Нинова отсече: Отиваме на избори, това е краят на ненормалния сговор

Борисов се страхувал за себе си и изгарял всичко наоколо
140
Нинова отсече: Отиваме на избори, това е краят на ненормалния сговор
Снимка: БГНЕС

Според лидера на БСП Корнелия Нинова явно отиваме на нови избори, което било нормалният край на един ненормален сговор.

„БСП не е участвала в никакви разговори, този парламент е изчерпан“, отсече тя и добави: „Тези хора ги събра страхът и алчността, облякоха този сговор в евроатлантически целофан, който вчера се скъса.

Още по темата
Бойко Борисов се страхува за себе си и единственото, което иска е да оцелее и заради това изгаря всичко наоколо - унищожи ПП-ДБ, изгаря собствената си парламентарна група, Мария Габриел, която се оказа една пешка, която той движи и дори принуди да излъже. Това е неговата цел - само да оцелее, да не му се възстанови Барселонагейт, чекмеджетата...“, настоя соцлидерката.

Според нея ПП-ДБ е направила едно от най-големите предателства в модерната ни политическа история - излъгала хилядите, които протестираха с искане за промяна.

„Това няма как да свърши добре. От БСП останахме единствени, които се борихме с паралелната държава и мафията“, посочи Нинова.

„Няма нужда от тази агония“, отсече тя и добави, че ГЕРБ-ПП се карат за пари и за влияние.

По думите й, ако ПП-ДБ отново се съгласят на разговори с ГЕРБ, това  е дъното на човешкото достойнство и на политическия морал.

„Тези хора нямат вече морал да управляват след всичко, което си казаха и което се видя, че е истина, защото самите те признават, че става въпрос за битката за службите, за съдебната система, нищо за политика, за хората, за икономиката, за доходите. ПП-ДБ прегърнаха мафията, изпраха Борисов“, коментира лидерът на левицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още по темата: БСПКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Другарко от Крушовец,вземайте се с Кирчо фъфл яка и Асенчо гея, защото няма да минете 10%
80
0
 
1
 
! Отговори
НОСТРАДАМУС преди 1 месец
Тотална загуба на сподвижници ви чака.
79
1
 
4
 
! Отговори
Йосиф преди 1 месец
Стига глупости НИНОВА много си стара вече няма кой да те избере теб в Ст.град е мястото на свежестта :)
78
3
 
2
 
! Отговори
Точно обратното преди 1 месец
До Анонимен 93: Нито БСП нито специално Корнелия Нинова са мълчали по време на трите мандата на ГЕРБ. Да си припомник какво беше парламентаризма по това време. Бойко в парламента не ходеше изобщо. Лицето на гербаджийският парламентаризъм бяха склеротизиралият Спас Гърневски, на'глият Маноил Манев и опитният лаладжия Тома Биков. Те превръщаха парламентарние дискусии в порнография. А ч'екмеджето на Бойко се пълнеше.
77
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Боко е страхлив, това е ясно Нинче, ама ти къде спа през неговото 11 годишно управление, дума не обели тогава :)))
76
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тази чорла първо да направи избори в собствената си партийка, ама честни. За изборите за парламент тя няма думата, много е малка, пренебрежимо малка.
75
0
 
3
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 месец
В интервю с проф. Близнашки той каза, че правителството (на сглобката) е било съставено под натиск от САЩ след посещението на ръководителят на Комитета по санкциите към Държавния департамент на САЩ Джеймс О'Брайън. Казал е (вероятно) на Бойко че, ако пречи на съставянето на правителството, ще му излезе името в списъка Магнитски. А сигурно е имал какво да каже и на Киро и Асен. И ето ти готова (не)коалицията. Сглобката беше нужна за да обслужва най-напред интересите на САЩ, а не национални цели.
74
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Единствения читав политик е Борисов от цялата тази пасмина и експертите на ГЕРБ. Нинова първо беше в СДС после в БСП и тя се чуди, къде е по-големия келепир. Седнала акъл да дава.
73
0
 
1
 
! Отговори
Koko преди 1 месец
До Koko 86 - Да евее, кажи си личните, обаче!
72
0
 
0
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 1 месец
До Koko: Нямам линк. И не е необходимо да го имам. Просто е ясно, че за да се хване точно такъв кадър от едно щракване с фотоапарат е трудно. Използва се видеозапис или просто се хваща кадър от телевизионен репортаж. А кой ще бъде се подбран, зависи от това какво иска да получи авторът на статията. За Камелия сигурно ще бъде успех, ако под статията се съберат повече негативни за БСП коментари. Така е било винаги.
71
2
 
3
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 месец
Сглобката наистина беше ненормална. Нормалната управляваща коалиция беше тази (ДБ-ПП-БСП-ИТН), в която участваха партии които преди това протестираха по площадите за да сложат край на корупционният модел на ГЕРБ. ИТН гласува за свалянето на правителството на Кирил Петков и така на практика върна ГЕРБ на власт. И затова сега Бойко Борисов и Делян Пеевски са изпрани и искат още власт. Корупционният модел на ГЕРБ се върна. И това го дължим на Слави Трифонов и неговата партия ИТН.
70
1
 
1
 
! Отговори
Koko преди 1 месец
До Не е ли ясно?Моля те прати ми линк към този видеозапис на лични. Изглежда обещаващо и за тесен познавач на индустрията като мен.
69
1
 
1
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 1 месец
До Koko: Това е кадър от видеозапис. Нарочно е подбран точно такъв.
68
2
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Др.Нинова не е в позиция да отсича.Да не се бута между титулярите,които решават мача.Избирателят я постави на резервната скамейка.
67
1
 
10
 
! Отговори
Koko преди 1 месец
Коментар за снимката: Кой и къде бръкна на госпожа Нинова, за да постигне това лицево изражение ?
66
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази мишка въобще няма да влезне в парламента ако има избори.
65
1
 
21
 
! Отговори
КОК преди 1 месец
Нинова по-добре да не отсича, щото на следващи избори БСП няма д а минат 4-те %. С такива като нея и Румен Гечев това е сигурно!
64
4
 
6
 
! Отговори
Далновиден преди 1 месец
Аз от БСП, преминах във Възраждане!
63
3
 
15
 
! Отговори
Off преди 1 месец
комунистите обичат да четат лекции за морал.
62
14
 
5
 
! Отговори
Точен преди 1 месец
БСП ще спадне, само Възраждане върви нагоре. И така трабва да бъде.