Гешев се закани да съди Сарафов, радва се, че е пред скоби

Срещу мен започна поредната мръсна политическа атака, заяви той
9 фев 2024 14:38, Нели Христова
20
Гешев се закани да съди Сарафов, радва се, че е пред скоби
Снимка: БГНЕС

Досега търпях всякакви лъжи, защото бях главен прокурор и ме интересуваше престижът на институцията, която представлявах. Оттук нататък възнамерявам да съдя всеки лъжец, независимо дали се прави на главен прокурор или е представител на някоя розово-либерална медия. Това заявява бившият главен прокурор Иван Гешев в своя позиция, изпратена до медиите.

Току-що срещу мен започна поредната мръсна политическа атака. Явно политическите боклуци се уплашиха от гражданите.

Борисов натисна ENTER и Боби Истината, специалист в късия разказ, оповести "истинска" история в стил "сам си я измислих". И след това се обори сам като каза, че не разполага с никакви доказателства за твърденията си, подчертава Гешев.

И още нещо - радвам се, че съм изкаран пред скобите, защото вътре в тях се намират хора, до които никога не съм искал да стоя. Все пак на снимката с Петьо Еврото видимо е Борислав Сарафов, коментира още Гешев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
Къде са в този списък и имената на други ГП ,които са "мозъкът на злите гении" на престъпността и сега са се снишили на"топло място"?!За ОПГ с ще има справедливо правосъдие - въпрос на време ,вкл. и за този "виден евроатлантик" ,който, като един друг негов събрат - "не познава никого" от съдебната система и посредниците ,въпреки че ги назначава,без да е УЧР или ръководен фактор Гешев,ако иска да убеди някого в "катарзиса си " да свидетелства и стане защитен свидетел,така ще спаси децата си .
16
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
Нивото на българската прокуратура е толкова смехотворно и "ниска топка" ,че дори и поръчковите мероприятия ,които измислят и организират са също толкова налудничаво - смехотворни. Въпросът е ,че притежават власт и ресурси ,с които унищожават човешки съдби и убиват .Гешев ,Сарафов и компания стига са се "заплашвали" взаимно ,след като нищо няма да направят един срещу друг ,защото са зависими помежду си. Ако има някой ,който е най- свързан висшия ръководен състав на ОПГ,това е настоящия ИФ.
15
0
 
2
 
! Отговори
ИВАЙЛО АНГЕЛОВ преди 2 месеца
Защо го пропускате?! Ако излязат снимки, как ще се оправдавате?!Ами туй Красно име , ветеранът УШЕВ защо не се споменава ?!
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вижте карикатурата с бялата риза,на кого се усмихва ръкувайки се с него.Този път,Борисов заложи на компрометиран кон.Въпросния индивид,днес е гл. прокурор на клетата ни държавица.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Иване, кажи си.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И двмата сте центристки фашисти и анти-българи!!
11
2
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 2 месеца
Ванка, адвокат требе ли ти? Спомни си...
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гешев не може нито да осъди, нито да набие, всичко това вършиха други. Г-н гешев е пример за развита шизофрения, още времето му на главен "прокурор". Просто публикувайте цифрата, изплатена от България за комплексите на малоценност на "прокурор" Гешев и говорител кесийка. Иванчева, не Сарафов ,ще ги вкара скоро в затвора
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ами, прав е. На снимката наистина са Сарафов и Пепи. Че Боби на всичкото отгоре много щастлив изглежда. На изхода от заведението виждаме и на Пепи жена му, която както се оказа е сериозен фактор в съдебната ни система. О, Боже, мой!
8
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
Стана много интересно,дали ще се съдите,ТЪЙ като и двамата във едно гърне бяхте
7
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
Ех, какъв е. Когато Бойко беше шефе и двамата се правехте на луди, по негови думи от записа, Гешев нямаше проблеми, а сега пише постове.
6
1
 
11
 
! Отговори
Дон Кикот преди 2 месеца
И двамата имат карта за частния клуб на Нотариуса.
5
2
 
13
 
! Отговори
:) преди 2 месеца
А ти защо го изпра с проверката на апартаментите на сина му :)
4
0
 
12
 
! Отговори
:) преди 2 месеца
Хайде, и другият клoун. :)
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пиги ще съди Кърмит!
2
2
 
14
 
! Отговори
обективен преди 2 месеца
Смачкаха те бе , цър-вул глупав !! Сега и в затвора може да лежиш ,защото само това заслужаваш!
1
1
 
15
 
! Отговори
до НС и околия преди 2 месеца
айде всички изкарвайте си кирливите ризи и да се свършва с това тоя такъв оня онакъв .