Бюджетът си е за блокиране, а Асен Василев за уволнение. Това заяви председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, който обяви, че неговата група е против промените в Конституцията.

Няма да роня сълзи по Паметника на съветската армия – това е тема на БСП и "Възраждане", уточни Йорданов присъствието на депутати на ИТН пред парламентарната трибуна по-рано днес.

Голямата ирония е, че паметникът го унищожават децата на тези, които са го построили. Ние сме пред трибуната заради промените в Конституцията, подчерта още той.

Ние от позицията на по-малки ще блокираме работата на парламента, закани се Йорданов. Според него държавата може да работи със стария бюджет, той е по-добър от новия.

Депутатът Станислав Балабанов определи бюджета като мракобесен, а промените в основния закон като абсурдни.

Според него Конституционният съд ще „бутне“ всички минали текстове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
2
 
! Отговори
до Ами преди 4 месеца
Виж Уикипедия за майката на Хр. Иванов например. Терзиев е направо ниска летва. Може да продължиш с родителката на бизнесмена Пеевски. И не е необходимо някой дребен ИТНец да те светва за елементарни информации
19
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не е важно кой го построил, а по коя заповед го е построил.
18
2
 
9
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 4 месеца
Това са деца на хора в БКП като Борисов,не си хвърлят партийния билет,защото палачинката може да се обърне,но сега говори за пращане на хора в лагерите от комунистите. Това за били хора нагаждачи и подлезурки като Борисов спрямо ситуацията. Хора без морал и техните деца са такива. Дебаркират на Росенуц против Доган,а сега се прегръщат с него.
17
10
 
5
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 4 месеца
Не мисля като Йорданов. Тези коита бутат ПСА са деца на фашисти,може би внедрени в БКП. Истинските комунисти не са си възпитали децата така.
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Щеше да бъде меритакрация. А излязоха само опортюнисти без достойнство.
15
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Абсолютно прав е! Точно децата на тези, които го строиха, сега нахъсано го рушат. Не е лошо да помислят след някоя и друга годинка техните деца какви може да ги вършат. Няма да им ръкопляскат, гаранция!
14
7
 
9
 
! Отговори
1111 преди 4 месеца
Брей тошко африкански до какво прозрение е достигнал :))) ами така е тоше , какво да правиш -промяна и продължение на промяната и въобще продължаваща промяна .....и винаги в грешната посока , а вие сте неизменна част от нея !!!
13
11
 
6
 
! Отговори
До "Точен" преди 4 месеца
Писал е Ботев, писал е, ама комунистическото образопвание, коетоп имаш (ако въобще го имаш) не включваше такива неудобни за московските слугини истини.Ботев даже е бил много краен. Чети вестниците,м които е издавал, виж и карикатурата на магарето, което изззсссииирра русофили, от това по-голяма обида здраве да е.А дори Левски (когото яз не съм споменал, ама ти явно си гузен и знаеш) точно и ясно нарежда руските шпиони в писмо до Филип Тотю.Ама трябва да се чете.
12
2
 
2
 
! Отговори
До Зрител преди 4 месеца
То беше шега.
11
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ще блокирате ами, нали парите платени ви от руското трябва да се заработят ! Нищо, той Кирил Петков пак ще ви постави на мястото.
10
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Зрител, когато си изпиеш самагона, с клош0вете пред блока ще превземате Киев, Берлин и Париж.
9
11
 
11
 
! Отговори
Зрител преди 4 месеца
А кога ще почне контранастъплението ?
8
16
 
12
 
! Отговори
Точен преди 4 месеца
До абеНикога Левски и особено Ботьов не са казвали, че русофилите са национални предатели. Виж, Ботьов е написал, че западняците са варвари.
7
18
 
17
 
! Отговори
До Анонимен 3 преди 4 месеца
Е как? Та нали точно Слави веднага беше активиран да свали първото правителство на Петков, защото Петков имаше смелостта да тръгне срещу престъпния режим на Путин?Те затова са инсталирани в парламента и ИТН и Иzраждане и преди тях магарешки, барековци, яне яневци, разни каракачани и прочие патрЕоти...Всички в услуга на кремълското зло! ДПС и ГЕРБ са си и те такива, но в момента Шиши и Боко се опитват да спасят кожата, та го играят демократи и евроатлантици...а иначе пълнеха гушата на мАсква.
6
8
 
13
 
! Отговори
Абориген преди 4 месеца
Здравейте, европейци. Добре ли живеете.Миетели чинийте и тоалетните на другите европейци? Банани и кола имате ли.
5
10
 
10
 
! Отговори
Ами ти за какво си? преди 4 месеца
Тошко Сценариста, разбирача по всичко и нищо! След като избирателите Ви показаха червен картон и някак си се промъкнахте в парламента сега пак циркове и простоттии. Такива нямат място в Българския Парламент, поради простата причина, че нищо позитивно не предлагат, а само тупане на топката!
4
4
 
15
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 месеца
До Ами Преди 89г всички *** бяха пострадали от фашисти! Сега техните "достойни" наследници до един са пострадали от комунизма/какъвто никога не е имало/. Какво да правиш нагаждача си остава нагаждач, способен и майка си да продаде, за да е добре.
3
20
 
17
 
! Отговори
абе преди 4 месеца
Абе хубаво са казвали и Раковски и Ботев...всеки русофил е български национален предател!
2
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Точно пък от Куку бенд и Слави не очаквах да са толкова върли комунисти.
1
17
 
15
 
! Отговори
Ами преди 4 месеца
Този педя човек Да каже: кой пие дете е, та да знаем! За Терзиев знаем! Аз лично съм категорично за демонтажа, бих се включил с доброволен труд, но родителите ми не са го проектирали! Дори са немалко страдали от "проектантите" на социализма! Този лицемер да спре да ръси празни приказки, и да измисли нещо по умно с пънчето над раменете си!