Общински съветник: Софиянци не ги интересува за какво спорим в СОС

Грети Стефанова не очаква касиране на местните избори в столицата
21 фев 2024 01:30, Анисия Иванова
10

Общинският съветник от ПП-ДБ-СС в София Грети Стефанова очаква започване на работа в СОС и показване на съзнание и отговорност от всеки общински съветник. По думите ѝ няма място за искане и неискане при комисиите.

"Не могат да преглътнат, че София има друг кмет. Софиянци не ги интересува ние за какво спорим, те искат да започнем работа. Три месеца водим преговори, на които колегите от ГЕРБ не идват и не участват в гласуванията. Навеждаше на мисълта, че целят нещо. След последното гласуване разбрахме целта на изчакването - искат да си върнат властта в София. Опитват да изпързалят софиянци. Сглобка със завършек червена сватба. В четвъртък ще се докаже със сигурност", коментира тя пред Bulgaria ON AIR.

Гостът предполага, че с председателските места, до които от ГЕРБ са стигнали, ще запазят някои позиции, които "са загубили със загубата на кметския стол".

"Възраждане" и "Има такъв народ" с какво ги привлякоха? Взеха комисиите. Добре. Нека да работим. Ние не искаме всички комисии, но някакво пропорционално разпределение на гласовете, които имаме. Не искаме конкретни комисии. Председателите на комисиите не са политика, това са икономически зависимости", каза още Стефанова в "Денят ON AIR".

"Г-н Контрера стана говорител на ГЕРБ. Досега винаги двама-трима им осигуряваха подкрепа на ГЕРБ. Но 2023 г. те отказаха подкрепа и бюджетът не беше приет. В момента работим с предишния бюджет от 2022 г. Нямат очите да говорят за бюджет", изтъкна общинският съветник от ПП-ДБ-СС.

Стефанова не очаква касиране на местните избори в София и не допуска ръчно броене на гласовете. Според нея са отнети в пъти повече гласове на кмета Васил Терзиев.

"Моята партия "Демократи за силна България" поставихме два билборда на Навални срещу руското посолство в София", посочи още Грети Стефанова и добави, че е "за" смяна на името на ул. "Граф Игнатиев" в столицата.

Очаквайте видеото с целия разговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: СОСсофияBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
ДО преди 2 месеца
"Общинския съветник"! Че вие не сте пародия, а чиста ПOPHOГPAФИЯ!! що да се интересуваме от вас?
6
3
 
3
 
! Отговори
Лелее преди 2 месеца
И съм гласувал за вас! Та вие от дсб седите отстрани, докато Бонев се договаря с Възраждане три месеца! Възраждане, които нападнаха Украйна и безчинстват рам! Срам нямате
5
0
 
8
 
! Отговори
Майора преди 2 месеца
Грет , на вас все нвкой ви пречи! Нсли уж имахте екип , план за работа и прочие , ами се оказахте че за нищо не ставате! Нито кмете си върши работа , нито заместниците , а заради егото на мис Бони , получавал 4000лв при предните , неможс да се избере председател на СОС! Нищо не става от мамините и таткови синчета , получили всичко наготово! Не пипайте имената на улиците , те нямат нищо общо с комунизма!
4
0
 
6
 
! Отговори
Бг преди 2 месеца
Колкото гнусна отвън, толкова и отвътре !
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
и нормалните хора не ги интересуват ш0пите и нелигитимната столица. истинската столица е търново
2
1
 
8
 
! Отговори
Бо клу ци преди 2 месеца
До ПП-ЛГБТ и ДБ-демонични бахлуци --- вие сте деграданти. Навални беше американски агент, продажник, платен цветен революционер и предател на държавата си.Мястото на такъв е на бесилото.В САЩ за еквивалентна дейност отдавна щеше да е арестуван и с смъртна присъда.Да прославяш такъв означава, че работиш за интересите на САЩ, която макар и наш неофициален суверен е чужда държава.Никаква власт не трябва да се дава на педателите от сглобката ПП-ДБ-ЛГБТ
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Туй Грети мяза на Сачева от ПП Гроб :)))