Ключов общински съветник подаде оставка

Това е Любомр Минчев
16 яну 2024 22:30, Стела Стоянова
17
Ключов общински съветник подаде оставка
Снимка БГНЕС, архив

Ключов общински съветник от ГЕРБ-СДС в София не дочака съветът да заработи и подаде оставка.

Това се разбира по заявление в Общинската избирателна комисия на столицата. Любомир Минчев е известен предприемач, съосновател и мажоритарен акционер в "Телелинк Бизнес Сървисис Груп". Преди Борисов да изненада всички с номинацията на Антон Хекимян за кметската надпревара, Минчев бе спряган за кандидата на ГЕРБ. С ангажиментите му в Столична община беше обяснено оттеглянето му в края на годината от надзорния съвет на ТБС Груп.

На мястото на Минчев в СОС влиза като съветник Румен Стенли Александров, който е следващ в листата. Александров е новият координатор на ГЕРБ в Банкя - верен партиен кадър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: СОСоставка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
Оставката не е на принципна позиция ,каквато се опитва да я изкара въпросния "ключов общински съветник" от ГЕРБ ,а на "схемаджийска" поръчкова основа ,което е в приоритетите на неговата икономическа групировка и усвоени методи от тях до съвършенство .Това само могат да правят и организират "перфектно" -режисирани и дирижирани ОПГ от всякакъв характер.
7
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
"Ключовият общински съветник" от ГЕРБ със спорен имидж ,типично с техните "методи" на "селски тарикати" - "подава оставка" ,както се казва :"Бяга преди вятъра" . Видно е ,че мафиотските кръгове около ГЕРБ и компания правят всичко възможно да блокират дейността на СОС ,с цел нови избори ,отстраняване на Терзиев от кметския пост и евентуална нова бъдеща "конфигурация",която за тях ще е по- удобна ,за продължаване на престъпните им практики и липсата на възможност същите да бъдат разследвани.
6
1
 
4
 
! Отговори
Хаха ха преди 3 месеца
Верен картиен кадьр на банкяКак гордо звучи само
5
0
 
6
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 месеца
Тръмп се завръща и подарява цяла Украйна на Путин. За какво бяха тези огромни разрушение и жертви ?
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До ТРЪМП СЕ ЗАВРЪЩА..!! Да му мислят военнолюбците! На първо място Зеления, онзи норвежец Столтенберг от НАТО, пишман-прУфесора , дето Боце Б. го направи миниЗДър и след 26 години решил отново да става кибернетик, а кибернетиката стои през това време и го чака да се натутка... И генерала о.р. Съби Събев решил да дава акъл,ама след 8 години почивка като старши офицер от запаса. Не си гледа годинките и старостта, ами и той се бие, ама по медиите, а не в Украйна! Ами ББ, Делянчо,Генералчето?
3
0
 
10
 
! Отговори
Няма лапачка, преди 3 месеца
Няма време за губене. Времето е пари. Каквото и да ти говорят, да знаеш, че става дума за пари.... Та, какво прави мастит бизнесмен в СОС? Ще решава наболелите проблеми на софиянци?! Да бе!
2
3
 
0
 
! Отговори
Ключар преди 3 месеца
Кой го знае?
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Човекът не е свикнал да се помотва и да си губи времето. Какво да прави при хора, дето не искат да работят, но заплатите си прибират?