»цо ’азарта се притесни за психичното здраве на Ѕойко Ѕорисов

ѕлащаме висока цена, за€ви депутатът на ѕѕ
21 фев 2024 19:02, Ќели ’ристова
102
»цо ’азарта се притесни за психичното здраве на Ѕойко Ѕорисов
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

’ристо »ванов - »цо ’азарта се е притеснил за психичното здраве на  председател€т на парти€ √≈–Ѕ, а именно - Ѕойко Ѕорисов. “ова написа той в коментар във Facebook.

≈то какво още написа ’азарта:

ѕреди дни председател€т на парти€ √≈–Ѕ публикува нещо, което отново провокира у мен притеснени€ за психичното му здраве.  ачвам го тук в коментар, както е модерно. ƒнешната му реакци€ към предложени€ от нас меморандум не намал€ва тези мои притеснени€.

ќтвъд шегата обаче - ц€лото раздразнение, което в момента демонстрират тези хора е лесно об€снимо. ќт ѕѕ - ƒЅ предложихме €сен, открит и честен подход за предсто€щите назначени€ в регулаторите. —кучно ли ви стана?

ƒумата "регулатори" за мнозина от хората не означава нищо -  «  ,  «ѕ,  ≈¬–, съкращени€ н€какви...¬същност регулаторите са тези, които например:

- отсъждат дали е законно да ти вдигнат цената на тока

- казват има ли картел между големите вериги за хранителни продукти, законно ли е това и води ли до цени пон€кога в пъти по-високи от тези в «ападна ≈вропа

- решават дали е законно да ти вдигнат цените на горивата

- казват дали е законно да ти вдигнат таксата за мобилни€ телефон два месеца, след като си подписал договор за друга такса

ѕримерите всъщност са безброй.

—викнал си години наред да управл€ваш еднолично, да си назначаваш удобни роби и да използваш тези регулатори не просто като бухалка, а направо като танк срещу всичко, което стои на път€ ти. » изведнъж се по€в€ват едни хора, които ти казват €сно - или този път нещата с регулаторите ще се случат както в нормална европейска държава, или сме дотук...но нека да се знае, че сме дотук заради вас.

ѕредполагам е изнерв€що, да.

«а пореден път ще го кажа - плащаме неописуема цена заради това, че в политиката предпочетохме да постъпим правилно пред това да бъдем герои за н€кой неграмотник. ≈врозоната и пълен Ўенген са цели, които могат и тр€бва да бъдат постигнати още тази година,

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


102
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
83
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»цо ’азарта е поканен лично от  иро ѕростото. Ќаште рапъри се пенсионират от рапа в парламента. ѕлюл си депутатите, политиците, законите, забраната на наркотиците, докато рапърът одъртее. ѕосле влиза да дава акъл от трибунката.
82
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»цо ’азарта стана мазен и дъррт депутатко. »стински€т рапър влиза в затвора или умира от свръхдоза. ћенте рапър стана менте депутат.
81
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»цо ’азарта показа среден пръст в парламента и завинаги се причисли към психарите, случайно попаднали там. —коро ще излети от политиката, заедно с некадърниците ѕѕ.
80
0
 
5
 
! ќтговори
…ордан преди 1 месец
ƒа припомн€ - така наречени€ "»цо ’азарта" е господина, който н€ма нищо в панталоните но има могъщ среден пръст, който редовно вади на показ, и това е ц€лото му мъжко достоинство.
79
1
 
3
 
! ќтговори
ЅЅ преди 1 месец
“о€ наистина е за карлъково
78
1
 
7
 
! ќтговори
»цо ’азарта преди 1 месец
ѕадна много ни«ко. —тана част от тези, които осмиваше в песните си. ѕрисъедини се към популаци€та на безгръбначните обитатели на парламента. ¬лачи се по корем и пълзи пред другите безгръбначни като  иро,  окоро, ћраво€да и т.н. –азкри си меркантилната сметкаджийска душичка и се продаде бързо бързо. Ѕезхарактерен тип по нищо не отстъпващ на такива като Ѕожанков. ѕлюе по √≈–Ѕ но като види Ѕоко и Ўиши се ***,зни и извива. Ѕългарски политик от "класа".
77
2
 
8
 
! ќтговори
ƒимо преди 1 месец
Ѕойко открадна паритеи с т€х направи 3 лъча на метрото,околовръстното на —офи€, магистрали и много други неща със строителни фирми.ј тези другите със същите пари три години не направиха нищо,а ги присвоиха иплю€т по този който направи ¬»ƒ»ћќ нещо! ј  омитова сви 600милиона от магистралите и отидоха незнайно къде.Ќе става дума за харесване ,а оцен€ване на стореното......√олеми€т проблем на социалните мрежи е скороста ско€то се разпростран€ват нев€рна информаци€,а по примитивните в€рват във всичко
76
5
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо 80....“и да не падаш от ћарс бе ...“иквун и ѕрасчо не са ,,случайно" във властта...“е са фигуранти поставени да обслужват задкулисието.Ќе ,,случайно" Ѕойко командва 12 години.Ќе ,,случайно" ,, ќ…" го избраха за шеф на ƒјЌ— ,,—лучайно" ли ѕеевски го направиха председател и заместник на ƒоган ,,—лучайно" един пожарникар и един шофьор на генерал от ƒ— става милиардер.»ли шеф на ћ¬– като ћаринов от шофьор на ћето.,,—лучайно " √ешеф от разследващ  “Ѕ, където нищо не направи ,стана √л€в. ѕрокурор
75
3
 
