Атанасов убеден: Обществото не желае избори, даваме оферта

Меморандумът на ПП-ДБ при покана за преговори
117
Атанасов убеден: Обществото не желае избори, даваме оферта
Снимка: БГНЕС

Според Атанас Атанасов от ПП-ДБ обществото към днешна дата не желае избори и партиите в управлението трябвало да се съобразят с това. Все пак той призна, че от коалицията са готови да отиват на избори.

Атанасов обясни, че меморандумът от ПП-ДБ е предложение за преговори.

„Един вид политическа оферта. Този меморандум на практика представлява покана за преговори към нашите фактически коалиционни партньори“, каза той.

Още по темата

Според него не става дума за постове, а целта е да се седне на масата на преговори без червени линии. Атанасов смята, че управляващите трябва да започнат разговори за това как ще се упражнява властта след ротацията на премиерите.

Относно спорния въпрос кой да е външен министър след ротацията – Николай Денков или Мария Габриел да съвместява постовете на премиер и министър, Атанасов коментира, че всичко може да бъде договаряно.

Според него има няколко варианта на конфигурации в правителството, чрез които и Мария Габриел, и Николай Денков могат да имат комуникация с партньорите в международен план.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Май той не иска избори, защото ако не е залепен за някоя друга партия, за него и плюнките около него никой няма да гласува! Ще видим НС през крив макарон! А сега се е приготвил да става председател на НС! Позор е да седи на това място, на което са били много умни и именити българи!
77
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Как така гусин А. Атанасов разбра, че обществото не иска избори? Народа не ви иска г-н Атанасов и отдавна вече ви презира, а ти се натискаш за мекото столче в парламента, тлъстата заплатка с власт и после без таванната пенсия.
76
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Искаме избори ! Долу ППДБ!
75
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не че искаме избори, ама сегашното управление е пълен провал!!!! Гаврят се със страната и хората. Едно разумно нещо не направиха в полза на държавата и хората. Ако се стигне до избори, дано в новото НС да няма подобни на Атанасов ***!
74
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Dzudze nekadyrno koi ti kazva ze naroda ne iska isbori ti prdatel mrysen pitali go gnida
73
0
 
15
 
! Отговори
Хабибито преди 5 месеца
Ако ГЕРБ не се осъзнаят навреме това ще е краят им....
72
0
 
25
 
! Отговори
Териториален преди 5 месеца
Искаме и още как !!! И референдум искаме !
71
0
 
14
 
! Отговори
В преди 5 месеца
Канала сте при едни избите,гледате да си поживеете колкото се може повече.мразя лъжата .обещавате светли дни за народа .къде са.светли за вас.айде у браздата.
70
0
 
26
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 5 месеца
Генерал лилипут Атанасов кога успя да пита обществото какво желае и какво не, та чак и оферта почна да предлага! *** жалък и дребен, изчезвай и ти и подмяната и всички останали! НОВИ ИЗБОРИ НЕЗАБАВНО!!!
69
0
 
20
 
! Отговори
баба мара преди 5 месеца
кое общество не иска избори тези 60 процента които не гласуват защо не гипитате какво искат нови избори с нови лица вие сте гад-ни не ставате махаитесе да не ви гледаме повече толкова сте нагли без чест и достоинство
68
0
 
27
 
! Отговори
До Наско Опуления преди 5 месеца
Грешиш пигмей,грешиш или лъжеш! Българите искаме час по скоро да ви ометем! Кой в затвора,кой в изгнание,но да сте част от историята,която е минало! Ще стане и това,ами по добре се кротнете,че голям лобут ви чака
67
0
 
26
 
! Отговори
Упсььь... преди 5 месеца
Изтинаха му мераците на Гномчето да става председател на НС...пак ще подсмърча нейде по кьошетата на Парламента и ще кокори жабешките си очета, когато излиза да се плюнчи на трибуната против руските шпиони в България...
66
0
 
19
 
! Отговори
Баце към Гнома преди 5 месеца
Няма да има ротация в МС и Желязков си остава председател на НС, а ти ще духашСупата...
65
0
 
21
 
! Отговори
Наско ДСто преди 5 месеца
Наско ДСто може всичко да договаря, спокойно !
64
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
От кое име се изказва този мазен ***?
63
0
 
21
 
! Отговори
Алекс преди 5 месеца
И кога обществото назначи Танас за говорител? Съдейки по коментарите мнозинството иска предсрочни избори и край на позорната Сглобка.
62
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този *** като какъв говори от името на "обществото"? Парламентът е с позорните 8% доверие,а правителството с 20%! Процентите очевадно показват отношението на обществото към мизерните предатели от сатанинската сглобка! Унищожават ДЪРЖАВАТА и НАРОДА ни по заръка на чуждите си господари,домогвайки се до благосклонното им потупване по рамото! Жалки безродни майцепродавци! Оставка,унищожители на БЪЛГАРИЯ!!!
61
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Шиши Пеевски от 2 месци тича из залата на НС и заповядва наляво-надясно. Сега мълчи. Казвай, г-н Борисов, ПП-ДБ ли ще сваляме или ще гледаме поредните ви постъпки с Пеевски?
60
0
 
29
 
! Отговори
Обшеството преди 5 месеца
Обществото ви иска в затвора!
59
0
 
25
 
! Отговори
Марто НотариусЪ преди 5 месеца
Този защо е още жив?!