Денков отговори на Радев: Няма нищо лошо да се сезира КС

Имаме пълен Шенген, категоричен е премиерът
6 яну 2024 12:55, Нели Христова
189
Денков отговори на Радев: Няма нищо лошо да се сезира КС
Снимка: БГНЕС

Няма нищо лошо да се сезира Конституционният съд. Това коментира премиерът Николай Денков по отношение на това, че президентът Румен Радев ще сезира Конституционния съд за промените в Конституцията.

"Ние имаме пълен Шенген. Това гласи решението на ЕК. Това, което остава е, да се подсигури дата, по която да влезем и за сухопътните граници. Ако някой се съмнява, да погледне съобщението на председателя на ЕК", подчерта още премиерът Денков, който участва на водосвета на бойните знамена за Богоявление.

"Няма нищо скрито-покрито, няма никакви бройки с мигранти. Имаме парламентарна република, работещ парламент, работещо правителство. Ако някой иска да атакува Конституцията, нека да погледне, че това е редовно правителство, подкрепено от парламент, в пълно съответствие с Конституцията. Всичко друго са само внушения, за да бъдат плашени хората, че се случва нещо лошо", посочи още Денков.

По думите му, предстои технически да се уточни как ще се осъществи ротацията на премиера през март.

"По отношение на министрите, има управленска програма, ще се направи преглед кой какво е свършил", поясни още министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Денонощно ли те карат да бачкаш бе кравар, жалка работа
170
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Денков, кажи му на кРадев да си я сезира колкото си иска...
169
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пълен, полупълен и непълен Шенген няма, професоре. Все пак сте на години и сте забравил някои неща, да ви припомня някои актове, свързани с младите години Там или има пълноценен noloв акт, или няма. Същото е с Шенген - или те приемат в Шенген, или не те приемат. Какво означава приемане по въздух и по вода, а по суша -не. Австрийски и ЕС клоунади. Един разумен човек дори и да не е академик, би се обидил от такива византийски хитрости, да не кажа думата издевателство.И бежанците ще избягат от нас!
168
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Няма лошо, но безуспешно! Така е.. Денков!
167
6
 
13
 
! Отговори
Разглобявай преди 3 месеца
Разглабяй тази сглобка по-скоро! Мутрака вън!
166
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 172 Каква автономия бе ,я ходи в Германия и щото си турчин и там живеят турци от години искай някаква автономия.Автономия не се иска само щото си дошъл от някъде и си живял там ,ей това не го разбрахте
165
5
 
9
 
! Отговори
Продлж промяната преди 3 месеца
Чудя се какво ли ще стане като ни напьлнят с главорези от - идил , хаитиянските милиции , африканските терористи - и поискат след година две автономияДали ще сме новата газа - докато момчетата от сглобката пият коктейли по островите с бацо
164
5
 
15
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 месеца
Денков, няма ли да съобщиш, че днес преди 176 г. е роден Христо Ботев? Или тези от Козяк са ти забранили да споменавап това?
163
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя е чист из род.
162
6
 
17
 
! Отговори
Мнение преди 3 месеца
Мишка....кукла на конци...мижитурка...лъохман....льолю....0хлюв...чехълче....срам за българия...уууууу!
161
6
 
13
 
! Отговори
Браво преди 3 месеца
Явно киретата ни подготвят за напьлване с имигранти от цяла европа - ще сме новото гето Да ви е честито и пазете жените и дьщерите си - помните как е в белгия и германия
160
3
 
12
 
! Отговори
пълен въздухар преди 3 месеца
Ние имаме пълен Шенген. Това гласи решението на ЕК. Това, което остава е, да се подсигури дата, по която да влезем и за сухопътните граници. Ако някой се съмнява, да погледне съобщението на председателя на ЕК", подчерта още премиерът Денков...А НА ГРАНИЦАТА Е ПЪЛНО С НАШИ ЧАКАЩИ КАМИОНИ...изглежда че имаме "пълно"БЪЗДУШНО-КАПКОВО...ААЛА-БАЛАаа....
159
1
 
7
 
! Отговори
България преди 3 месеца
Само пчеличките им ги пуснете на този от Банкя и на тези от Министирския муе съвет. За да разбеер, че не му е бащиния, както и Българията ни. А и, за да се научи дасе подписва мутрата. Аз си ги ходписвам моите отчети и решения. Както и всичси шефовена частните ни фирми. Така са нещата с вътшната му политика. Както и с тази, когато беше главна секретарка на тези от вътрешните им работи.
158
2
 
2
 
! Отговори
2024 преди 3 месеца
Хайде пчералите, пуснете им само пчеличките си. Те си знаят работата. Ще ги жилнат така, че ще забравят от кои партии са. Като тези от ДПС-то им. Ментата беше от СДС, а сега пъке от ДПС. Само пчеличките. Нека полицията, жандармерията и пожапникапите им да ги прлъскат с водните си оръдията. Да им хванат жилцата. Но няма да могат. То си трябва и акъл за такива неща. Нямям пруедвид пчеларите и пчеличките им, а управляващите страната ни. Честита да ни е.
157
2
 
1
 
! Отговори
Милионер преди 3 месеца
България празнува. Тези от телевизиите така и не искат да проумеят, че те не са най-добрите. Нека да си мислят, че е така, а и че мутрата е най-добрият премиерка на страната ни през 21 век. Идва Габриелата му ,тази промакинята. Само 100 от пчеларите ни са достатъчни. Този МС не е ннито на мутрата, нито пък на партията му. ПЧЕЛАРИТЕ. Дории пчели не им трябват.
156
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Денков дали е наясно, че ако българин пострада от мигрант, ще бъде наказан със саморазправа без съд и присъда, или се мисли за недосегаем? Аз заявявам най- отговорно: пострада ли мой близък от бежанец, лично ще се разправя със Сорос Денков. Някои няма какво да губим!
155
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е благодарение на Сгобката България има полуправителсто и полушенген и полуконституциа
154
2
 
4
 
! Отговори
2020 преди 3 месеца
Честита на пчеларите и на шофьорите. Ами, те нито просят, нито искат парите на мутрата от Банкя. Той нека да си определя политиката, тази външната на Българиятани, но преди това да обясни на внуците си, че малката Еми от Барцелона им се пада леля. Честита на депутатите му. Те ще изплащат заемите на третото му. Това правителството му. По което българите хвърляха яйца и домати. Тези, от богатите българи при това.
153
1
 
2
 
! Отговори
2024 преди 3 месеца
Ще им ги разкажем игрите на тези от БНБ и КФН. Както и на работещите в Сметната им палатата. Частните бизнеси им изкарват заплатите, а управляващите изпращат полиция, жандармерия и пожарникари като |Боъко Борисов протин народа си. Няма прости българи, за ужас на известните от пилитиците ни. Само съ 100 пчеларши ще я жилнат Габриела им. Така, че ще роди преди 9-те си месеца. А пък, академикът им вече е в отпуск по майчинство. Честита на пчеличките и пчеларите.
152
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
АКО СЛУШАТЕ ДЕНКОВ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е В ЕВРОЗОНАТА И ШЕНГЕН ЗАЩОТО ТОЙ ИСКА ДА СТАНЕ ВИЦЕПРЕМИЕР СЛЕД РОТАЦИЯТА. ЧОВЕКА НЕ ЖИВЕЕ НА ТОЗИ СВЯТ.