Петър Москов: Спешната помощ е в разпад

Според него джипитата са оредяваща прослойка
15 яну 2024 11:16, Нели Христова
30
Петър Москов: Спешната помощ е в разпад
Снимка: БГНЕС

Спешната помощ е в разпад, а джипитата – оредяваща прослойка, която се превръща в пречка. Това заяви Петър Москов, анестезиолог, председател на партия КОД, пред БНТ.

"Болничната система е система, в която няма път за пациента и в която различните й части не взаимодействат една с друга в услуга на пациента, защото няма държавна политика. Държавната политика е образование, здравеопазване, външна и вътрешна сигурност и инфраструктура", заяви Москов.

Според него основният проблем е липсата на политическо мнозинство.

"Въпросът, който ни касае, е не защо един министър си тръгва, а защо е назначаван. Когато няма политическо мнозинство, което има ясна визия какво иска да направи, Господ Бог да стане министър, ще е същото", обясни той.

"Голямата драма на България е, че се управлява от дъщерна номенклатура на ченгетата, които програмираха криминалния преход по руски модел. Това е причината защо настоящето е поразия", добави Москов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е при пръстовия отпечатък на г-н Москов, всичко цъфтеше и хорара си спомнят с носталгия как с часове висяха тежко болни хора на регистратурите да им се взема пръстов отпечатък и какво ли не, вместо да ги лекуват.:))
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
""Голямата драма на България е, че се управлява от дъщерна номенклатура на ченгетата, които програмираха криминалния преход по руски модел." - абсолютната истина е това, но го разбират само хора, които са наблюдавали внимателно живота по времето на соца и целия преход. Това е дефиницията. Направо да влиза в учебниците по история.
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не само спешната помощ,а цялото здравеопазване е в разпад! В разпад е и държавата ни! Огромна вина за това носят всичките търгаши от СДС,които разкостиха страната ни! Москов е виновен за закриването на много здравни заведения в провинцията! Като министър демагогстваше,че така било и в западните страни, болници в големите градове,за да можели болните да се лекуват качествено! Обещаваше хеликоптери да превозват болните,а то и линейки вече няма!Хората в малките селища са оставени на самотек!!!
24
1
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 3 месеца
сега ли го разбрахте сдс разби системата болниците търг дружества л лекариеднолични търговци гробищата вечно не достигат една свясна болница няма всофия а за люлин с 200 000 жители да не говорим общ болници са строени преди50 и 60 години не са функционални населението застарява с неговите болестисистемата не е пригодена за тези промени л лекари са излишна институция с опашкитепред кабинетите с липсата на направления и др
23
2
 
1
 
! Отговори
toti преди 3 месеца
Москов е един изразходван и некадърен играч,който нищо не показа и защо някой още го търсят за съвети,,,много ме срам от това и от такива като други политици за които СРАМА НЯМА СТОЙНОСТ да продалжат да се показват и дават акъл!!! Имаше един БАкърджиев,който СЕ ЗАСРАМИ И СИ ОТИДЕ ЗАВИНАГИ...май него повече ще го помним!!
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ей много *** народ, никога не са били вземани класически пръстови отпечатъци в болниците бе ***, как не го разбрахте, вземаше се част от него за да се установи лицето. Цялата манипулация и рев срещу това бе на болничната мафия, защото затрудни измамите им с клинични пътеки, също така Москов въведе индивидуални здравни досиета за отчетност, но и това беше саботирано от бялата мафия, за това беше охулен и изхвърлен, бъркаше схемите за грабеж от здравната система. Но вие пак си повтаряйте
21
2
 
4
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
Петър Москов ,ти си част от тези ,които с престъпните си действия ,в качестовот си на министър на здравеопазването и част от ОПГ в тази сфера ,чрез най- различните "лобита" способства за пълното унищожаване на здравеопазването и продължавате. Най- ненаситната и алчна мафиотска структура в държавата търгуваща с човешки животи от "бялата мафия.Те напълно дискредитират труда и неистовите усилия на многото добри лекари и специалисти,които спасяват човешки животи,въпреки порочната престъпна система
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този престъпник закри сума ти болници и после наглееше от джипката с пурите на Черепа.
19
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Седесарите рушаха заводите, защото са паметници на комунизма. Те смятаха заводите за паметници и затова ги рушаха. И защото си бяха и тогава талибани. Синият буржоа реже паметници и ги дава за вторични суровини.
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо е в разпад, нямаше ли правителства в последните 20 години? Къде са парите за болниците?
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да вземем обратно всичко от олигарсите и да направвим втори опит за приватизации, заменки, ликвидации. Вече знаем как се прави правилно. Втори шанс за Синята буржоазия на Костов. Провали се Синята буржоазия. Синята буржоазия унищожи даденото и без пари.
16
1
 
7
 
! Отговори
Васко преди 3 месеца
Таковаха ни държавата и продължават от лакомия!
15
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
България ще е отново нормална държава едва когато пак е част от Турция! За съжаление!
14
5
 
11
 
! Отговори
Хмм... преди 3 месеца
Този не можа да сътвори нищо друго освен да създаде хаос с измисления си пръстов отпечатък, а сега тръгнал даже отново и мозък да ръси относно спешната помощ, която отдавна не е нито спешна, нито помощ?!
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ХЕЙ МОСКАЛЧЕТО,ХОДИ СИ КАРАЙ СКИТЕ НА БАНСКО И НЕ НИ ДРЪНКА МОСКАЛСКИТЕ СИ ТЪЪЪПОТИИ!!...
12
3
 
9
 
! Отговори
днес преди 3 месеца
за 30 години българия е в разпад-заради измислената ви демокрация дето пррикрит фашизъм-кажи кое не е в разпад бе освн милионите на мутрите
11
6
 
10
 
! Отговори
Красимир преди 3 месеца
Защо давате думата на провалили се същества. Какво стана с онези ваксини на това вещество. Колко деца са повредени след тях. Измамен свят пълен с престъпници които ще отговарят пред единствения справедлив съд Божия. Но те не знаят това. Колко простотия има в този свят.
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само ала-бала сглобката не е в разпад в Бг.
9
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не плюйте по Москов, защото много добре помня, как той като министър почти беше въвел "лично досие на всеки пациент", като всички манипулации да се отбелязват на карта с памет. И като настана един рев от лекари и медицински персонал, че това е много лошо и ги затруднява и не могат да работят и беше принуден да ги спре. Отговорете си вие, защо.....
8
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А с твоите пръстови отпечатъци беше на най високо световно ниво нали...Москва такъв..