Вътев е оптимист, очаква да има правителство

Всички сме в неведение и очакваме, призна той
20 мар 2024 17:52, Нели Христова
12
Вътев е оптимист, очаква да има правителство
Снимка: БГНЕС

Колкото отсъствието, толкова и присъствието в списъка с министри щеше да е изненада, защото винаги, когато има някакви разговори, някакви преговори и има окончателно решение, човек е информиран. Когато не си информиран, без значение дали присъстваш или отсъстваш, си изненадан, заяви министърът на земеделието в оставка Кирил Вътев, предаде БГНЕС.

Когато има подписано споразумение и стартира ново правителство, тогава защо се водиха тези преговори по време на ротацията, при положение, че е написано на ротацията, че ще има промяна на премиер и вицепремиер. Както виждате то това не се спазва и затова всички сме в неведение и очакваме преговарящите екипи до какви споразумения ще стигнат, добави Вътев. За всички е ясно, че страната е в такава ситуация, че е по-добре да има правителство, независимо от това какъв ще бъде съставът, посочи Вътев. Аз очаквам да има правителство. Както стана ясно първоначалното споразумение за 18 месеца, виждате на 9-ия месец какви преговори настанаха, така че обстановката е много сложна, уточни Вътев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
0
 
! Отговори
Надали преди 1 месец
ДБ (заедно с ПП) се беше заела с невъзможна задача: да бори корупцията с помощта на тези, които я осъществяваха (ГЕРБ и ДПС) и да прави съдебна реформа с тези, които бяха обсебили съдебната система (пак ГЕРБ и ДПС). Нямаше как да успеят. Сигурно им е било ясно, но нямаха голям избор. Събраха се не заради националните цели, а за да обслужат евроатлантизма. За да успеят, занапред трябва да отделят едното от другото.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Очаква пак да ни ограбва. Това е един от най-вредните министри в това правитлство!
8
0
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 1 месец
"На крак, о парии презрени, на крак, о роби на труда! Потиснати и унизени, ставайте срещу врага! ... Държавата ни угнетява, законите са против нас, богатите днес управляват, беднякът няма равен глас..." (от "Интернационалът", 1887 г.) 137 години по- късно - нищо не се е променило за добро...
7
2
 
1
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ИМА СПОР НЯМА :D РЕДОВНО ИЛИ СЛУЖЕБНО! :D НАДАЛИ ЩЕ СЕ ПРИЕМЕ ПЪРВИЯ МАНДАТ НО ПРЕДАТЕЛИ МНОГО МОЖЕ ПА И ДА МИНЕ И ДА ВИДИМ :D
6
0
 
2
 
! Отговори
Никос преди 1 месец
Откъде ги копаете всякакви червеи.
5
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много умен човек
4
1
 
4
 
! Отговори
Нане преди 1 месец
Кефим се, как сами си подритват столчетата... ===)))
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Надявали се на втори мандат. Габриел не ставала. Очакват да има правителство без да са спечелили изборите. Е, няма такива крадци!!!!
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Загубилите изборите управляват 9 месеца с подарен от ГЕРБ-СДС мандат. Надявали се на ето мандат. Вън от чадъра, шарлатани! Идете на избори и си спечелете мандат! До кога с чужда пита помен ще правите?
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще има, служебно!