ѕеевски обвини ’ристо »ванов, че иска контрол над прокуратурата

Ћично той бил отказал делкането на ¬——
140
ѕеевски обвини ’ристо »ванов, че иска контрол над прокуратурата
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

ѕредседател€т на ѕ√ на ƒѕ— ƒел€н ѕеевски обвини ’ристо »ванов от ƒЅ, че иска да вземе прокуратурата.

ќще по темата
"Ћично аз отказах на ’ристо »ванов делкането, което той ми предложи в мо€ кабинет. ƒелкането да бъде сигурен как ще се избере ¬исши€т прокурорски съвет, за да бъде избран ортакът му јндрей янкулов от негови€ јнтикорупционен фонд за главен прокурор и за зам.-главен прокурор —ава ѕетров. ’ристо »ванов и олигарсите зад него искат да вземат прокуратурата. Ѕитката е за  ќЌѕ» и прокуратурата. ќлигархи€та иска да овладее държавата", за€ви ѕеевски.

—поред него съвместната работа между √≈–Ѕ, ѕѕ-ƒЅ и ƒѕ— за промените в  онституци€та е била успешна.

"—ега ще ми казва, че пак ще извади темата „ƒѕ—“. ƒѕ— крепи това правителство девет месеца. ћаските паднаха, ’ристо, при€телю мой", скочи той.

ѕеевски, както и лидерът на √≈–Ѕ Ѕойко Ѕорисов, упрекнаха депутатите от ѕѕ-ƒЅ, които отказаха по-рано днес парламентът да обсъди решението за процедурата за избора на строител на двата нови блока в ј≈÷ „ озлодуй“.

"¬ залата се случи нещо нечувано, из€вените евроатлантици от ѕѕ-ƒЅ провал€т в момента проекта на "”естингхаус" за €дрена централа заради —вилен —пасов, агента на ƒържавна сигурност, лично посочен от т€х в борда на това дружество", каза ƒел€н ѕеевски.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


140
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
119
0
 
0
 
! ќтговори
ƒани преди 1 месец
»ванов удари ново дъно
118
0
 
0
 
! ќтговори
ƒарина преди 1 месец
»ванов иска контрол да всичко, до което успее да се докопа.
117
0
 
0
 
! ќтговори
»ванова преди 1 месец
≈ то това си беше €сно от самото начало.  олко гони и плю по √ешев докато не го отстрани. —ега се опитва да си сложи негов човек на поста. ¬сичко е прозрачно €сно. ƒаже вече не си прав€т и труда да се прикриват ти€.
116
0
 
1
 
! ќтговори
ƒедо преди 1 месец
ѕрокопиев , остов, —пас –усев,Ѕрат€ ћонбат......част от олигарсите зад  иро,јсенчо и ’ристо∆ална ни майка с ти€
115
0
 
5
 
! ќтговори
 алин преди 1 месец
ќтдавна се знае, че ѕрокопиев иска да овладее прокуратурата чрез ’ристо »ванов
114
0
 
0
 
! ќтговори
»льо ћинатов преди 1 месец
 итайското прокл€тие да живеем в интересни времена ни застигна. —лед едно убийство (“рактора) стана "сглобката", а след друго убийство (Ќотариуса) се разпада...
113
0
 
1
 
! ќтговори
јнгелина преди 1 месец
¬ не€ всички са назначени от теб ,как ще "контролира " непревземаема крепост ?!ќще повече ,че той сами€т е ваш продукт и "контролиран " ,вече €вно от теб. ѕрокуратурата и под "контрола" на —ј“јЌј“ј с много "човешки лица"
112
0
 
4
 
! ќтговори
≈мигрант преди 1 месец
ѕросто е вече обидно да ви чете човек изказите ! Ќали се см€тате за "умни" бе, нали винаги сте "най-акъллиите" защо този уррод на когото —јў, не «анзибар му забраниха да стъпва на територи€та им днес нагло ви убеждава в неистини и манипулации, защо му разрешавате ? јко б€хте умни този и другите  ќ–”ћѕ≈“ј сега щ€ха да търкат наровете на затвора и н€маше да има нужда сега да се хабите да умнеете тук и да имитирате героизъм и национализъм ! —рамно е да си българин вече, никой не ни см€та за народ
111
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—ега и черепа като се намърда в парламента и цирка от мафиоти ще е пълен !
110
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“€ държавата отдавна е на мафи€та ! јма ти€ там са толкова алчни ,че ще се изби€т един с друг!
109
1
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
јбе да става ѕеевски цар на Ѕългари€ и да се свършва!
108
0
 
1
 
! ќтговори
:) преди 1 месец
ƒо јнонимен 106 ¬същност вината е на негласуващите 60 %. “е не само могат да вкарат нова парти€ в Ќ—, но могат и да й дадат почти ц€лата власт. √ласуващите за ƒ(ѕ)— и гробарите са им съкрадци и силно зависими от т€х, но са пренебрежимо малко, ако всички отидат да гласуват. 25 % от 36 % гласували, прави 9 %. 12 % от 36 % гласували, прави 4,32 %. —мешно малко.
107
0
 
9
 
! ќтговори
циник преди 1 месец
ќлигархи€та иска да овладее държавата", за€ви ѕеевски.  ќ… го казва- олигархът! ’ахаха...
106
1
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
√ледайте интервюто на Ѕойко –ашков с Ћора  румова и ако имате акъл, ще ви станат €сни много неща, особенно и за успели€ младеж на снимката.
105
1
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
«атова тр€бва да се мсили когато се гласува. Ќо н€кои хора, колкото и да мисл€т, друго не могат да измисл€т. «а едни 12-13% от гласуващите ƒоган и ѕеевски са им мили. «а едни 25% √≈–Ѕ и ЅЅ колкото и да ги унижават, лъжат и мам€т - те си ги харесват. ƒа не говорим за крайни недоразумени€ като »“Ќ и ¬ъзраждане. » когато добрите сили са оставени с 63 депутати, вие какво искате? Ќа кого се сърдите? —ърдете се на себе си.
104
3
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
и да скачате, н€ма къде да ходите, аз виждам нова сглобка - √ерб, дпс и ¬ъзраждане, не сглобка а направо бетон
103
0
 
2
 
! ќтговори
Ўоши ћагнита преди 1 месец
ћоже да ме подгон€т
102
0
 
8
 
! ќтговори
Ќ»ћ–ќƒ преди 1 месец
ѕ–ќ“”–— ј“ј ѕј–“»я ƒѕ— е завлад€ла ц€лата съдебна система и прокуратурата!! «атова ѕеевски изжив€ва болезнено всеки опит да им бъдат отнети тези властови позиции. ’ќ–ј“ј ќ“ јЌ“» ќ–”ѕ÷»ќЌЌ»я ‘ќЌƒј са на€сно със случващото се и избирането им ще е кра€т на това ќѕ√ което ≈ ƒѕ— ¬ —Џ√ЋјЎя“≈Ћ—“¬ќ — √≈–Ѕ
101
2
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
сглобката се сглоби заради важни решени€ за държавата, това не означава, че са се заобичали, пп-дб се опитват да направ€т определени законови промени, за които им е необходимо мннозинство, това не означава че са комбина в далаверите на статуквото! мафи€та не пуска държавата
100
2
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
дпс и герп нещо се стреснаха, че ще ги подгон€т за престъплени€та