БСП: 2024 г. да е годината на разглобяване на сглобката в името на доброто на България

Нинова пресметна: 3% сме в Шенген, 97 на сто от стокообмена е по суша
56
БСП: 2024 г. да е годината на разглобяване на сглобката в името на доброто на България
Снимка: БГНЕС

Приоритетите на БСП остават борбата с корупцията и паралелната държава.

"Това е моделът "Борисов", който се разшири с подкрепата на ПП и ДПС", скочи червената шефка Корнелия Нинова и добави, че за левицата 2024 г. трябва да е годината на разглобяване на сглобката в името на доброто на България.

За социалистите приоритетите остават стабилна икономика, социална политика и справедливост, здравеопазване, образование.

Още по темата
"Всяка нова година идва с нови надежди очаквания, искане за перспектива и стабилност. В политиката и в НС обикновено управляващото мнозинство трябва да е стабилност, сигурност и перспектива. В последните дни общественото пространство е наситено единствено с разговори за ротация, кой министър ще отпадне, кой ще е нов, как ще се избират регулаторите. Управляващото мнозинство ни занимава 6 месеца само с разпределянето на порции, на постове", обвини Нинова.

Според нея и днес управляващите наблегнаха единствено на това, което предстои – регулации, порции във властта, овладяване на държавата вече през Конституцията.

"Изпратихте старата година с фанфари с приемането ни в Шенген и я посрещате със същото. Унижихте България като се съгласихте с приемането само по вода и въздух. Само 3% е стокообменът ни по въздух и вода, значи сме 3% в Шенген и 97% не сме. Стигнахте дотам, че българският бизнес иска санкции за австрийския бизнес. Предадохте многогодишни усилия на много партии и държавници и се съгласихте да приемане неограничен брой бежанци“, скочи тя.

"Изпратихте старата година с нова Конституцията, което е предателство към българския национален интерес, с разграждане на държавата“, обвини още Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Петте фамилии на Ротшилд са в Европа, а не в Америка! На вас Комунистите все Америка Ви е виновна!
42
0
 
3
 
! Отговори
за добротонаБългария преди 3 месеца
Нинова да не се показва и изкава.
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Инпексова мин на икономиката -НСИ- декември 2021г/август 2022г- инфлация 17.7%- червените го правят най добре нали?
40
0
 
5
 
! Отговори
А дано преди 3 месеца
2024 г те разкара от политиката,защото от теб не става политичка,защото си фичка.
39
0
 
9
 
! Отговори
Димо преди 3 месеца
Вашата сглобка преди тази ,какво добро донесе за България ,другарко Нинова ?И ти беше вицепремиер в нея!!! Пак ли искате да се упражнявате с ??? Ако мислиш за България защо си пратила сина си да живее и работи в САЩ за благото на клана Ротшилд!?!?
38
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вярно, Шенген по въздух и вода е прах в очите на БГ, но вие ли, Нинова, претендирате да ни вкарате в същинския Шенген?! То ако са БСП на власт, Австрия изобщо няма да води диалог, камо ли преговори, вашият мечтан Шенген е Москва.
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Стани-шефа когато беше тройна зглобка с ДПС и Пеевски щеше да е шеф на ДАНС кафе бяхте
36
0
 
14
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 месеца
Тая хубавица от преди Коледа чака да си начеше езика. Че само това и остана
35
2
 
12
 
! Отговори
Няма да стане обаче преди 3 месеца
Това правителство ще изкара целият мандат плюс още един !Ванга
34
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Съществуването на БСП, Възраждане и ИТН в НС показва огромния провал на жалкия български народ ! За да гласуваш за тези трябва да си много , ама много мал.оумен !
33
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Чудно ми е кой още гласува за тези
32
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нинче, ти с клещите между краката ли ще стискаш сглобката?
31
0
 
19
 
! Отговори
IVo_1 преди 3 месеца
тая се подмокряше след всяко изричне на името ББ. А сега ще разглобява в името на руззката империя. Бегай от тука *** кака сврака. Ако бяхме нормално общество и ти, и партията ти да сте отдавна в историята
30
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какво добро видяхме откакто комунистите са на власт: СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ РУСНАЦИТЕ , БЪГАРИЯ СПИРА ПРОИЗВОДСТВОТО НА САМОЛЕТИ, АВТОБУСИ И АВТОМОБИЛИ!В УЧЕБНИЦИТЕ УЧЕХМЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ИЗОСТАНАЛА АГРАРНА ДЪРЖАВА.... СЕГА ПРОЧЕТОХ,ЧЕ СМЕ ОБУЧАВАЛИ военни пилоти на другите държави!СЛЕД КАТО ИЗПЛАТИХМЕ ЕДНОТО ОСВОБЖДЕНИЕ И ДЪРЖАВАТА СЕ СЪВЗЕМА РУСКИТЕ АГЕНТИ ПРАВЯТ БУНТОВЕ,ПРОМИВАТ МОЗЪЦИ, ОТРАВЯТ ЦАРЯ,И ЗАВЗЕМАТ ДЪРЖАВАТА, ПРЕДАВАТ МАКЕДОНИЯ НА ТИТО !ТОМА Е ПРИНОСЪТ НА КОМУНИСТИТЕ! СЕГА ПАК
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
КАК СЕ ИЗРАЖДА СВЕТА?ОТКАКТО СВЯТ СВЕТУВА ИМА ПРОСТИТ УТКИ И ГЕЙО ВЕ.ЕДИН ДАЖЕ ЛЕЖИ В МАВЗОЛЕЯ В МОСКВА. АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ СЪЩО Е ОБИМАЛ МЪЖКИ ЛАСКИ.СЕГА ВЕЧЕ СКРИТОТО СТАВА ЯВНО И НЯМА НУЖДА ОТ НАДЕЖДА КРУПСКАЯ ДА ИГРАЕ РОЛЯ НА СЪПРУГА
28
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какво добро *** Корнелийо повече от 30 години никой не е видял добро у нас с изключение на малцината, като вас градове и села се обезлюдиха населението мре по селата само колумбийци България прилича като новия филм Чума
27
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да се промени заглавието накрая на.... за доброто на Русия.
26
0
 
11
 
! Отговори
Нинова трябва да преди 3 месеца
се махне от БСП или поне от поста, който заема сега. От както НЕкоалицията е на власт не е направила никаква ефективна опозиционна политика. Никой не иска да се доближи до БСП именно заради Корнелия. Не стига, че опозицията е малцинство ами и на това отгоре е разделена заради егото на опозиционните лидери, в това число слагам и Костадинов и Трифонов, а Радостин Василев е сам за себе си. Другите там, Стефан Янев и прочие изпаднаха от надпреварата. Опозицията е пълен смях, частично заради Нинова.
25
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Никаквицата от Крушовицата на коня и обратно в гората!
24
0
 
20
 
! Отговори
дедо ви преди 3 месеца
другарката е жадна и гладна за власт , отделно се гласи за в Брюксел да ходи , това е истината