"Възраждане" блокираха и ГКПП "Калотина"

Протестите ще продължават на различни места в страната
10 фев 2024 15:09, Александър Попов
75
"Възраждане" блокираха и ГКПП "Калотина"

За близо два часа от „Възраждане“ блокираха днес работата на граничния контролно-пропускателен пункт "Йовково". Председателят на партията Костадин Костадинов обясни, че протестите ще продължат всяка седмица на различни места, без предварително уведомление.

Костадинов каза, че „не може да продължава системното закононарушение, не може да продължава гаврата с Конституцията, не може да продължава нарушаването на всички основни човешки права и свободи на нас  - българите, в така наречената българска държава.“

Видяхте, че тази седмица беше погазена Конституцията, волята на 604 хиляди българи за запазване на българския лев беше погазена. За пореден път ясно бяха показани истинските отношения на българските управляващи и на т. нар. конституционни съдии към нас българите и към българската Конституция, допълни лидерът на "Възраждане" пред БТА.

Причината за действията на "Възраждане" е решението на Конституционния съд от четвъртък. С него беше отхвърлено искането на 49 народни представители да бъде установена противоконституционност на решението на парламента, който не допусна произвеждане на национален референдум за запазване на българския лев до 2043 година.

По-рано днес представители на „Възраждане“ затвориха и граничния пункт "Лесово".

От партията съобщиха, че от "Възраждане" са блокирали и ГКПП "Калотина".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: Възраждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Костя надува мегафона и си мисли че тоя цирк ще му помогне да си вдигне рейтинга Референдума беше чиста лъжи и популизъм за шарани и вот на изборите
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 46 Ами бия си ги бе и на улицата са кротки ,а не като в началото само тук са нагли.
40
8
 
4
 
! Отговори
До Никой преди 4 месеца
Ами хайде излизай да ги биеш. Какво си се разписал тук и се криеш сато мишка.Или те е страх ти да не си битият.
39
5
 
9
 
! Отговори
нЕкой преди 4 месеца
Бой и арести за смр***дливите копейки
38
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Абе Костадинов, точно вие от Възраждане нарушавате човешките права! Вие и ваш'те руски покровители. Отидете в Русия да защитавате човешките права, че там човешкия живот изобщо не се зачита от Путин.
37
6
 
12
 
! Отговори
Сту преди 4 месеца
Арести веднага
36
7
 
10
 
! Отговори
Възмутен преди 4 месеца
Иззроди.
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 38 И що се връщаш стой си там даже и *** ще ти пратим да ги храниш ,що трябва всички да се занимават с тях ,айде товари
34
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Аз пътувам редовно по този маршрут и с това си нося доходите, и въобще не се оплаквам, откакто ПП-ДБ са на власт. Тази копейка костадинов ако ми попадне на мен да ми блокира пътя ще го пребия, честно ви го казвам. Ще яде пердаха като алкаша волен сидеров (нарочно им пиша имената с малки букви, щото са незначителни).
33
12
 
11
 
! Отговори
Бай Лазар преди 4 месеца
Когато гърците затваряха границите ревяхте Браво на гърците, Така се прави, а сега мрънкате. Докато ни управялават продажници, които не са българи дори, така трябва да се действа.
32
3
 
4
 
! Отговори
д преди 4 месеца
"КОЙЙЙЙ ще ни дадее париии???"
31
13
 
20
 
! Отговори
О преди 4 месеца
Какъв референдум,защо да се хвърлят пари на вятъра?Българите искат еврото и мразят русофилите и всичко руско.Русия е варварска,изостанала държава.
30
13
 
6
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 4 месеца
Не, 9. Не са патриоти. Русофили са. И то не какви да са русофили, а путинофили/русофили
29
10
 
9
 
! Отговори
Hah преди 4 месеца
Минали през кварталните магазинчета и събрали кибиците, които гният от пиянство отпред и ги закарали на границата..........
28
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Утре и Капитан Андреево да блокират. Най-много отзвук ще има.
27
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Браво! Няма ли референдум, няма и демокрация. Така забраниха и референдума в Одеса през 2014 г., убиваха хората, искащи въпросът да се реши демократично, и сега извършителите си получават заслуженото. Учете се от историята и лошия пример на другите, че скоро ще ядете много бой. Като не щеш мира, на ти секира
26
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Закривай копейката. Тоя трябва да го приберете на топло, щото като мине в нелегалност ще почне да бомби сгради.
25
16
 
6
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 4 месеца
Всяко отдалечаване на приемането на еврото е приближаване към русия и дори към това Родината ни България да стане част от руската федерация/империя. Затова каквито и да са действия за нескорошното приемане на еврото да се имат за национално предателство.
24
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Копейки най нисшата класа утайката на обществото
23
11
 
10
 
! Отговори
Майора преди 4 месеца
По голямо нарушение на Конституцията , граничещо с тероризъм от затварянето незаконно на КПП-а има ли? Крайно време е "Възраждане " да бъде закритв и съда да потърси отговорност от председателя й! За това ли се борите , да всеете страх и паника?