Борисов, Пеевски и Петков потвърдиха подкрепата ни за Украйна

Зеленски им благодари за оказаната помощ досега
Обновена: 13 яну 2024 18:53 | 13 яну 2024 18:13, Александър Попов
596
Борисов, Пеевски и Петков потвърдиха подкрепата ни за Украйна
Снимка: НС

Решенията, които Вашите три партии взеха в българския парламент, бяха от изключителна помощ за Украйна. Уверен съм, че във Ваше лице имаме истински големи приятели и Ви благодаря за усилията, които полагате, въпреки някои трудности в страната ви. Това заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски по време на видеоконферентен разговор с лидерите на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС Бойко Борисов, Кирил Петков и Делян Пеевски.

Благодаря ви, че Вашата подкрепяща евроатлантическите ценности коалиция поддържа проевроатлантическа Украйна и сте на наша страна, заяви още президентът Зеленски.

​Пожелавам на Украйна през тази година мир, постигнат с пълна победа, защото вие не се биете само за Украйна, а за цяла Европа, заяви лидерът на ПП-ДБ Кирил Петков. Можете да разчитате на нашата подкрепа, защото едно от нещата, които ни обединява най-силно е именно Украйна. Когато заедно помагаме на Украйна, никой в България не може да ни спре, подчерта още Петков.

Можете да разчитате на пълната ни подкрепа и през новата година. Уверявам Ви, че полагаме всички усилия, въпреки огромната съпротива на някои проруски среди в България, да продължим да оказваме максимална подкрепа на страната ви, заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски. В наше лице имате приятели и Вие го знаете, пожелавам мир на Украйна и пълна победа, допълни Пеевски.

България ще продължи да подкрепя Украйна и нейния народ заедно с цялата демократична общност. Бъдещето и сигурността на Украйна са в Европейския съюз и НАТО, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Независима и суверенна Украйна е ключова за сигурността на обединена Европа и нашите ценности, допълни Борисов.

По време на разговора с президента Зеленски, тримата лидери се ангажираха, че проатлантическото мнозинство в българския парламент ще продължи да подкрепя Украйна и в бъдеще.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


596
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
396
1
 
7
 
! Отговори
светата троица преди 4 месеца
Харвардът па се е " нажулил " , "Кой " па се е " надървил " , защото е от " зад " , Бандитът се е накефил защото засега Магнитски го е отложил.
395
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тези се хилят, благодарности получават от наркомана, довел до икономически кризи, рецесии и сигурно милион вече убити мъже във войната, а народът им ги ругае и кълне. Рядко видяна гротеска!
394
1
 
32
 
! Отговори
баба Пена преди 4 месеца
ТРИМАТА АМИГОС - ИЗКЛЮЧИТЕЛНА НАГЛА МАФИА НА ПОКАЗ ПРИ ТОВА.
393
2
 
35
 
! Отговори
Никос преди 4 месеца
Трима брутални предатели на България и българщината.Гоу хоум в Канада и САЩ.
392
1
 
33
 
! Отговори
Мутри ВЪН преди 4 месеца
Евроизборите идват. Там ще има голям шамар за ГЕРБ-ДПС-ПП-ДБ.
391
8
 
33
 
! Отговори
Така е .. преди 4 месеца
Подкрепа да , но помощ вече не. Дадохме каквото можахме и до тук.Войска няма да дадем. Никой не иска да умира.
390
3
 
33
 
! Отговори
Бачи Кико преди 4 месеца
Бачи Кико що не му даде от неговота пица с кристали ами се занимават с глупости ;-)
389
4
 
31
 
! Отговори
Теди преди 4 месеца
РУСИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ БЕ НЕНОРМАЛНИЦИ КАТО ИМ ОБЯВИТЕ ВОЙНА ЩЕ ВИ СТРЕЛЯТ И ВАС
388
4
 
3
 
! Отговори
Теди преди 4 месеца
ВЯРНО Е, ЧЕ МНОГО СЪНУВАМ, ОБАЧЕ ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ВИДИШ СЪНИЩАТА МИ АЗ МОГА
387
7
 
