ПП се отрече от съпругата на убития, не била член, а само кандидат за депутат

Габриела Пеева е шефка на дирекция в община Бургас
23 яну 2024 15:03, Петър Бойчев
158
ПП се отрече от съпругата на убития, не била член, а само кандидат за депутат
Снимка ОИК-Бургас

Габриела Пеева, която бе арестувана за убийството на бившия си съпруг Пейо Пеев, не е член на "Продължаваме промяната". Това е заявил пред "24 часа" областният координатор на партията Даниел Михалев.

Още по темата
"Нито е членувала, нито е подавала молба за членство", категоричен е той.

Общинската шефка на дирекция "Младежки дейности и превенция" в Бургас е била само кандидат за депутат от ПП през 2021 г., когато формацията още не била регистрирана като единен политически субект. Тогава попада на последното 12 място в бургаската листа.

После участва в учредителния конгрес в Пловдив през 2022 г., когато ПП става партия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен "Може би майката не знае кой е бащата, може да е на първия космонавт или втория" --------- може да трябва и него да търсят на витоша.. семейни традиции
65
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До АнонимеН 72 ___ Ако това, което пишеш е вярно, значи наистина трябва да се разнищи случая и да се разбере дали някоя възглавница не е причината човекът да издъхне в съня си? Но е интересно също така да знаем какъв е бил този човек.
64
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Може би майката не знае кой е бащата, може да е на първия космонавт или втория
63
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До БАЧКАТОР - Преди малко, в коментарите към друг материал по този случай, някой от коментиращите ни насочи кам стар материал, качен в мрежата под заглавие "Външно отзова посланика мераклия от Тайланд". Предпоследният коментар към този материал дава доста красноречиви сведения за удушвачката - била е телефонистка в министерството. Как се е уредила за консул, върви, че разбери!
62
1
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 месеца
До Кой е баща й?/ БАЩА И УМИРА В СЪНЯ СИ ПО ВРЕМЕ НА БРАКА СИ С УДУШВАЧКАТА !
61
5
 
5
 
! Отговори
Посмали Манго преди 4 месеца
Я СЪМ ЛЪЖЛИВА ПРОСТЪ КОМУНИСКА ЗА КОЯТО 54-30 ПРАВИ 14 ! НЕ ОЧАКВАЙТЕ МНОГО ОТ МЕНЕ КАКТО И ОТ ОСТАНАЛИТЕ ИЗПРОСТЕЛИ КОМУНИСТИ-ПУТИНИСТИ!
60
3
 
13
 
! Отговори
Кой е баща й? преди 4 месеца
Хора, направи ли ви впечатление, че никъде нищо не пише за бащата на Габриела? За кого е била омъжена нейната майка-удушвачка? Била ли е изобщо омъжена? От кого е родила дъщеря си и защо този човек не присъства в живота им дори в настоящия труден момент?
59
1
 
14
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 4 месеца
Какво се случва в този Бургас-най-добрият град за живеене. Синът от Бургас наръгал майка си, убийцата-и тя от Бургас.И двете трябва да получат доживотна присъда-да видим сега как следствие и прокуратура ще изпипат нещата.Майката-дипломат в Тайланд-представяте ли си какви връзки трябват,за да те пратят там.
58
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 66 Митьо, сапьора(бомбаджията) гръмна.
57
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Като каква е участвала в учредителния конгрес на ПП? На конгрес ходят делегатите, излъчени от местни организации. Тоест, била е член на някоя от формациите, въз основа на които възниква партията ПП и щом е участвала в учредителния конгрес, значи е сред най-старите и видни членове на ПП. Не е било нужно да подава каквато и да е молба до областен координатор.
56
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До АнонимеН "МАЙКАТА ПУТИНИСТКА И ДЪЩЕРЯТА ОТ ПП-ДБ" ------ мда.. рода путинисти е задължително условие да те приемат в редиците на ппдбт
55
3
 
5
 
! Отговори
Лена Парапета преди 4 месеца
Просто отново "Грешен Ъгъл", освен това съм проверила Лорер и Кокоро са купили щаба в Чаталджа на пазарна цена, а не да укриват данъци а и само завиждате!
54
1
 
2
 
! Отговори
КОНСЕНСУС преди 4 месеца
ИМА ЛИ РАЗЛИКА И АКО ИМА КАКВА Е ТЯ МЕЖДУ НАСИЛСТВЕНО И С ВЗАИМНО СЪГЛАСИЕ ВКАРВАНЕ НА НЕЧЛЕНА, РАЗБИРАТЕ МЕ КЪДЕ ДЕ И НЕ ГОВОРЯ ЗА ОБРАТНИ НАКЛОННОСТИ?!!...
53
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За да затваря вратата докато майка й го удушава, значи крие някаква друга много тежка вина, не е от любов към айтйспециалиста
52
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
По-скоро прилича да е от ДъПъСъ
51
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кандидат за депутат от ПП звучи доста по-зле отколкото просто член на ПП някъде си. Аз така съм още по-потресен от ПП. Значи в миналото са предлагали хора като въпросната госпожа да управляват България. Това ли е новия морал, за който Кирчо и Асенчо говореха? Новият морал, според който ГЕРБ бяха лошите, но видш ли изведнъж се прегърнаха в името на доброто на България хахаха ПП-тата са ясни, но хората, които още ги харесват се чудя дувар ли имат пред очите.
50
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
накрая маминка ще спечели обжалването на апелативен и ще я пуснат заради пропуски в делото. Така маминка ще мине с 3-4 месеца арест и някоя година уж домашен арест, който се знае колко се спазва, ако имаш връзки. Спокойно лятото и на моренце ще си ходи. А тази Габи ще се върне на бял кон като боркиня срещу домашното насилие, на която видите ли ще излезе, че е подложена. А и винаги може да си плати БХК да я направи човек на годината, ще излезе светица!
49
6
 
14
 
! Отговори
До 38 преди 4 месеца
"Пак да питам копейки - през 2021г. г-жата не е била извършила никакво престъпление! Каква е вината на ПП? Че не могат да предвиждат бъдещето ли???" ------------ Той и Кирчо не беше извършил никакво престъпление - поне доколкото знаем - докато не стана министър-председател. Щото после се оказа, че е излъгал за гражданството си, те.е престъпил е закона, за да вземе властта. И нима никой от ПП не е знаел, че Кирчо има канадско гражданство?
48
1
 
22
 
! Отговори
Е'но въпросТче! преди 4 месеца
"После участва в учредителния конгрес в Пловдив през 2022 г., когато ПП става партия." Значи, отишла е на конгреса само за сеира? Бреййй!
47
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да ви кажа ли развитието на този сериал с поредните кадри на ПП-ДБ? Добрее, записвайте си... Тази ще мине абсолютно неосъдена, защото ще е развила следродилна депресия, а и ще се окаже, че този Пейо, той така или иначе не може да се защити, я е тормозел и биел. Чудно, ще излезе даже и жертва. Ще съдят само маминка, ама тя нали е дипломат, със сигурност и агент на службите, ще полежи 2 месеца в ареста, после домашен арест вкъщи, ще я осъдят на 7 години след 4 години процес, тя ще обжалва.