Промени в движението в центъра на София в понеделник

Част от центъра ще бъда затворена
10
Промени в движението в центъра на София в понеделник
Снимка: БГНЕС

Организация на движението за провеждане на официални събития по повод на 151-годишнината от обесването на Апостола на свободата Васил Левски се въвежда за утре, 19 февруари, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 08:00 до 20:00 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите, обслужващи мероприятието както следва: на паркингите на пл. „Св. Ал. Невски”, където се закриват базарите за художествени произведения; на ул. „Московска” в участъка между бул. „Васил Левски” и ул. „Дунав”; на  бул. „Янко Сакъзов” в участъка между ул. „Кракра” и бул. „Васил Левски”; на ул. „Оборище” в участъка между бул. „Васил Левски” и  пл. „Св. Александър Невски“; на ул. „11-ти август” в участъка между ул. „Московска” и пл. „Св. Ал. Невски”; на  ул. „Дунав” в участъка между пл. „Св. Ал. Невски” и бул. „Кн. Ал. Дондуков“.

От 10:00 до 20:00 часа се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по: бул. „Васил Левски” в участъка между бул. „Цар Освободител” и бул. „Кн. Ал. Дондуков“, с изключение на автобусите от линии с номера 9 и 280; бул. „Янко Сакъзов” в участъка между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „Васил Левски“, с изключение на трамвайните мотриси от линии с номера 20 и 22; ул. „Оборище” в участъка между бул. „Васил Левски” и пл. „Св. Александър Невски”; ул. „11-ти август” в участъка между ул. „Врабча” и пл. „Св. Ал. Невски”; ул. „15-ти ноември” в участъка между бул. „Цар Освободител” и пл. „Св. Ал. Невски”; ул. „Дунав” в участъка между пл. „Св. Ал. Невски” и ул. „Московска”; ул. „Врабча” в  участъка между ул. „Дунав” и бул. „Васил Левски”; ул. „Московска“ в участъка между ул. „Дунав“ и ул. „Г.С. Раковски“.

От 10:00 до 20:00 часа се променя маршрутът на част от градския транспорт, съответно:

    тролейбусите от линии с номера 1, 2 и 8: от Пета градска болница /ж.к. Бъкстон/ж.к. Гоце Делчев по маршрутите до кръстовище бул. „Васил Левски“ –бул. „Цар Освободител“, надясно по бул. „Цар Освободител“, по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, по ул. „Ген. Гурко“, бул. „Васил Левски“ и по маршрутите си.
    тролейбусите от линии с номера 3, 4 и 11: от УМБАЛ „Св. Анна“ /ж.к. Дружба 1/2 по маршрутите до кръстовище бул. „Цариградско шосе“ - бул. „Цар Освободител“ - бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, наляво по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, ул. „Ген. Гурко“, бул. „Васил Левски“, надясно по бул. „Цар Освободител“ и по маршрутите си.
    тролейбусите от линии № 1 и 3, преминали преди затваряне на участъка към ж.к. Левски Г, ще се движат по маршрут: от бул. „Владимир Вазов“ надясно по ул. „Острово“ (по маршрута на тролейбусни линии № 2 и 4), ул. Макгахан, ул. Никола Войновски, продължават по ул. „Васил Петлешков“ до ул. „Ильо войвода“, ул. „Ильо войвода“ и наляво по бул. „Владимир Вазов“ по маршрута до ж.к. „Левски Г“, двупосочно;
    тролейбусите от линии № 2 и 4, преминали преди затваряне на участъка към ж.к. Хаджи Димитър, ще се движат по маршрут: от крайната станция в ж.к. Хаджи Димитър, продължават по ул. „Васил Петлешков“ до ул. „Ильо войвода“, ул. „Ильо войвода“ и наляво по бул. „Владимир Вазов“ по маршрута на тролейбусни линии №№ 1 и 3 до ж.к. „Левски Г“, двупосочно;

Тролейбусите от линии № 1, 2, 3, 4, 8 и 11  ще спират на всички съществуващи тролейбусни спирки в променените участъци по маршрутите.

В зоната в горепосочените улици ще се закрият места в режим на платено паркиране. Столична дирекция на вътрешните работи осигурява охрана на мероприятието и постове за контрол и регулиране на движението за горепосочените време и места.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: ДвижениеСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
На снимката преди 2 месеца
На снимката - масонско капище сътворено от предателите и убийците на Левски.
6
1
 
2
 
! Отговори
Аданъ Кебап преди 2 месеца
Чок Гюзел!!!
5
1
 
2
 
! Отговори
Искам Да Живея в преди 2 месеца
Истамбул и да имам магазин за българско кисело мляко кашкавал и сирене правено в Турция.
4
4
 
3
 
! Отговори
ОсманскатаИмперия преди 2 месеца
Не е искала да обесва дребният Бандит от рода на Шумахера - Васил Левски но Рустият Митрофан Игнатиев настоява!Защото Левски заплашва властта на Империята на злото - Русия.
3
4
 
5
 
! Отговори
Рус0робите преди 2 месеца
Са съвременните предатели на Васил Левски
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не пускайте нито един политик да припари до там, няма един достоен за това. Левски се е борил за чиста и свята България, а тия продажни обслужват интереса на чужди държави и техния личен, апартаменти, чекмеджета и постове. Ще бъде лицемерно да се изтъпанят на паметника.
1
1
 
3
 
! Отговори
дедо ви преди 2 месеца
на определени дати определени хора определено се правят на големи родолюбци!това че в кабинета ти или в коридорите на учреждения са закачени снимки или рисунки на герои,измислени от фолклора или реални,не те прави родолюбец.всъщност имате ли представа колко българи не знаят трите имена на Ботев,Каравелов,Вазов,Левски,колко не са чували за Гео Милев или Майстора,колко не знаят текста на химна ни или не знаят какво символизира трибагреника или герба ни,защо лева е наречен лев.иначе сме родолюбци.