Петков разкри какво са си говорили със Спас Русев

Иска прозрачност при назначението в регулатори
74
Петков разкри какво са си говорили със Спас Русев
Снимка: БГНЕС

Кирил Петков извади на показ своя версия за какво е била срещата със Спас Русев и темата на разговор. Той обясни, че е получил обаждане от Спас Русев да се видят и е отишъл на най-публичното място в София, намиращо се „наблизо до Народното събрание". Поводът на срещата бил свързан с „оценка какво се случва в България оттук нататък".

„Идва ротация, идват много динамични неща. Въпросите, които вие ме питате всеки ден, много от хората в България искат да имат отговор по същия начин", каза съпредседателят на ПП.

Петков посочи, че от самото начало, откакто от ПП са в политиката, говорят за смяна на службите.

„Но това, което българските граждани трябва да разберат е, че огромна власт се крие в регулаторите. Може би донякъде по-голяма власт се крие в регулаторите, отколкото в правителството", смята той и добави, че трябва да се следи тези регулатори как ще бъдат преназначени и какви ще бъдат хората там.

Лидерът на ПП е категоричен, че смяната на регулаторите, повечето от които са с изтекъл мандат, е огромен приоритет. „Докато не са реформирани тези регулатори, ние имаме опасението, че те не взимат най-добрите решения на българските граждани", допълни той.

Съпредседателят на ПП обясни, че в момента се водят много сложни преговори и те се водят в най-истинската им форма. „Вече влязохме дълбоко в преговорите как изглежда следващото правителство, регулаторите, службите и съдебната власт – и всичко това в момента стои", уточни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: Спас РусевКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
1
 
! Отговори
ХАРВАРДСКА ПРОЗРАЧНА преди 2 месеца
ПРОЗРАЧНОСТ, ХАРВАРДСКА ПРОЗРАЧНА ПРОЗРАЧНОСТ. ПОВТАРЯЙТЕ СЛЕД МЕН ХАРВАРДСКА ПРОЗРАЧНА,ПРОЗРАЧНА,ПРОЗРАЧНА ПРОЗРАЧНОСТ. ОММ МАННИ ПАДМЕ ХУМ. ХАРВАРДСКА ПРОЗРАЧНА,ПРОЗРАЧНА,ПРОЗРАЧНА ПРОЗРАЧНОСТ. ОММ МАННИ ПАДМЕ ХУМ. ХАРВАРДСКА ПРОЗРАЧНА,ПРОЗРАЧНА,ПРОЗРАЧНА ПРОЗРАЧНОСТ. СТАВА ЛИ ВИ ПРОЗРАЧНО??! ОПИТАЙТЕ ПАК - ОММ МАННИ ПАДМЕ ХУМ.ХАРВАРДСКА ПРОЗРАЧНА,ПРОЗРАЧНА,ПРОЗРАЧНА ПРОЗРАЧНОСТ....
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
етераст с дваклитора. един в устата другиятФгъзъ, маскирани като ларинкс и хемероидалисГовнярис.
58
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бе Киряк, ние от поне 2 години ти обаждаме за грабежите на банките чрез новите такси и моб. оператори, ти защо не си го записа на листче, ама те май са те срещали тайно, а си кажи!
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Просто Киро е Лудото Киро. Тоя запъртък става опасен за националната сигурност. Мисли ни за наивници, приказки разказва.
56
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това, което се подразбира е ... искаме службите, искаме регулаторите, искаме ... тотален контрол. А за разделение на властите, за разделение на функциите, за независимост на служби и ... !!!
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нали БТК бе при КТБ,но тя фалира,а в БТК се бе внесла ВТК на Русия,че имаше дела как да си измъкне вложеното когато КТБ е фалирало и със себе си завлачило БТК във фалит,няма им парите,няма банково покритие от големи кредитори,но имат парите от КТБ тез що навреме са ги изтеглили и прехвърлили в други действащи банки,а останалите в обявения фалит са пренасочени за преизчисляване към гаранта поел нататъшно кредитиране на субектите от банката чрез оценки,процедури на взисквани суми от СИ,а сега КЗК
54
0
 
3
 
! Отговори
Шаши преди 2 месеца
Интересно, защо Спас Русев возеше Петко Симеонов. Петко влизаше на едно място, където го чакаха. Спас оставаше до сивата кола и само си щракаше с пистолетчето.
53
0
 
4
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 2 месеца
До Рас Пусев: На езика на далавераджиите. Изучава се в Харвард.
52
0
 
4
 
! Отговори
Рас Пусев преди 2 месеца
На какъв език са се разбрали?
51
0
 
7
 
! Отговори
Кой е Спас Русев преди 2 месеца
Далавераджия на прехода, направил първият си милион от препродажба на помощи, получени в Агенцията за чуждестранна помощ, където е назначен по времето на Жельо Желев по предложение на СДС. За какво се е срещнал с него Кирил Петков можем само да гадаем, но среща с далавераджия? Оправданието е, че срещата била на публично място, но за какво са си говорили, за това имаме само думата на Кирил Петков. Аз не вярвам, че човек като Спас Русев може да има интерес за нещо друго, освен за далавера. А вие?
50
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В бъдещата писана История след 100 години за България ще пише в учебниците....Кражби и корупция бележат тия 50 години....Почти половин век на безвластие белязан с овластяване на крадци и откровени предатели , идващи от една или друга Империя.Хаос и престъпност с не малко скандални личности.
49
1
 
8
 
! Отговори
На инструкции в САЩ преди 2 месеца
Денков и цялото му правителство заминават на инструкции в САЩ. И там ще се реши кой министър ще остане след т.н. ротация и кой не. А Бойко и Пеевски вече даже започнаха да казват, че ротацията съвсем не била задължителна Толкова за националният ни суверенитет при управлението на сглобката ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС. ............. А Бойко е винаги оцеляващият послушковец. Досега говореше за ротация, но ако от САЩ кажат че не трябва да има, веднага ще се завърти на 180 градуса.
48
0
 
3
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 месеца
По идея регулаторите трябва да бъдат независими. Но ръководителите им са били назначени от ГЕРБ. Сега ще ги назначи сглобката ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС. Някой вярва ли че след това ще бъдат независими?
47
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В какво качество С.Русев получава информация от висш политик и то в неофициална среща? Това ли е промяната към прозрачност? Уж млади и образовани, а накрая пак дедовци от соцвреме им дърпат конците.
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аланджи Киро отново ни баламосва ...
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кой ограби България през 90 те, никога няма да научим.Поне сегашното поколение .България има богата История , но не се пише.А защо ....Ами чужда държава няма да седне да ти пише твоята История.Кога България е била самостоятелна държава ..В един малък период от 1900 г до 1944 г.
44
0
 
14
 
! Отговори
Шегички преди 2 месеца
Кой дедо Спас с комисионите и далаверите от 30 г насам да иска прозрачност? Навремето обра Агенцията за чуждестрана помощ и избяга зад граница, после се върна с Горския като комисионер. Те и трият информация по интернет , паметта не могат да ни изтрият
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този Спад Русев , кой е?...Дайте поне малко светлина за тоя народ.В тъмнина ходите и се препъвате.Който ходи в светлина , знае къде отива.
42
0
 
13
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 2 месеца
Значи Киро и Асен са били предложени от богат човек на президента за Служебни
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Попитал Хан Крум аварите....Как вашата империя ,могъщ хаганат се срина....Другото го знаете.С очите си го виждате пред вас всеки ден