Манолова: Само някои по-дребни риби ще изгорят около случая Божанов

Нещата вървят в избори 4 в 1, смята лидерът на "Изправи се.БГ"
23

Парламентът ще създаде временна комисия, която да провери дали има нерегламентирано влияние в правосъдната система и престъпна обвързаност на представители на съдебната власт покрай случая с убийството на Мартин Божанов - Нотариуса.

"Вероятно ще изгорят някои от по-дребните риби, но комисията ще бъде използвана за да пресече пътя към върха. Всички си даваме сметка, че подобна система за паралелно правосъдие няма как да съществува без най-висока политическа протекция, в която са замесени висши магистрати, прокурори, а със сигурност и политици", заяви лидерът на гражданската организация "Изправи се.БГ" Мая Манолова в студиото на предаването "Денят ON AIR".

Тя направи паралел с известния случай "7-те джуджета".

"И Нотариуса, и Пепи Еврото са момчета за всичко, момчета на терен, а поръчителите са други - на много по високо ниво. Случаите си приличат. Има разлика - в единия случай паралелното правосъдие се е раздавало в ресторант, а в другия от клуб. В крайна сметка става дума за нерегламентирани контакти, връзки и затваряне на очите от тези, които би трябвало да пресекат това", посочи Манолова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тя е убедена, че информация за това кой е посещавал клуба на Божанов би могла да бъде установена по множество начини.

"Никой не вярва, че има такава воля в депутатите, които са включени в тази парламентарна комисия. Ще се заметат едни следи и ще се засекат пътищата към поръчителите, организаторите, които командореха съдебната система", категорична е Манолова.

Множеството сътресения в държавата ще доведат до нови избори, смята Манолова и предполага, че юни месец може да очакваме евроизбори, избори за кмет, общински съвет и парламент.

"Нещата вървят в избори 4 в 1. Борисов тика нещата в тази посока, защото той просто не може да даде София. Той не е готов да се раздели с контрола на тези пари и всички облаги", заяви лидерът на "Изправи се.БГ"

Гледайте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мая е много по-добра от Мария Гаргамел. Тя трябва да оглави правителството!
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"не е готов да се раздели с контрола на тези пари и всички облаги" - Манолова,пак ББ ти е виновен! Ние пък смятаме,че ББ трябва да пресече "контрола" на шарлатанията и е време да въведе ред ! Всички знаем,че ТОЙ може да направи това ! Друго спасение НЯМА! Стига вече празни приказки и залъгвания !
20
2
 
3
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 2 месеца
Ти от кои си, мая?
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Много е противна тая госпожа. От далече си личи че я интересува само далаверата. На лицето и е изписано
18
1
 
2
 
! Отговори
Изгоря народа преди 2 месеца
Но си заслужава съдбата.....15 г. Избира тиква, сега се кланя на копейки.... Само в България близо половината от народа смята,че жертвата е наравно виновна с насилника.Затова и сме най бедни,защото сме най отблъскващо глуповати....
17
0
 
2
 
! Отговори
Честито преди 2 месеца
Хванаха ОПГ в самото МВР със съдии, прокурори и мутри в кюпа! Честито на Перник и Кюстендил!
16
0
 
2
 
! Отговори
Ето част от тях преди 2 месеца
Тези убиват, засекли са съдии които се занимават с убийства в град Дупница, същите са в симбиоза с полицаи, прокурори и мутри,зад тях стоят депутат от ГЕРБ на име Александър Паризов и някакъв Терзийски! Същите разполагат с ударни групи от мутри и роми главно от Перник! Никой не реагира за това ОПГ!
15
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво, Мая!! Бутайте това правителство и идвай на власт!
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Никой няма да изгори, да е изгорял някой съдия, прокурор, депутат, министър в България? Създават тези тунеядци някаква си комисия да разследва, какво да разследва бе, хора, себе подобните си да разследва! Ще си чешат езиците няколко дена и всичко ще приключи, докато не вземем сопите и т.н. калашници, нищо няма да се оправи.
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това го знаем,бе Манолова.Ти кажи защо заложи на една куца магарица в СОС,та сега се чудят как да стъкмят общински съвет.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да натрупа 200-300 имота на негово име,че и в чужбина поне 10,а може повече и да е момче за всичко,посредник на висшия етаж да им менажира,търси клиенти като за къщи за тъщи,че по-просторни по еталони строени и оборудвани за маркетингови предложения в сфери на бизнес търсения и компании в кампании близки до неговите посреднически интереси щото с толокова имоти на разположение и те на дейноста му за усмотрение едва ли имал настроението да посредничи в политическата ниша,която е запълнена отдавна.
11
2
 
10
 
! Отговори
По преди 2 месеца
Голяма риба от тебе няма, на всяка кукичка се закачаш. Качи се на черешката във Кюстенджа и не слизай. На тази възраст е ненужно да служиш за изтривалка.
10
2
 
16
 
! Отговори
Сестра Галева преди 2 месеца
Сестра Галева знае кои са дребни и кои едри най-добре.
9
2
 
13
 
! Отговори
аааахахахааааа преди 2 месеца
Горката, като чуе за избори и все едно чува за майка си.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това не са риби,а лейтенанти от добре структурирана система. Генералите ги знаем поименно. Въпросът е кой стои над тях?
7
1
 
13
 
! Отговори
амииии преди 2 месеца
бкп ги създаде бкп ги заличава ! на кого не му е ясно ?
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нали затова го гръмнаха, да може големите мошеници да се спасят. Тази тактика си върви от 1990 г. Някой да е чул за нещо отнето на гръмнатите мутри или да са открили убийците. ДС си действа по един и същ сценарий. Сега умишлено навсякъде се наредиха некадърници, пенсионери и техни хора за да крадат на воля, каквото е останало държавно. Погледнете хората с парите и ще ви стане ясно.
5
5
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 2 месеца
тва не може да се примири че Борисов не я бръсне за кюстендилска с,,,,
4
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дърта комуниска фана 1% и сега л.апа партийна субсидия без да бачка :)))
3
4
 
11
 
! Отговори
Обективен преди 2 месеца
Шиши се чуди как да отклони вниманието от случая с убития му приятел и се е втурнал да сезира де що има служби и да прави комисия в парламента за "нечуван пробив в националната сигурност" заради издадените на няколко руснаци български паспорти.