ПП-ДБ: Приживе Навални беше символ, вече е легенда

В Русия цари диктатура и Путин война срещу собствения си народ
81
ПП-ДБ: Приживе Навални беше символ, вече е легенда
Снимка: БГНЕС

Убийството на руския опозиционер Алексей Навални е черен ден на демокрацията и за руснаците, но примерът на неговата решителност остава по-силен от всякога, приживе той беше символ, вече е легенда. Това заяви Никола Минчев в декларация от името на ПГ на ПП-ДБ.

Той припомни, че Навални беше убит и умря след години мъчителни условия като политически затворник.

"Откакто е зад решетките, той е прекарал в изолатор повече от 300 дни и многократно природозащитници предупреждаваха, че той може да умре, защото здравето му се влошава. Навални беше осъден по обвинение за присвояване на средства, тогава хората излязоха на протест в Москва, след това беше задържан на летището при връщане от Германия където беше лекуван след отравяне. Той беше лекуван в чужда държава, защото властите в Русия отказваха да го лекуват", каза Минчев.

"Навални беше убит от страх. В страна, в която политическият елит отглежда политическа безалтернативност, Навални беше алтернатива и създаваше страх, че може да бъде конкуренция за властта, страх който не оставяше Путин на мира, но Навални завеща на сънародниците си да не се страхуват", добави той.

По думите му Русия е страна на диктатура, а режимът на Путин се боли на два фронта – на външния срещу Украйна и на вътрешния срещу собствения му народ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
22
 
! Отговори
Ужас преди 3 месеца
За ПП-ДБ един осъден крадец е символ и легенда?!Срам и позор.
31
0
 
18
 
! Отговори
VladTepes преди 3 месеца
Навални мечтаеше да пропие Русия докрай по стъпките на своя учител Елцин, но не успя. Беше репресиран за кражби и измами.
30
0
 
20
 
! Отговори
Малко история преди 3 месеца
Никола Минчев е потомък на един от най-богатите чорбаджии на миналия век. Неговият прадядо по майчина линия е банкер и търговец, съсобственик на една от първите фирми за внос и износ на кожи Братя Шавкулови". Германски агент по съвместителство.
29
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ще взема да се върна във Канада че тука цяла нощ сънувам ада как попадаме в затвора и попадаме на хора Бойко Мустафа Асен и Аз
28
1
 
11
 
! Отговори
и тук е така преди 3 месеца
навални е като Лекето . докато не го прибраха атакуваше политици , писаруши, опоненти и който му кажат . в гулаг е като в шератон . разходки , радосни спомени . емболията обаче непрощава . 24г. омърсява мирния руски елит . цапа , лъга . не е умрял геройски . нищо не е работил . мързелив , продажен . остана предател и фашис .
27
1
 
16
 
! Отговори
К0К0РЧ0 МЕГА ФЕН преди 3 месеца
краварските агенти трябва да се подкрепяме
26
0
 
20
 
! Отговори
Български политик преди 3 месеца
Зяла България реве за Навални ! На бунт ! Да обявим война на Русия заради св.св. Навални ! Той все пак загина за България ! Истински достоен българин !
25
0
 
10
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 3 месеца
Човека вече го ядат червеите,тия все още му мият кокалите !Какъв велик е бил, че сам е отишъл в затвора за да се изолира от грозната деисвителност в Русия !Не се притесняваите скоро ще се срещнете с вашата легенда!
24
1
 
8
 
! Отговори
ПОСОЛСТВОТО ЩЕ КАЖЕ преди 3 месеца
Не думай...
23
0
 
8
 
! Отговори
КуКлус преди 3 месеца
Добре че в Русия има партия ПП-ДБ за да я оправят ! България да му мисли !
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Слугите на посолството продължават да оплакват човек, който няма нищо общо с България.
21
0
 
5
 
! Отговори
да преди 3 месеца
скоро и вий ще станете легенди, без да сте някакви символи! огледай се, ослушай се и..на запад! за предатели място няма тука!
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Прав си, украинците са руснаци.
19
0
 
7
 
! Отговори
aa преди 3 месеца
и вашите тъъъпии мозъци вече са легенди приживе - затворите идват и ще се молите да лежите в затворите
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нахални беше такава голяма работа, че тия е се сетиха за него докато беше жив, и само сега, когато могат да изцоцат малко *** КЯР
17
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Навални е символ за още много нещастници като вас да съществуват с приказване за него. Питай баща си за 6-те Ястребинчета и ще разбереш как и комунистите живееха само с разказване на легенди и бяха некадърни за трима и само чакаха наготово нещо от СССР.
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Навално мое да е символ или легенда може и нищо да не е, но вие си оставате брутални некадърници и ***.
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
и свастиката е символ
14
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Убийството на руския опозиционер Алексей Навални е черен ден на демокрацията"------------Тези гaщници ще се научат ли някога, че твърдения се отправят когато са подкрепени с доказателства?
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кой страх е бил убил Навални ? Да обявите пандемиия от страх да не доде и у нас да на убие.