9
 
! ќтговори
ƒо дон балон преди 1 месец
јми според мен ѕеевски и Ѕоко може да са случайни ,но са и като започваха б€ха по подготвени от сегашни€  ирчо.  окорчо го признавам за гад,€вно е добър просто е мошеник. ј  ирчо нито изказ ,нито е подготвен. Ќе знае проблемите на обикновените хора и дори не го интересува. Ќе мисл€ ,че е толкова умен,нито пък подготвен. Ќапомн€ ми на онези мошеници като  обилкина,които прав€т симпозиуми и взимат по 1000лв уж да ти отвор€т очите ,а са чисти измамници. —ами€ той не си в€рва ,а тръгва акъл да дава.
74
1
 
10
 
! ќтговори
–уси преди 1 месец
Ќе е редно да се дава трибуна на този човек. Ќ€мам против него,но всички знаем за вредните му навици и поведението му в н€кои риалити шоуа. ¬ смисъл н€мам против ,че е използвал в предишен период н€какви субстанции. Ќо да се тревожи за бат Ѕоко,който е толкова подготвен и психиката му е жел€зна в сравнение ’ристо ’азарта. Ќе разбирам какво изобщо прави ’ристо в парламента ,каква е неговата експертиза ,та и да дава диагнози публично ми се вижда меко казано Ќ≈Ћ≈ѕќ!
73
4
 
8
 
! ќтговори
ƒон Ѕалон преди 1 месец
¬ Ѕългари€ и магаре да се кандидатира, и то може да стане депутат. ѕримери - Ѕоко, ѕеевски, половината ƒѕ—...
72
1
 
14
 
! ќтговори
Ќад€ преди 1 месец
Ќегодник,долен нагаждач. аква е ползата за хората ,от тебе и всичките като тебе в ѕарламента?! Ќикаква ! ≈динствено да лопати, алчни типове.“и€ които гласуват за вас са без мозъчни
71
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
«аради назначени€та в регулаторите настъпва като ћорозов изл€зъл от амбразурата срещу танка на който механик-водача го използва да руши всичко на път€ му с амбразурата даже,че нали сглобката е правеха между т€х и път€ на танка между т€х определиха,танка се движи по направление което сглобката са определили,настъпват заради назначени€та,кой ще бъде ћорозов,кой ще бъде механик-водачача,или кой по европеец ще се представи танковете-регулаторите ще използва за овлад€ването на цените,че за т€х да има
70
2
 
16
 
! ќтговори
ƒќЋ”ѕЏѕЏЅЏ ЁѕЏƒЁЅЁ преди 1 месец
«ащо лъжете безогледно Ѕорисов такъв Ѕорисов онакъв а ’ј«ј–“ј какъв е какво направи за Ѕългари€ за 3 год а  иро какво направи за 3 год 3 год потъване на държавата стани да седна саботажи инфраструктура нула инфлаци€ невиждана пари от ≈вропа никакви държава даже бюджет н€ма лъжи заблуди омраза разделение даже дпс излъгаха да и гласуват незнам какви си конституционни неща
69
2
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“о€ усещам, че след като му приключи кариерата в политиката, ще €де шутове.
68
12
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќа Ѕоко отдавна му е изгърм€л главни€ бушон, а и други бушони също.
67
1
 
14
 
! ќтговори
—ъвет преди 1 месец
ƒепутате ’ристо (сам се нарече), помни, че всичко се връща!  иро, јсен и компани€ предадоха първо ѕрезидента, а после държавата толкова пъти, че не мога да избро€ (началото беше за македони€ - ¬Џѕ–≈ » вол€та на —ћј«¬јўќ“ќ мнозинство от Ќј„јЋЌ» ј ви - народа). ѕредателствата, загробването (със заеми, бежанци, подм€на на етнос и какво ли не), унищожението на държавата, унижени€та - всички мъки, които продължавате да на носите на Ѕългарите - Ќяћј ƒј ¬» ЅЏƒ≈ ѕ–ќ—“≈Ќќ! “и си активен съучастник! ѕќћЌ»
66
1
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
‘ейсбук политици сте чупка
65
1
 
19
 
! ќтговори
ƒо ’азарта преди 1 месец
√-н ѕетров, и аз се подведох по петков и василев. ”сетих се веднага след първите им избори (но късно), когато спечелиха и вид€х как преговар€ха с празни приказки в мол, а после се договориха на тъмно и вкараха най-големите лобисти за министри и даже разделиха министерство на две за да има кокалче за нена€лите се лорер и нинова! ¬секи греши, но при ¬ас Ќ≈ е грешка, а избор! „ух ¬и на 5-часови€ запис какви ги дрънкахте, чета и сега. јко ви изнудваха, щ€хте да мълчите, значи не! ѕостъпвате ƒќЋЌќ!
64
1
 
16
 
! ќтговори
пасарела преди 1 месец
јбе , тупанджи€ , първо спечели избори и тогава дели ,раздел€й , меморандуми прави , а не се намъквай наготово !Ќали вид€хме що направихте , и Ѕорисов не е цвете за мирисане , но вие н€мате морално право да делите –Ѕ !!  ойто иска избори , той да ги финансира ,, омръзнахте на хората , все по малко ще гласуват и тр€бва вече да играе то€гата !! ј пък ти имай срам , не лай като кутрак !!