Денков увери: Няма борба за постове, ще има приемственост

Това, което зависи от нас с Мария Габриел, ще го направи, посочи премиерът
Обновена: 27 фев 2024 16:23 | 27 фев 2024 16:23, Красимир Ангелов
96
Денков увери: Няма борба за постове, ще има приемственост
Снимка: БГНЕС

"Това не е процес, който е свързан с борба за постове или с това една политическа сила да надлъже друга, а е процес, който ще предопредели кои ще са истинските приоритети, по които ще продължи да работи правителството в следващия период", заяви по повод предстоящата ротация в изпълнителната власт министър-председателят Николай Денков.

Премиерът взе участие в Тридесет и седмото Общо събрание на Националното сдружение на общините в България (НСОРБ), което започна в София.

"През последните седмици няма партньор, било то чуждестранен или национален, който да не е започнал разговора с въпроса: "А вие ще успеете ли да направите прехода“? Сигурен съм, че г-жа Габриел трябва да отговаря на същите въпроси. Уверявам ви, че ние с нея нямаме съмнения в това отношение. Това, което зависи от нас, ще го направим", подчерта Денков, цитиран от БТА.

"Ще има приемственост. Работим много упорито в една не много лесна среда, аз да може да се чувствате спокойни, че това, което виждате като правилна посока на развитие, ще продължи", увери Денков представителите на местната власт, участващи във форума.

"Без работещо правителство и парламент няма как да бъде по-добре и да реализираме всички инструменти на властта, гражданите и бизнеса да са спокойни", коментира още Денков.

Той увери, че няма да има промяна в основните приоритети на управлението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До62 а от кво точно си доволен, те нищо не са сътворили досега.
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ники трябва да пътува
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз съм доволен от вашето управление, но разходката в Киев ме накара да изплискам легена, беше ненужно :)))
60
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
България не е във война и не знам защо постоянно ни пилят мозъците .Българите не искат да воюват . Българите се интересуват от вътрешната политика , не от външната . Българите искат да знаят защо има пари за Украйна , а за тях няма , защо има пари за миганти , а за тях няма .Дневния ред на обществото е различен , хората имат семйства да гледат , а половината фирми затвориха още по Ковид ! Мълчанието на народа не е съгласие , друго е !
59
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какво става, денко, ще се уреди ли екскурзиантски пост за твоя милост?
58
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Къде са обещаните магистрали , мостове над Дунав и инвестиции ? На народа вече не му останха нито пари , нито надежди .Ситуацията е ..... абе не е добре ...
57
1
 
8
 
! Отговори
ГЛАСЕТЕ СЕ ЗА ВОЙНА! преди 3 месеца
Българи, това продажни правителство на сглобката ни гласи за война! Български момчета ще бъдат осъкатявани и убиване в една чужда битка за интересите на запада! Трябва ли да допуснем това? НЕ! Който иска доброволно да участва ДА! Призовавам всички евроатлантици на заплата от американското посолство да ходят и защитават Украйна,в противен случай тук в България ни очаква гражданска война! Дано тези под лиги от правителството го осъзнаят това,дано!
56
1
 
0
 
! Отговори
Герен преди 3 месеца
ДА ПРИЕМСТВЕНОСТ ЩЕ ИМА ЩЕ ПРЕГЪРНЕТЕ ПАК. НЕЩО ЗА ПО СУШAВ EU. МНОГО ДУМИ ИЗРЕКОХТЕ,НО НИЩО..ПАК ВИ ОСТАВА САМО ВЛАЖНАТА ГРАНИЦА. ЗА ГДЕБОБА НЕЩО ХВАНАЛИ ЕДИН ЧОВЕЧЕЦ БОЛЕН КОЙТО ИЗНАМЕРИЛ ТЕЛЕФОНИТЕ НА ГАБРИЕЛ МИНИСТРИ И ГИ ЗАПЛАШВАЛ ТЪПО. ПАК НЕКОЙ Я КЛОШАР Я БОЛЕН ЩЕ ОБЕРЕ ПИШККРА. ПРОТИВНИ
55
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Натискахте народа спропаганда и създадохте 90 % русофили
54
1
 
1
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 3 месеца
Борбата е за овладяване на държавата и по специално на уж независимите регулатори.
53
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гатанка 1: Кои ще са приоритетите, кои ще са истинските приоритети, 6 месеца, след като са се договорили за ротация? Гатанка 2: Кое е това, което виждаме като правилна посока на развитие и ще продължи? Т. нар. сливане Митници-НАП не е ли "Я да видим кой ще поиска този пост, защото ще е за 1, а не за двама. Шегичка ли беше това? Ами продължавайте в "правилната" посока.
52
1
 
5
 
! Отговори
Име преди 3 месеца
До 52, това човече е панаирджийска мечка, каквото му кажат, това прави!
51
2
 
5
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 3 месеца
Да няма да има борба за постове,но когато вие управлявахте досега беше добре,но като дойде времето да се смените с Герб всички министри няма да са техни,а ще бъде 50 на 50. Само че не включихте в сметката Делян Пеевски с ДПС-то или вече не са ви необходими,след като унищожихте конституцията.
50
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За какво беше тази разходка в Киев Денков, безсмислена работа :))) Нито сме световна сила, нито сме икономически добре, но тръгнал да се прави на големата работа :)))
49
1
 
5
 
! Отговори
ха-ха-хи...верваме преди 3 месеца
ДЕЛКАНЕ...50 на 50....и МУРУториУм....
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Каква приемственост? Какво ще предавате, какво ще приемате?
47
1
 
5
 
! Отговори
Име преди 3 месеца
"Лама и молец" - най-новата българска приказка!
46
1
 
5
 
! Отговори
ВАЖНО Е ДА СМЕ ЗЛЕ преди 3 месеца
за да не са комунистите в управлението....
45
1
 
3
 
! Отговори
До 39 преди 3 месеца
Да ШИТКА реакторите, за които Е. Овча. бъхтиса 1.5 милиарда народна пара....
44
1
 
3
 
! Отговори
Lina преди 3 месеца
До 40Поне 3 и още мнохо коментари под моя имат същото значение. Лично аз ,нямам мъж и син за уср. Лично ще го кажа на денки , не ме е страх, разбра ли,мила?