Борисов скочи: В изказванията на ПП-ДБ има откровени неистини

ПП станали близки с БСП и "Възраждане"
151
Борисов скочи: В изказванията на ПП-ДБ има откровени неистини
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини партньорите си във властта в откровени неистини и освен това разкритикува представителите на ПП-ДБ, че "шестват в телевизионните студиа", въпреки че твърдели, че за ротацията не трябвало да се говори, а преговорите да се водят от премиера Николай Денков и външния министър Мария Габриел, която ще стане министър-председател.

"В тези изказвания виждам откровени неистини. Опити да си направят ребрандиране на имиджа. Такива скандали, каквито имаше последните месеци при тях, най-малкото им отива такъв образ", скочи той.

"Факт е, че през тези близо две години милиарди отидоха за Путин от "Лукойл", посочи като пример лидерът на ГЕРБ.

"Всички ресурсни министерства са ваши, само външно е наше", добави Борисов.

Той коментира още, че вътрешният министър Калин Славов е министър на България, а не на ГЕРБ.

"Чий е министърът на електронното управление, на спорта, където ги хванаха с маса пари? Вътрешният министър е министър на България. Аз не съм преговарял с него. Преговаряше Кирил Петков. Той не се е съгласил да смени поголовно всичко, както е искал Петков и сега казват, че той е на ГЕРБ“, ядоса се Борисов.

По думите му за разлика от Николай Денков той не счита, че министрите са партийни, защото одобри ли ги НС, те вече са министри на България.

Борисов коментира и искането на БСП той да бъде изслушан от НС в качеството му председател на външната комисия в парламента заради бежанците, които ни върна Австрия като попита риторично защо соцлидерката не е искала изслушване на Кирил Петков, който оглавява конкретно комисията за Шенген и еврозоната.

Според Борисов ПП са станали много близки с БСП и „Възраждане“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
16
 
! Отговори
Хмм... преди 2 месеца
Нека да не скача само пред медиите, ами ако е мъж с чест да каже, край, разтурям сглобката, отиваме на избори! Ама дали му стиска да го направи, това е въпросът?
66
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Толкова смачкан народец сме , че единственото , което може вече да ни избави е тъпоумието на тези , те сами ще се унищожат .
65
2
 
8
 
! Отговори
брао бацка преди 2 месеца
Кражбите вече се пренесоха на ниво министерства , досега поне бяха чрез министерства.
64
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЗАКОН ЗА БОРБА С ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА: ЧЛ1. ВСЯКА МУТРА Е ИЗТОЧНИК НА ПЪЛНОЦЕННА ИНФОРМАЦИЯ ЧЛ2. ВСЯКА ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ Е ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И ПОРАДИ ТОВА НЕЗАКОННА ЧЛ3. ВСИЧКИ РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ НА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ ПОДЛЕЖАТ НА ЕВТАНАЗАЦИЯ. АМИН!!!
63
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Земята одавна е зейнала за теб, не6тастнiко!
62
3
 
18
 
! Отговори
БЕЗПРИСТРАСТЕН преди 2 месеца
Как Габриел ще съвместява двете длъжности,след като като външен министър е все на път?Тогава трябва да има перманентен и.д.мин.-председател.Защо не излязат водещите фигури и да ни кажат защо толкова е важно това министерство?Какво се крие зад този напън и от двете страни?До този момент през всичките промени не е имало такъв натиск точно за външно.Д-вата е в пълен хаос,а мутрите и техните подопечни са се запънали като магаре на мост.
61
6
 
26
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 месеца
Българите сме непобедими!!! Щом издържахме 13 години управление на тази ммуутра и още го издържаме, значи можем всичко. Ние сме най-издръжливия народ ин дъ уърлд, ауф дер вельт!!!
60
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Винаги ме е удивлявало това, как една мутра която не може да приказва дори като хората е управлявал БГ 11г.
59
1
 
24
 
! Отговори
... преди 2 месеца
Боко, бе вдигай шум, че ще има санкции по магнитски, тишина пази.
58
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тъй тъй Бокич, ти си най-невинния в БГ, направо си светец :)))
57
5
 
13
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 2 месеца
Оставка и нови избори шарлатаните без ала бала без машини са Вън от парламента
56
0
 
7
 
! Отговори
Бай Дрън преди 2 месеца
"Откровени неистини"- по-добре звучи от откровени лъжи :)
55
1
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 месеца
Че Нинова и Киро са най-големите евроатлантици след ДПС у нас. как така ще се зачждат един с друг - във всеки един момент са готови да се прегърнат за коалиция с кръстник силния на деня.
54
3
 
11
 
! Отговори
Опа преди 2 месеца
Сърби, боли драго ми е.Прегърнахте се с просто Киро и седнахте заедно на държавната софра.А и Шиши ви обича, какво се оплакваш.
53
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Единствено което може да се каже за тези овластени от пpocTuя народ престъпници е - изгавриха се с народа и конституцията! Такива бог не ги наказва, защото човешките закони нямат нищо общо с божиите притчи. Ако народа сам не поправи грешката си, тогава такъв народ си заслужава съдбата, а тя в момента съвсем не е радостна и добра. Народ, които се оставя по такъв начин да бъде мачкан и унижаван от шайка престъпници е обречен на заличаване. Такъв народ не е полезен нито на себе си нито на бог. Амин!
52
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Радев ще разглоби сглобената с толкова труд и усилия некоалиция от петата колона на Русия и Митрофанова в България и нашият многострадален народ ще се качи на бързият евроатлантически влак за Брюксел и ще успее да вземе последният полет за Вашингтон. Радев ще бъде единственият президент в историята ни с трети мандат, който по ирония на съдбата ще му бъде осигурен от мнимите(лъжливи) русофоби-краваророби-българофили! РАДЕВ Е НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ!
51
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Доживяхме времето, когато пpocTuTyTku u gжeHgepu ни учат на морал, бандити управляват държава, крадци ни учат на честност и почтеност, убийци коват закони и правила за висша справедливост и просперитет. На това рано или късно му се слага краят по един или друг начин!
50
1
 
16
 
! Отговори
Песен за Буда преди 2 месеца
Веднъж в бостана влезе Шиши, дебела угоена cвuня.(2) Ооо Буда, ооо Буда и Буда с него се сдуши.(2) Догана беше злобно старче, със сабята насече Буда.(2) Ооо Буда, ооо Буда, със сабята насече Буда.(2) Ядоса се дебелото Шиши, със сабята Догана уби.(2) Ооо Буда, ооо Буда, със сабята Догана уби.(2) Така завърши историята тази и нека поуката е за нази.(2) Ооо Буда, ооо Буда от съдбата никой не е избегал.(2)
49
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само му следи начина на мислене на тоя , ама май не е само той в това тъпоумие , министерствата били " ваши " , сиреч на ПП-тата и " наши " , на ГЕРБ . Въпросът ми е какъв народ - uдuoт трябва да си да ти го кажат това в очите и ти да блееш .
48
2
 
12
 
! Отговори
За Витков преди 2 месеца
Хе хе, плашок, няма да ти се размине , магнитското момченце хвърляте ли ,хвърляте кал по ПП, но сте толкова оттекли в канала, няма изпиране!