Пеевски: Държавният глава да реши дали е "цирково куче" на Нинова

Председателят на ПГ на ДПС поиска оставката на Радев
23 яну 2024 16:35, Нели Христова
324
Пеевски: Държавният глава да реши дали е "цирково куче" на Нинова
Снимка: БГНЕС

Румен Радев просто си анонсира проектчето "3 март" и затова този проруски президент се опитва да влезе във война с атлантическото мнозинство. Съветвам го да не се занимава с това, да подаде оставка днес, да си основе проекта, да се занимава с избори, а не да се крие зад имунитета си. Това коментира председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски след решението на държавния глава да сезира Конституционния съд срещу избора на нови съдии.

"Моето мнение е, че президентът се страхува обаче да излезе като лидер на тази партия. Пак ще сложи някое "бау-бау" отпред, както го е правил досега и ще се скрие", каза още Пеевски.

Още по темата
Той настоя държавният глава да реши дали е "цирково куче" на Корнелия Нинова, или ще става лидер на партия. "Според мен той се страхува да основе партия, защото се страхува за имунитета си", добави председателят на ПГ на ДПС.

Пеевски поиска информация за това какво се случва с разследванията, свързани с президента.

"Да сте чули нещо за тях? Може би трябва да видим в какви отношения е той с главния прокурор. Да не би да има дела "на трупчета"? Какво се случи със записания разговор, където той спасяваше дамата на сърцето си? Има ли край това дело? Къде е скрито? От Гешев, от сегашния главен прокурор или някой друг?", попита той.

"Президентът, ако е достоен, да излезе, да подаде оставка, да си направи партията, а да не отклонява вниманието с теми, които са приключили. Темата с Конституционния съд приключи. Бяха избрани двама достойни кандидати, които ще положат клетва в петък. Тема – няма", категоричен е Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 3 месеца
По скоро на Костов и сие. Отиди на почивка на Златните може и да прогледне депутат с П който сигурно е откраднал и фамилията като холивудски псевдоним.
249
0
 
1
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 3 месеца
Кога точно " драгата" " феноменална" кад ъна на де мен тния доан стана собственик на държавата? $глобни действителности
248
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не че трябва да харесваш Радев, ама да заседаваш на страната на Пеевски си е много тежко психически заболяване.
247
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кучето на царя.
246
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Румен Радев просто си анонсира проектчето "3 март" и затова този проруски президент се опитва да влезе във война с атлантическото мнозинство." - Румен Радев има около 10 пъти пвоече гласове от партията ти, както и поне 2 пъти повече от "мнозинството".
245
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И това прасе нелицеприятно взе да се изказва като преуспял бизнесмен!!!! Но ще дойде Коледа!!
244
0
 
17
 
! Отговори
Един там преди 3 месеца
Дебелият кога ще върнеш парите които открадна от Българския народ?
243
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
този започна много да се отвива и може да отиде на гости при алексей
242
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
високо пла нин ски дже нтъ лмен с пет букви
241
0
 
16
 
! Отговори
Британски учЕн преди 3 месеца
Президента пречи много на управляващата мафия, затова искат да го гътнат и да сложат свой човек там, факт е служебните правителства на Радев бяха най-успешните от 2004-та насам.
240
0
 
7
 
! Отговори
Свинекомплекс Павлов преди 3 месеца
Поръча паметник на Шишян !
239
0
 
13
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
Моля кажете кога ще колят прасето, щото квиченето и вонята около него станаха прекалени !
238
1
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 3 месеца
ДПС Гуцето да отвоти нета и да види колко гласа спечели Президента-1,6 млн.Тогава дано осъзнае,че трябва да си затвори голямата уста и да козирува на ген.Радев.
237
0
 
24
 
! Отговори
илюминат - ренегат преди 3 месеца
Тоя дебел отврат,за онбашия ли се взема?
236
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Русофили , путинофили да спят спокойно. . Пеевски и Борисов няма да допуснат евроатлантици да управляват България.
235
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
До Анонимен под номер 259 това е моят коментар ,пропуснала съм да си посоча името...и правя"корекция"...не се подвизавам под "анонимност"
234
0
 
23
 
! Отговори
Цирковото куче срещу преди 3 месеца
Магнитското куче! Тов влезе в парламента с Опел Кадет беден и слабичък като църковна мишка и сега определя делата на цяла държава! Гатанката е колко прос т трябва да е народа, който владееш или поскоро мародерстваш! Задайте си въпроса! Приликата, ако я чувствате е случайна!
233
0
 
7
 
! Отговори
Цирковото куче срещу преди 3 месеца
Магнитското куче! Тов влезе в парламента с Опел Кадет беден и слабичък като църковна мишка и сега определя делата на цяла държава! Гатанката е колко *** трябва да е народа, който владееш или поскоро мародерстваш! Задайте си въпроса! Приликата, ако я чувствате е случайна!
232
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Ани ПОД НОМЕР 258 Ако, не знаете в България отдавна няма правораздавателни и правоохранителни органи - превзети са от ОПГ начело с "държавното предприятие" ,Винету....и не само .Имаше тук ,там в големите градове някои независими съдии - вече и тях ги няма. Малките градове са превърнати във феодални бастиони ,с ОПГ от всякакъв характер и срещу неудобните поради някаква причина хора се извършва съвременната холокоста ,с престъпни зверства - масово и обединено на зависимите помежду им "хора"
231
22
 
3
 
! Отговори
Ани преди 3 месеца
Най-доброто което може да направи Радев е да се извини на народа и да си подаде оставката. А прокуратурата трябва най-после да си свърши работата.