3
 
! Отговори
Теди преди 4 месеца
Всеки ден на обяд спя по половин час и винаги сънувам че съм една голяма оранжева шамамдура.
386
13
 
4
 
! Отговори
Теди преди 4 месеца
ЩЕ ЛАПКАМ ЧОРКАТА НА ВСЕКИ КОЙТО МИ ДАДЕ РУБЛИ И ЩЕ ПЛЮЯ ПО ВСЕКИ АКО МИ ДАВА ДОЛАРИ. ДА ЖИВЕЙ ЛЕНИН МОЯТ БОГ.
385
6
 
1
 
! Отговори
Vol'Jin преди 4 месеца
Винаги съм зняел че съм различен и ми харесваше миризмата на пръцкоч. Но аз не се спрях до там и започнах да бъркам и да си облизвам пръстите. Сега това ли е обяда или вечерта и закуската но пък спестява от едно ядене. Так или иначе ми изкъртват анализатора та си викам да се по забавлявам със фекален човек за новата година по Китайският календар другият месец. Приятна вечер.
384
3
 
14
 
! Отговори
Теди преди 4 месеца
ВСИЧКО МАРА ВТАСАЛА САМО НЕ СЕ СРЕСАЛА А ВКАРАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА СЪС РУСИЯ ДА ВИ СТРЕЛЯТ И ВАС С БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ УКРАИНЦИТЕ ДА СИ ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТА КАКТО ВИКАШЕ МЕРИЛ СТРИЙП НА АН ХАТАУЕЙ ВЪВ ДЯВОЛЪТ НОСИ ПРАДА ИСКАМ КОПИЕ НА ХАРИ ПОТЪР ЗА БЛИЗНАЧКИТЕ МИ ТИ МОЖЕШ ВСИЧКО НАЛИ ТАКА
383
11
 
11
 
! Отговори
ИСТОРИЧЕСКА ГРЕШКА преди 4 месеца
Bойна нямаше да има, ако САЩ и Великобритания не бяха спасили СССР от далновидния германец...
382
15
 
15
 
! Отговори
клоаката ПУТЛЕРИСТАН преди 4 месеца
Позорно за една държава в 21 век е официално международен съд да обяви лидера и за международен престъпник и терорист....
381
11
 
6
 
! Отговори
Путин антихрист преди 4 месеца
Западът предаде Украйна. Путин предаде целият славянски свят. Тъжно ми е за руските ни братя. Превърнати в крепостници. Заливани от централноазиатски мигранти. Принудени да живеят в геополитическа реалност, където нямат нито един християнски съюзник. Пращани един след друг да бъдат избивани в Украйна, докато телевизорите им бълват как Зеленски убивал украинци, защото не се предава. Затворници биват връщани в цивилния живот, докато бащите са на война, за да не могат да си защитят семействата...
380
4
 
3
 
! Отговори
жените са дипломати преди 4 месеца
МЪЖЕТЕ НЕКА ПО МАЛКО СИ БЛЪСКАТ РОГАТА И ПОВЕЧЕ ДА РАБОТЯТ ЗАЕДНО ! АКО ИМА ПРОВАЛИ, ПРОВАЛИТЕ СА ПРОВАЛИ КАКТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, ТАКА И НА ОПОЗИЦИЯТА !!! ЗАПАДНА ЕВРОПА Е БОГАТА, ЗАЩОТО ТАМ ПРЕДПОЧИТАТ ДА РАБОТЯТ ЗАЕДНО ! ОТ ПРОВАЛИТЕ ВСИЧКИ ГУБИМ ! РАЗБРАХТЕ ЛИ ДЪРВЕНИ ГЛАВИ ??????????????
379
11
 
9
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 4 месеца
Според Кремъл русофашизмът вече е победил в Украйна, а Европа е замръзнала. Защо продължават да бомбят селца в Украйна - никой не знае, а и в Русия е забранено да се пита.
378
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
450 Станишев, Масларова, Шаренкова, на съд. Те подариха българска земя на агресивна Русия.
377
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
471 Русия финансира световния тероризъм и го насочва срещу запада. Мечтае за световно господство, да разруши демокрацията, ЕС и НАТО, и да наложи на света своята примитивна диктатура. Запали целия свят. За което ще плати висока цена.