Деница Сачева: Ще говорим, след като приключат целите разговори

На този етап разговорите са конструктивни, допълни тя
Обновена: 10 мар 2024 12:02 | 10 мар 2024 11:45, Анисия Иванова
73
Деница Сачева: Ще говорим, след като приключат целите разговори
Снимка: БГНЕС

Ще говорим, след като приключат целите разговори. Неслучайно не даваме изявления, защото не искаме преждевременно да коментираме това, което се случва. Това заяви преди днешните преговори Деница Сачева от ГЕРБ-СДС.

По думите ѝ на този етап разговорите са конструктивни, съобщи БНТ.

Още по темата


В 10 часа започна вторият кръг преговори между контактните групи на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за бъдещото общо управление на страната.

ГЕРБ настояват за коалиционно споразумение, а ПП-ДБ искат да бъде подписан меморандум с механизъм за назначения в регулаторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
4
 
8
 
! Отговори
Коафьор преди 2 месеца
Всичките гербаджийки са такива дe6eли, но със скъпи одежди и с повечето са с еднакви прически - които бяха модерни през 2000-та година. Фъндъкова, Цецка, бичмeнцето, омбуцманката, абе всичките. Кой ги стриже така еднакво, като стадo oBци са.
47
3
 
1
 
! Отговори
има конспирация преди 2 месеца
ЧРЕЗ ДЪЛБОКА ТАЙНА КОНСПИРАЦИЯ ТОДОР ХРИСТОВ ЖИВКОВ ДЕФАКТО ПРАВИ ПЪЛНИ ДОБРОВОЛНИ САМОПРИЗНАНИЯ ЧЕ УБИЕЦЪТ НА НИКОЛАЙ ФОЛ,ЯНА ЯЗОВА,ГЕОРГИ АСПАРУХОВ,НИКОЛА КОТКОВ Е самият ТОЙ ТОДОР ХРИСТОВ ЖИВКОВ от СЕЛО правец И НАПЪЛНО ОНЕВИНЯВА АНГЕЛ СОЛАКОВ като ШЕФ на БКП за град СОФИЯ тъй като само и единствено в СОФИЯ юдеоевреите са се бунтували,демонстрирали,митингували А цялата провинция от ПЛОВДИВ ДО ОСТАНАЛИТЕ СЕЛЯНИ СА КЪРВАВИ ХИТЛЕРИСТИ......за СПРАВКИ НА КУЛТА КЪМ град СОФИЯ ПРИ АНЖЕЛ ВАГЕНЩАЙН
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тази трьтка колко пари изкара поради тьпнята на народа....
45
4
 
6
 
! Отговори
Коки преди 2 месеца
Гледах я днес по телевизията тази, то шарени поли, шалове, телеса...Ами да вземе да си пооправи малко външния вид, пък тогава да дава акъли.
44
2
 
7
 
! Отговори
Къде е Тиквунчо преди 2 месеца
Сглобката го търсат да го бият.
43
4
 
2
 
! Отговори
Истината. преди 2 месеца
ГЕРБ имаше няколко министъра в кабинета Денков 1.
42
0
 
2
 
! Отговори
умишленно е преди 2 месеца
СЕЛЯНИТЕ ОТ ПРОВИНЦИЯТА В ЗАПАДНА ЕВРОПА И САЩ СА ХИТЛЕРИСТИТЕ,РАСИСТИТЕ,РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ нещо което предварително го е знаел ТОДОР ХРИСТОВ жИВКОВ ОТ СЕЛО ПРАВЕЦ и съставил дълбоката конспирация на БКП че СПАСИТЕЛИТЕ НА НАД 50 000 юдеоевреи СА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЖИТЕЛИТЕ НА ГРАД СОФИЯ ПРЕДВОЖДАНИ ОТ АНГЕЛ СОЛАКОВ а самият СЕЛЯНИН Тодор Христов ЖИВКОВ е хитлерист и геноциден антисемит като Христо Стоичков И СЕЛЯНИТЕ ОТ цялата ПРОВИНЦИЯ КАТО ХИТЛЕРИСТ РУМЕН РАДЕВ И ПРОЧИЕ
41
4
 
