Лорер за имота на "Чаталджа": Купувачът реши да го купи, ние решихме да го продадем

Няма и помисли, че има каквато и да било политическа облага
26 яну 2024 15:33, Елка Василева
56
Лорер за имота на "Чаталджа": Купувачът реши да го купи, ние решихме да го продадем
Снимка: архив, БГНЕС

Категорично нямам никакъв повод за помисли, че има каквато и да било политическа облага, защото купувачът на къщата видите ли продава винетки. Изборът на купувача беше от самия него, той реши да закупи този имот и ние решихме да го продадем. Това коментира пред журналисти в парламента Даниел Лорер от "Продължаваме промяната-Демократична България" . Поводът за коментара са медийни публикации за продажбата на имот на ул. "Чаталджа".

Още по темата
Лорер бе категоричен, че когато купувачът иска да закупи един имот, той е склонен да плати определена цена.

"Лично аз не бях убеден, че искам да продавам, защото това е един нов дом, в който се бяхме нанесли сравнително скоро, поради което не бях склонен да продавам лесно. Ето защо цената за моя имот е по-висока", отбеляза депутатът.

Това е цена, на която в момента можете да си купите имот на зелено в „Лозенец“. Така че няма абсолютно никакъв повод за спекулация по темата за продажната цена на имота, добави той.

Това, което искам да коментирам, е единствено датата, посочи Лорер и добави, че както е документирано надлежно, договорката за закупуване е още от 2020 г. По думите му именно това е обяснението за разликата в цената.

На въпрос как си обясняват, че тази тема се е появила изведнъж в медиите, Лорер посочи, че ще сътрудничи на всички институции максимално бързо да излязат със становище. С моя правен екип ще обсъдим всички правни възможности за това тези, които се опитват да петнят моето име, да понесат отговорност, настоя той. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
taschunka witko преди 2 месеца
Далаверата на ПЕПЕЙЦИТЕ .Дайте нещо за корупция на малоумния див петел.Бате Боко Толупа ще ви прави тупа-лупа.
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сюндюк, нека и аз да купя и да продам подобен имот
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Има един виц за подкупи, като на Лорерчо. Идва бизнесмена Винетко и ти предлага нов мерцедес на половин цена. "Скъпо ми е", казваш. "Намали цената на 1 лев". Бизнесмена казва - "Добре". "Ще купя 10 броя", казваш на Винетко.
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лорерчо подкупи от Кралицата не приема. Трябва да купиш нещо от него за 2-3 милиона.
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Идва Бил Гейтс и предлага на Лорерчо 10-20 милиарда, защото много харесал химикалката му. Лорерчо не иска да я продава, но Бил Гейтс го принуждава да я продаде. Тя беше любимата химикалка и пълнителят и беше нов, сменен от Лорерчо. Това е еврейска басня.
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лорерчо си призна за корупцията по сделката. Идва Кралицата и ти предлага непазарна цена, заради нещо друго. Кокорчо идва и му предлага непазарна цена, за да скрие имота от кредиторите от Запада.
45
0
 
6
 
! Отговори
Пълни Простотии преди 2 месеца
За да не си губите времето да четете на този продажник глупостите, батко ще ви обясни накратко за какво иде реч. Уреждам те да продаваш винетки, а ти ми плащаш комисионна. Ама ако ми я платиш ще ме питат откъде са тези пари. Затова аз ти продавам имот. На три пъти по-висока цена, като разликата е комисионната. А ако Кокорчо се оправи със запорите, ще си го купи отново на 1/4 от цената, защото тогава цените на имотите ще са паднали. Другото е ала-бала с машинките.
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Явно този пазар се развива в един тесен кръг от "общественици". Всяка сделка може да съдържа конфликт на интереси. Много благодатно за една истинска прокуратура
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нане купил имота на Вуте от винетките,а Вуте от какво го е купил?
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аха,значи легален подкуп,законен,сега и колата му ще купят за 800 000,щото много им харесва,пък тя нова и човека ще мисли много,ще води вътрешна борба,щото я обича,ама все пак я купил за 50 000 и в крайна сметка няма да може да устои на предложението
41
1
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 2 месеца
И аз съм решил да купя на Боко къщата в Банкя. Според Лорер , Боко е длъжен да ми я продаде.
40
0
 
9
 
! Отговори
Муахаха преди 2 месеца
на ЮдеюСемит - Истина от Устата - Излизала ли е?!
39
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Закон за носене на Политическа отговорност : Политик , който излъже своите избиратели -излъганите да имат право да го целуват студен без да носят Наказателна отговорност !
38
2
 
12
 
! Отговори
чифут лорер преди 2 месеца
да си купиш свещи с тези пари
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абе щом прокопитата ги захапаха, а те са специалистите и теоретиците на борбата с корупцията.
36
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ааа съпротивлявал се, опъвал се!! Ама накрая взел милиона! Израелец не продава лесно! Имало е вътрешна борба и терзания! Инак винетките не са ценна книга, нали, която се управлява като режим *** издаване от Мин. на финансите!! И за идиооти ни мисли! Това вече не е добре!
35
0
 
22
 
! Отговори
404 преди 2 месеца
Умно -красивите си излязоха поредните шарлатани и интересчии на хранилка към народната пара !Да са ни живи и здрави поборниците срещу статуквото
34
0
 
7
 
! Отговори
…. Ифуткото преди 2 месеца
Семе не отде в гьола, където му е мястото, а продължава да се изхвърля на пясъка!Много неприятна муцуна! Защо не е в Газа?
33
0
 
21
 
! Отговори
@@@ преди 2 месеца
Къдравото момче определено се подиграва с електората, с тия обяснения в стил втори клас.Обаче показва и сила, че в момента е недосегаем.
32
0
 
20
 
! Отговори
Цаца преди 2 месеца
ЛОрелай ни мисли за канарчета