ПП внася законопроект за цялостни санкции срещу Русия

"Путин не разбира, че убивайки Навални не убива духа на свободата"
16 фев 2024 16:30, Нели Христова
325
ПП внася законопроект за цялостни санкции срещу Русия
Снимка: БГНЕС

ПП "Продължаваме Промяната" осъжда събитията около смъртта на руския опозиционен политик Алексей Навални, античовешките мерки и условия, на които е бил подложен в затвора в Русия.

В позиция на партията се казва, че смъртта на Навални е опит за показно систематично и целенасочено убийство на свободната воля. На демокрацията. На смелостта да си опозиционер и борец за справедливост.

Като проевропейска партия, от ПП са категорично против репресивните и престъпни действия на Кремъл срещу правата на човека.

"Ще продължим да се борим за мира и нормалното развитие на страната ни като защитаваме интересите на България и българските граждани и не позволяваме руското влияние у нас да стопира този процес. Парламентарната група на ПП-ДБ ще внесе законопроект за цялостно въвеждане на всички санкции и мерки срещу режима на Путин и неговите икономически интереси на българска земя", съобщават от партията.

"Путин не разбира, че убивайки Навални не убива духа на свободата, прави го по-силен и непобедим, защото сега Навални стана символ на сила, на надежда, на свобода, който не може да бъде окован в затвора, не може да бъде скрит от хората, който не може да бъде убит отново. Навални спечели! Путин ще загуби!", коментира Кирил Петков.

В заключение от ПП добавят: "Вярваме, че кончината на Алексей Навални далеч не е краят на борбата за свободен и демократичен свят. Макар и посмъртно той ни показва смисъла на битката, която светът води с режима на Путин. Смисълът да подкрепяме Украйна. Смисълът да се обединим. За да победи демокрацията, за свободата, за Украйна, за мира в Европа и в крайна сметка за България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това ли са приоритети на България? Къде са законопроектите за здравеопазване, образование, модерна индустрия, нови технологии, модерно селско стопанство? Тече тотално опpocтaчване и деградация на България.
126
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Цяла България обича и подкрепя Путин.Господ да го поживи още 1000 години да управлява.
125
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тея на снимката са ми толкова жалки... Да жертват цяла държава и народ за да си напълнят гушите...
124
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Герберазите са много шумни днес, но си траеха когато вожда им строеше патока на Путин заради който войната в Украйна стана възможна. Колкото и да мразите, герберазите си оставате едни пребоясани кумунизчета и това е! Напред с ППДБ!
123
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да се изгонят всички руснаци от България и да им се конфискуват имотите Да се изгони и Митрофанова За какво ни е тя Да ни обяснява пак на 3 март колко много обичаме русия ли ?
122
3
 
31
 
! Отговори
ПП-ДБ Шампоанов преди 3 месеца
Вдигаме пушилки с Навални за да отклоним вниманието, че сме тотално некадърни и нищо не направихме за България.
121
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Посолството нареди и тия веднага залаяха. Това не са мъже, не са политици а ЛГБТроби. Всички на снимката са едни пропаднали, наааакани политическиКурвета, които за 1 долар ще продадат чест,достойнство,род и родина. Най-доленипоъл е Атанасов известен с предишната си работа в ДС като агент "Дантела" хахаха
120
4
 
4
 
! Отговори
и отново лозунга: преди 3 месеца
БеКаПЕееее...БеКаПееее...комунистите се върнаха с нови лозунги....!
119
12
 
2
 
! Отговори
Рублю Радев преди 3 месеца
Осъждам екстремистката дейност на Навални! Нужно е да пазим моралните устои за да не позволяме на неморалните подривни дейности да подкопават моралното ни светло бъдеще като част от рушлямиската федерация. Опа изпуснах са, извинете.
118
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Волгин може случайно да падне от някой прозорец на БНР ...
117
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Подмазването към САЩ вече придоби комични размери. Кои проблеми на България решихте?
116
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Така както преди 89 година в Америка преследваха техните комунисти , така и сега у нас трябва да се преследват и хвърлят в затвора путинистите И най -напред трябва да се задържи Волгин
115
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като падна 3 см сняг , не можаха да го изчистят , тръгнали руснаците да плашат
114
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И значи ще сме по-католоци от Папата
113
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да се направи списък на всички зомбирани путинисти у нас и да се изпратят на остров Белене
112
3
 
22
 
! Отговори
Ваксините на Урсула преди 3 месеца
тези които разследваха Урсула за договорите за ваксини също умряха при странни обстоятескатва - защо не ревахте за тях мъррршшши мерзки про-западни !!!???
111
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Държавата, в която прокурори, съдии и полицаи са в схема с един имотен престъпник, отнел с измама апартаментите и провалил живота на над 100 семейства в София, държавата в която синът на прокурор в Перник пребива до смърт хора за собствено удоволствие едва ли може да бъде фактор. И не ми е ясно как ще "санкционираме" Русия - ще им спрем българския износ на нефт, газ, метали от България за Русия ли? Колкото до ПП-ДБ --- нека да кажат с колко се увеличи външния дълг на България в последните години
110
11
 
4
 
! Отговори
ВЪН ВСИЧКИ РУСНОЦИ преди 3 месеца
...ОТ БЪЛГАРИЯ И ОТНЕМАНЕ НА ИМОТИТЕ ИМ В ПОЛЗА НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА!!!....ВРАГОВЕТЕ----- НЯМАТ ПРАВО НА СОБСТВЕНОСТ У НАС@
109
6
 
6
 
! Отговори
до 121 преди 3 месеца
"""""А Рублю Радев нещо ще каже ли по темата?!""""" ------- И кво очакваш да каже, бе, D:ebyl Центъджийски, да повтаря като Papagal спуснатото от Шерифъ на Посолството официално краварско "комюнике"???
108
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
инфлационните kопейки на мУтрофанова - напразно се напъвате ... и не забравяйте, че ще плащате ЗАЕДНО с кремълските си собственици!