Денков отговори на Радев: Няма нищо лошо да се сезира КС

Имаме пълен Шенген, категоричен е премиерът
6 яну 2024 12:55, Нели Христова
189
Денков отговори на Радев: Няма нищо лошо да се сезира КС
Снимка: БГНЕС

Няма нищо лошо да се сезира Конституционният съд. Това коментира премиерът Николай Денков по отношение на това, че президентът Румен Радев ще сезира Конституционния съд за промените в Конституцията.

"Ние имаме пълен Шенген. Това гласи решението на ЕК. Това, което остава е, да се подсигури дата, по която да влезем и за сухопътните граници. Ако някой се съмнява, да погледне съобщението на председателя на ЕК", подчерта още премиерът Денков, който участва на водосвета на бойните знамена за Богоявление.

"Няма нищо скрито-покрито, няма никакви бройки с мигранти. Имаме парламентарна република, работещ парламент, работещо правителство. Ако някой иска да атакува Конституцията, нека да погледне, че това е редовно правителство, подкрепено от парламент, в пълно съответствие с Конституцията. Всичко друго са само внушения, за да бъдат плашени хората, че се случва нещо лошо", посочи още Денков.

По думите му, предстои технически да се уточни как ще се осъществи ротацията на премиера през март.

"По отношение на министрите, има управленска програма, ще се направи преглед кой какво е свършил", поясни още министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Шенген го договарят милиционерите на Бойко. Затова нищо няма да стане. Денков е само Параван. Той за друго не става.
30
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това същество е един екстремен егоист, който даже за котка не се грижи. Вижте го, на 60 години станал и цял живот ни дете, ни куче. Този човек никога не е мислил за нещо друго освен за себе си. За кариерата си и за лапачката. Господарят да го потупа по рамото. Това е едно безлично същество. Без гръбнак. Позор за България си ти, Смърденков.
29
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аз съм гербер, но напълно одобрявам външната политика на Денков, тя ще и си продължи още с Мария Габриел! И не само още два мандата, а и след това, докато трябва, да се изхвърли руския тумор от България, и да заживеем равноправно и свободно като хървати и словени! И никакви пропагандни глупости за Истанбулска Конвенция, *** и гейове не могат да победят Свободата, за която си дадоха живота Левски и Ботев!Не за , , руска свобода"!
28
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До АнонименНе искаме мигранти и Денков в България хаха
27
6
 
2
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 5 месеца
Я гледай к'ви артисти. Задумал nомакъ Денков на noмакъ Радев. Змии , та нали сме ви свикнали на зъбките! Противоотровата е омразата ни към всичко турско. Толкова сте елементарни в лъжата,че сте врагове, гнусилища антибългарски ! Такъв бой ще ядете от Армията на Съединените Американски Щати,КОЯТО Е В БЪЛГАРИЯ,че няма да издържите краят му.
26
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
никой българин не иска сухопътен шенген, той обслужва само олигарсите превозвачи близки до герб
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До АнонименЗА ДА НЕ МОЖЕ НИКОЛАЙ ДЕНКОВ ДА ВЪРТИ БИЗНЕС СЪС ШЕНГЕНСКИ ВИЗИ.
24
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Имам един въпрос към Академик Денков. Защо България и Румъния няма да имат право да издават Шенгенски визи? Нали сме пълноправни членки? Хърватия, която влезе в шенген последна преди нас има право да издават Шенгенски визи, а ние не.
23
2
 
14
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
Молец-а(псевдонима на мижитурката Денков) доказа,че никой в СЕКС-а( Съюз на Европейските Капиталистически Страни) не признава България за пълноправен неин член! Както винаги сме секънди хенд ,нещо като опашката на гущера,която всеки момент може да бъде жертвана и откъсната!
22
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Денков е отличен премиер и верен слуга на господарите си. Точно такъв човек ни трябва. Безличен и в същото време многолик като дъгата. Политически хамелеон. Който изпълнява всичко, което му се нареди от господаря. Винаги готов на нисък поклон до земята.
21
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
БЕЗМИСЛЕНО Е ДА НИ ПОКАЗВАТЕ ТОВА ЛИШЕНО ОТ МИСЪЛ И ЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ СЪЩЕСТВО. ТОВА Е ЕКСТРЕМЕН ЕГОИСТ КОЙТО НЕ МИСЛИ ЗА НИКОГО ОСВЕН ЗА СЕБЕ СИ. ПСИХОЛОЗИТЕ БИХА ГО ОПРЕДЕЛИЛИ КАТО ПСИХОПАТ.
20
1
 
12
 
! Отговори
Демокрация е преди 5 месеца
При демокрацията имаме пълна свобода. Можете да лъжете, колкото си искате, разберете това българи!
19
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Денков засега се справя много добре. Правителство постигна всички поставени цели. И то в най-кратки срокове.
18
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Щом няма протестиращи по улиците, значи българите са доволни и щастливи от управлението на държавата! Браво на премиера Академик Денков!
17
7
 
13
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 5 месеца
Герб се съгласиха Николай Денков да стане премиер защото видяха че той не се интересува от хората, обществото ще то намрази и разчитаха че по този начин Бойко Борисов ще се върне триумфално като премиер след ротацията. Нарочно издигнаха този неспособен и егоистичен фанфарон.
16
4
 
14
 
! Отговори
Да ПРОКЪЛНЕМ Молеца преди 5 месеца
Предлагам по стар български обичай да турим по една молитва до Господ,Молеца да литне към вечните ловни полета,но за по сигурно да се обърнем и към Лукавия да тръшне сламеният човек с някоя *** болест,АМИН! При Пл.внята Фана.....
15
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Денков, не искаме никакви мигранти в България! Ясно ли ти е? НЕ ИСКАМЕ МИГРАНТИ В БЪЛГАРИЯ!
14
3
 
9
 
! Отговори
Денкоф преди 5 месеца
Наш Шенген е пълен/празен наполовина. Зависи от гледната точка. Диалектика скъпи мои избиратели.
13
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
СМЪРДЕНКОВ
12
10
 
14
 
! Отговори
Евроатлантик преди 5 месеца
Правителство на Академик Денков се ползва с пълна поткрепа от българския народ! Това че няма протести го доказва на 100%. То е изключетлно успешно и поолзотворно! Доходите са с рекорден разтеж за цяла Европа! България е пълноправен член на Шенген! Дефицита е два пъти по-нисък от заложения! За първи път от 30 години завърналите в България са повече от напусналите я!