2
 
! Отговори
Гъци Гъци Бей преди 2 месеца
Тиквунчо, с неговата ниска култура, смъкна политическия диалог толкова ниско, че сега когато е време за реален политически диалог, се черви от срам и не може да намери очи, с които да иде и да се срещне с "партньорите" си, за които е изрекъл от всичко възможно най-лошо. Сега си бере плодовете от поведението си. Сглобката го чака, за да даде обяснения и причини, поради които правителство ЩЕ ИМА. И в момента се чака зрелището как Тиквунчо ще допълзи с махаща опашка и ще коленичи пред исканията им.
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Съпругата на алигбегов, къде ще ходите да ядете и да пиете с вашите Рокфелерски заплати?
39
1
 
1
 
! Отговори
СЕЛЯНИНА Е ХИТЛЕР преди 2 месеца
ПЛОВДИВ И СИЕ СЕЛЯНИ ОТ ПРОВИНЦИЯТА СА СТОЛИЦАТА на АДОЛФ ХИТЛЕР И СА ИЗВЪРШИЛИ ГЕНОЦИД НАД ЮДЕОЕВРЕИТЕ твърдят червените конспиратори Тодор ЖИВКОВ И АНЖЕЛ ВАГЕНЩАЙН.........СПАСИТЕЛЯТ НА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА НАД 50 000 БЪЛГАРСКИ ЮДЕОЕВРЕИ В ИЗЦЯЛО ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО СА ЖИТЕЛИТЕ НА ГРАД СОФИЯ предвождани от АНГЕЛ СОЛАКОВ........то ест убиецът на ОТ ЯНА ЯЗОВА до дъщеря му ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА е самият ТОДОР ХРИСТОВ ЖИВКОВ направил пълни дълбококонспиративни самопризнания
38
2
 
4
 
! Отговори
&_$ преди 2 месеца
Какво толкова има да говорите?То всичко е ясно .Прехвърлят си топката едни алчни на други.Докато един слънчев ден ви изритат всички.
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тази пак ли се спряга сама за " министърка"???-:(Крадливо племе Герберски!!!
36
2
 
0
 
! Отговори
хитлер Е провинцията преди 2 месеца
АНЖЕЛ ВАГЕНЩАЙН призна че СОФИЯ го е спасила от Адолф Житлер чрез АНГЕЛ СОЛАКОВ и е прав защото юдеоеврейски бунтове,митинги,демонстрации срещу АДОЛФ ХИТЛЕР е имало само и единствено в СОФИЯ а антисемитските кървави съюзници изтребващи юдеоевреите са били ПЛОВДИВ и СИЕ СЕЛЯНИ от провинцията като Бойко,Радев и сие....ГОВОРИТЕЛ НА СИ ДЗИН ПИН по блумбърг ПУБЛИЧНО ЗАЯВИЯЯ ЦИТИРАМ:" продължава с унищожението на СЕЛЯНИТЕ и имаме план за деситилетия напред за УНИЩОЖЕНИЕ НА СЕЛЯНИТЕ"
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
24 ГЕРБ не управляват от 3 години. А списъкът Магнитски стана никому ненужно плашило, пълно с доносите на левите крадци в ЕС.
34
4
 
2
 
! Отговори
Герберска калинка преди 2 месеца
Ще говорим, значи, след като се наприказваме!
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
От 3 год управляват Служебни промени шарлатани
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
24 ГЕРБ не управляват от 3 години.
31
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Борбата е, да се сложи край на некомпетентното управление на кабинета Денков, съставен от шарлатани и случайници, алчни и нагли. ГЕРБ няма да носи отговорност за неспособните и корумпирани министри на ПП,ДБ. В спортното министерство заловиха голям подкуп, министъра на е-управлението и синът му ходят с охрана на НСО, заради натиск от Киро просто и Божанов, за поръчки за 640 млн?! Кокорчо чисти и назначава свои хора с кабинет в оставка...Списъкът е дълъг.
30
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Парлами и циркаджийски номера, това го знаем.
29
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като ги знаем всички що за стока са едва ли ще ни изненадат. Борбата е за власт и пари, а не за просперитета на страната и гражданите и. Като се огледа човек навсякъде по върховете са най-некадърните, но нахални, самохвални и дебилни без значение частно, държавно или др. С партийните си назначения се унищожи всичко.