Атанасов готов да се върне на масата на преговорите с ГЕРБ

Обществото не искало избори
Обновена: 20 мар 2024 10:26 | 20 мар 2024 10:23, Камелия Цветанова
112
Атанасов готов да се върне на масата на преговорите с ГЕРБ

Атанас Атанасов от ПП-ДБ декларира, че ще предложи на колегите си в коалицията да се върнат на масата на преговорите с ГЕРБ, защото обществото не иска избори.

Още по темата
Според него независимо от емоции не е времето за предсрочен вот.

Въпреки това той повтори критиките на ПП-ДБ към ГЕРБ и предложения от Мария Габриел състав на кабинет.

"Не може да е изпълнен мандатът, когато се оказва, че няма споразумение, няма съгласие за участие на тези хора в правителство като цяло. Как ще се внесе за гласуване списък с хора, половината от които са написали декларации, че не са съгласни да бъдат членове на това правителство. Не може този списък да бъде внесен по този начин, който с апломб беше прочетен при президента", каза още Атанас Атанасов.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
0
 
! Отговори
Милена преди 1 месец
Атанасов изгоря окончателно
87
0
 
1
 
! Отговори
Петър преди 1 месец
Нали има поръчки за изпълнение, ще се върне в преговорите, къде ще ходи
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каква маса, какви преговори. Достатъчно време имахте. ПП дават отново властта на Радев.Пак служебни правителства за неопределено време.
85
0
 
0
 
! Отговори
Кати преди 1 месец
Мамини сладки, хем сърби,, хем боли
84
0
 
7
 
! Отговори
ъхъ преди 1 месец
Така отминава световната слава. Допреди два месеца Къс Танас с аплом обясняваше какво иска - контрол върху службите, регулаторите, министерствата. А, и да се пенсионира като председател на парламента. Пък сега кво стана? Много го прееваха Къс Танас.
83
1
 
7
 
! Отговори
Стига бе, преди 1 месец
...какво споразумение бълнува този! ГЕРБ отдавна ви го предлагаха, а вие ги изнудвахте и се правихме на неразбрали! Защо Ония подаде оставка, преди да се договорите за такова споразумение? И то при положение, че Борисов ви умоляваше за това? Хвърлиха топката при Радев, само и само да спретнете отново едно "аллабала" с Президента, а сега търсите да обвинявате ГЕРБ за вашата неадекватност!
82
0
 
18
 
! Отговори
Мафиот преди 1 месец
Как няма да иска да се върне на масата за преговори,ако има избори изхвърча от парламента като коркова тапа от шампанско-подлец!
81
0
 
13
 
! Отговори
Човек преди 1 месец
Болен за власт,ща ближи,лижи и одзад,само и само да е на власт .наглец.
80
0
 
12
 
! Отговори
Ами да преди 1 месец
Как да иска обществото, като ти не искаш. Изобщо, какво правиш в политиката и по страниците на медиите, обществото и представа си няма. Ти си ненужен, непотребен, неморален и вреден за всеки друг, освен за себе си. "Демократ", създаден от ДС на НРБ.
79
0
 
14
 
! Отговори
Този невзрачен, преди 1 месец
Дребен на ръст и нищожен по душа пл,а_зм+одий беше слуга на Трактора и назначаваше негови приближени в ДАНС. Доста черно минало има и се страхува да не го разследват някой ден. Знае че при следващи избори може да ни е депутат с имунитет зад който да си крие мр_ъ#сни-те игрички. Незнам като дойде време за разплата как ще намерят такъв висок стол като му окачват въжето.
78
0
 
16
 
! Отговори
опа преди 1 месец
Е как????Иначе може никога повече да не се върнат на власт. Сега е момента да се намърдат......
77
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЗА ТАГАРЕВ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ЧАК ТОЛКОВА, ЧОВЕКА СЕ Е ОПРАВИЛ ОТДАВНА...
76
0
 
10
 
! Отговори
Хаха ха преди 1 месец
Острова отиде
75
0
 
20
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Патриот е дребният всичко дава за пари и власт
74
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На записа Христо Иванов е разкрит като буфосинхронист на ДПС, а сега с ДПС си подават враждебни пасчета хахахахах. Верваме ви. Само с 800 лъжи и ще направете съдебна реформа и ще се преборитне с корупцията. Апропо на записа също си казахте, че борбата с корупцията не ви е никакъв приоритет, а залъгалка на излъганите ви стотици пъти избиратели. Сред които съм и аз.
73
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шарлатан е, душа дава, за власт и за подтисничество, но не свойта душа братя, а душата на народа, и всекиму добро струва, само за да го изпремята, а от минестерствата пресмята и ги предпочита по бюджета, щото със задкулисието / немафията / да го целия излапа.
72
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да им дадат е така цялата власт на най-малките, ама без избори, че не се знае знае ли се.
71
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Йода, ти ли си?
70
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно е ясно. Страх ги е от избори. То обществото не иска и война в украйна, иска и да санкционирате Израел ама не сте го чули. А за това че не иска избори е неактуална информация или чиста лъжа.
69
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какви преговори бе, Асен Василяв вчера заяви, че Мария габриел е част от проблема, а не решението му. А също така че тя е новото, красиво лице на мафията.