Слави Трифонов: Пазарлъкът продължава!

По думите му, типично по европейски, Габриел нищо не е казала
21 фев 2024 21:45, Нели Христова
41
Слави Трифонов: Пазарлъкът продължава!
Снимка: БГНЕС

"Изчаках Мария Габриел да излезе и да даде яснота - ще се разпада ли най-накрая тая сглобка или няма да се разпада. Очаквах, че отговора ще е "или - или", т.е. тя или ще каже "отиваме на избори 2 в 1, защото не можем да се понасяме" или "продължаваме да се обичаме, въпреки, че се караме". Типично по "европейски", тя не каза нито едното, нито другото", написа във Facebook лидерът на "Има такъв народ" Станислав Трифонов.

"Каза, че няма да подпише въпросния меморандум, което аз го разчитам като "днес няма да си играем, но утре ще се разберем" или пазарлъкът продължава. Горчиво и честито - печеливши са младоженците", завърши Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
7
 
! Отговори
До Възмутен преди 2 месеца
А според теб не е пазарлък,така ли? Викаш нормално е да разпределят постове и порции и да се "заплашват" взаимно с избори..Много сте ми интересни-итн било на дпс..да бе, и така да е..кой вкара дпс във властта отново?Герб да се върнели на власт,за да можели дпс да крадат..че те сега къде са?Мислите,че са безгласна буква и само натискат копчето като ПП им кажат..Абе изобщо сбъркана нация сме.Тия дето протестираха срещу тях ги вкараха във властта...
30
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този кой го пита?
29
5
 
10
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 2 месеца
Лена е излязла да заблуждава по БТВ безобразие Лена от парапета с държавният самолет до Гърция само двамата с Киро ще ми дава напътствия за държавата невиждано падение
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Целта е върщането на Б. Барисов на власт за да може ДПС да краде както и преди.
27
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ИТН е създадена от ДПС.
26
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Славчо пак не е разбрал. Стана следното: Борисов ги трая тези от ПП-ДБ, докато го изперат и падне обвинението за къщата в Барселона и докато се споразумее с ДПС-то. Той чакаше удобният момент да ги сготви и го направи сега. Използва ПП-ДБ-то да се оядат и ги изтипоса пред медиите. Габриела подготви посланниците в Европа защо трябва да развалят сглобката, Радев ще завърти ролетката и накрая ще направи премиер на служебното правителство сегашният председател на НС Желязков т.е ГЕРБ ще управляват.
25
1
 
5
 
! Отговори
до Не "пазарлък преди 2 месеца
Прави си ПиАр така. Мисли, че така народа го харесва повече. Опитва да събира внимание към себе си при всяка възможност.
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не сте запознати явно с много неща и пишете глупости. Първо тези са отдавна в политиката, кукувците имаха партия "новото време" с кошлуков и отцепки от котилото на всички - ндсв, дори и на пеевски. Второ, когато "съвсем случайно" в листата им влиза екс директора на отворено общество ( в случая Гроздан Караджов) трябва да ти светне лампата че и Томислав Дончев е бил директор на същото отворено общество. В ППдебилитета са също точно такива, козили с нпота, антоанета цонева от БХК, разлика няма
23
6
 
15
 
! Отговори
Славе, преди 2 месеца
ти като си толкова ербап, що ходиш с охрана и се охендри, когато трябваше да станеш Министър Председател? Скри се в миша дупка, като приятелят ти в Кремъл.
22
7
 
23
 
! Отговори
Възмутен преди 2 месеца
Чалгарят си няма понятие от политика. Селяндурски манталитет. Мисли си, че разбира от всичко. Простоват, нагъл, просташки изказ. В Румъния правиха миналата година ротация, но бяха по-цивилизовани от нас българите и никой не нарече преговорите преди ротацията "пазарлък"!
21
4
 
15
 
! Отговори
Т*еxaсо преди 2 месеца
Cлавyца нямаше потенциал и смелост да се сработи с нашенското местно ЗАДКУЛИСИЕ и ПOСOЛCТВOTO! Затова и не направи нищо след успеха на изборите. Просто се отказа..
20
8
 
26
 
! Отговори
Противнякът преди 2 месеца
пак се набира на "мускули", абе келлеш, за да става всичката тази каша и простотия има само един виновник и това си ТИ МЪРРША чалгарска, ти провали управление, ТИ ИЗМАМИ стотици хиляди надежди, ТИ ОПРОСТАЧИ две поколения българи, ТИ ПОМОГНА България да потъва в корупция...СКРИЙ СЕ ПОММИЯРЕ !
19
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дълъг, а бе изчукaй тоя кон и да миряса бе! Аман!
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ех, жалко, че не всички сме праволинейни като Славчо. Или пък за щастие!
17
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Разиграват театри,за да печелят електорат за евроизборите.
16
6
 
21
 
! Отговори
Мнение преди 2 месеца
Не "пазарлъка", а политическите "преговори и споразумения". Просташкото у Слави пак се изяви. Нулева политически култура има Тутанкъмон Трифонаки.
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Напротив, беше много ясна и отговори конкретно на всяка точка от меморандума. Вероятно ще има втора част, а именно, коментар за избори 2 в едно, което очаква една значителна част от обществото.
14
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Махай се,бе.
13
10
 
21
 
! Отговори
До 15 преди 2 месеца
Пак ли русофилите те преследват бе ненopмалник
12
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
тоя го хвана логореята днес