Петков: Време е тайните клубове да отидат в миналото

ПП-ДБ внасят проект на решение за временна комисия по случая "Божанов"
69
Петков: Време е тайните клубове да отидат в миналото
Снимка: БГНЕС

ПП-ДБ внасят днес в Народното събрание проект на решение за създаване на временна комисия за проверка на факти и обстоятелства относно наличието на нерегламентирано влияние в правосъдната система, съобщи съпредседателят на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ Кирил Петков след заседание на парламентарната група.

По-рано днес от ПП-ДБ заявиха, че ще настояват за изслушването на изпълняващия длъжността главен прокурор Борислав Сарафов в парламента. Изслушването е по повод убийството на нотариуса Мартин Божанов.

Петков каза, че е време тези тайни клубове, тези задкулисни договорки да станат част от миналото.  

Вярваме, че този казус не е единичен. Това е системен проблем, който трябва да бъде решен, заяви Кирил Петков.

По думите му докато нямаме работещи служби, много от тези задкулисни неща, които се случват, няма шанс да бъдат предотвратени.  

Службите, реформите в съдебната система, обстоятелствата около тези задкулисни събития, всъщност са един огромен проблем, който е свързан, и се радвам, че този проблем излиза на повърхността, защото преди да го решим, всички трябва да се запознаем с него, цялото общество трябва да каже стига толкова и да продължим напред, добави Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
,Да преди 3 месеца
Гласувайте още е и че ви дойде акъла.
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО КАЗА НЕ НА ХАРВАРДСКИЯ КИРОМЕТЪР ЗА ИЗМАМАТА "НЯМАМ ЧУЖДО ГРАЖДАНСТВО","НУЛЕВА КОРУПЦИЯ","ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА НА ЧЕГЪРТАНЕТО НА ГЕРБ И ДПС",НО ТОЙ СЕ СКРИ С БУДА В ТАЙНИЯТ КЛУБ НА "ПОЖАРНИКАРИТЕ И ХАРВАРДСКИТЕ КРАДЦИ" И ПРЕГЪРНА НАЙ-ЗАГАДЪЧНИЯТ МУ ЧЛЕН НЕПОЗНАТ КАТО "ШООПААРА"!!!...
61
0
 
1
 
! Отговори
ала-бала преди 4 месеца
Всичко, което говориш, човеко, е ала-бала. Седнахте на една маса с мафията и ви хареса, ама много. Ти сериозно ли мислиш, бе господине, че някой все още вярва, че нещо зависи от вас. Каквото кажат ББ и Пеевски, това става, вие сте от миманса, отдавна, откакто ги обслужвате, по-точно! Една от русенския психодиспансер я вкарахте вие лично в КС, по поръка на главатарите...
60
0
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 месеца
Браво на Киро - прави това, което 85% от гласоподавателите искат - пълно подчинение на Вашингтон!
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А вас с Кокорчо кога ще ви разследват?
58
0
 
3
 
! Отговори
Хеко преди 4 месеца
Само като видя този канадски празни- главенц и си представям ПП заедно с клуб НЛО на национално турне! Гарантиран смях и настроение!
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дpycaнaтa мyтpa npи бaй Cтaвpи, Oцъkлeнaтa npи cтpинa Cтaвpeвицa!
56
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тайните клубове в миналото?....феноменален МОШЕник. Ами с масонските ложи какво правим? Като започнем с Узунката, Копринката, чичо Гошо и техния брат в тайния клуб, президента-обединител. И тях ли ще ги забранят?
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
...каза Киро и се срещна със Спас.
54
0
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 4 месеца
веднага връщаите на хората откраднатите имоти от този крадец
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тайните клубове не са особено тайни. Просто шефовете не дават да се говори за тях. За този говорим сега, понеже Мартинчо го няма. Говорихме и за нещата на Къро, след като го убиха, но след като бяха разпределени на други хора, вече не чуваме за тях.
52
0
 
7
 
! Отговори
До Киро преди 4 месеца
А тайния аоартамент и тайното посолство ?
51
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Време е ти да отидеш в миналото.
50
0
 
7
 
! Отговори
Пловдив преди 4 месеца
Много се задържа , време е да се разкараш . Мошеници .
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Някой ви кара наред, Киро се е притеснил.
48
2
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 4 месеца
Безспорно е време за това.Но какво направи Про100то? Изпра създателите на тези клубове Тиквун и Шиши.
47
0
 
8
 
! Отговори
до 41 преди 4 месеца
Да ви имам експертите ПеПе-ейци, ДеБе-ейци. Стига да не са тотални приодажници и чуждопоклонници, всички стават. Експертизата на настоящата сглобка е единствено в дисциплината слугинаж и далавераджийство. Даже и там се дънят новите, че не си крият следите и през седмчица гърмят скандали. ВСИЧКО е по-добре от това.
46
0
 
6
 
! Отговори
Киро Тапото преди 4 месеца
Значи партия ППДБ-ЛГБТ обещавам в коалиция с ДПС и Герб няма да влиза ! Сглобката е такова, ама не е коалиция! Гарантирам!Обяснявам-мене Лена ме такова отзад на Парапета с пластмасов ***, ама не съм хей ! Хем съ мъ таковали хем съм мъж ! Лена е мустаката,ама не е мъж! Сглобката е такова,ама не в коалиция! Лена ме такова отзад, ама несъм хей! Обясних ! Слава на партия ППДБ-ЛГБТ, здрави да са ви янусите !
45
2
 
8
 
! Отговори
До Киро Канадеца преди 4 месеца
Абе Киро ами кво става с тайния клуб " Парапета" където с Лена сте мърсували ..ъъъ тоест сте обсъждали важни политически планове....ти ли я клати, тя ли те отстрапони отзад....кво ще кажеш за Тайните апартаменти където или ти си изследвал задната дупка на Лена или тя е изследвала с пластмасов *** твоята ..... ?!?!
44
1
 
9
 
! Отговори
до: 37 преди 4 месеца
До Нашимото пуска тото - Аз също гласувах за Кировата банда. А ето какво се случи. Съобщение в медиите от средата на миналия месец: "Петков и Борисов са оттеглили исковете си един към друг." Кой можеше да предположи, че този безумец ще бъде защитаван и прикриван точно от Борисов. И същевременно ежеминутно ще получава нареждания от Пеевски, които моментално ще изпълнява?!