"Възраждане" иска избори, кабинетът "Габриел" бил лош за страната

Случващото се – пошъл политически сценарий
59
"Възраждане" иска избори, кабинетът "Габриел" бил лош за страната
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов отново призова за предсрочни избори и обяви, че позицията на партията му остава непроменена и депутатите му няма да подкрепял правителство с премиер Мария Габриел.

Той определи като пошъл политически сценарий управлението на ГЕРБ, ПП-ДБ с участието на ДПС.

Според него така потъват надеждите на българите за нормално развитие на на страната, а успешна ротация означавала неуспешно развитие за България.

"Такива грозни политически игри, спектакли, цирк – единственото, което ще постигне, е още по-ниска избирателна активност, смята той. След като снощи ПП-ДБ нарекоха Мария Габриел красивото лице на мафията, сега те ще преговарят отново с красивото лице на мафията. Всичко, което се случва, е на гърба на българските граждани, защото тази престъпна шайка превърна собственото си политическо оцеляване в залог за развитието на България", каза Костадинов.

"ПП-ДБ пък от своя страна, които ГЕРБ използва като прах за пране, сега очевидно нямат никакъв проблем отново да бъдат използвани като кърпички и салфетки, с които да си измият ръцете техните партньори разбойници от ГЕРБ и ДПС", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Избори и Народен съд за предателите!На 9юни за Възраждане!
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
гносар с гносар. Това е най- противното лице в българската политика, даже Пеевски е сладурче пред този. Ако някой ден го видя на живо едва ли ще успея да се сдържа и ще яде една чанта в кифлата.
43
2
 
2
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 1 месец
Ейй с такива управници по добре изцяло да минем под външно управление без посредници!
42
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво Костадинов!
41
4
 
6
 
! Отговори
Учуден преди 1 месец
Аз пък искам Тейлър Суифт да ме чака в леглото,закъпана и усмихната!!На вид умно момче,доста му мели воденицата,но като сложиш отдолу чертата винаги се получаваНЕ ЗНАМ КА А,АМА НЕА ТАКА!!А на мен и на около 2 милиона българи ни писна от тоз рузки аватар,да се пени,да ни сочи с пръст от екрана,да заплашва и да се опитва да тегли България в калния коловоз на рузката,почупена каруца!!Аман от оплювачи на ЕС и НАТО,а с какво трябва да ги заменим,само мучене и мрънкане!!Царе на скандала и неможенето!
40
9
 
13
 
! Отговори
софиянец преди 1 месец
Този ще свърши като Сидеров.Шамари и с подмокрени *** насред "Раковска" мигайки като мишка в трици
39
9
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Хахахааа, Психокопейката пак ли ще печели изборите и ще ставаме 16-та република? :))))))))))))))))))))))) Много е болен тоа джипcи. Само Марешки го оправя :)))))))))))))))))
38
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хайде,да го наречем тъмно пигментирания Копейкин от индийски произход Демек ченгене кьопек
37
7
 
14
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
Коце, остави ги да се самоизяждат. Ако има избори няма ли да са същите маймуни в парламента? Някои направиха стаж за пенсия търкайки депутатските столове. Строителите не смогват да сменят тапицериите. Правилното е: един мандат за депутат без право на повтаряне, защото когато повтаряш се раждат такива некадърни депутати.
36
10
 
17
 
! Отговори
Гневен преди 1 месец
Къв си ти бе продажник
35
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Възраждане иска да ставаме Република в РФ, всичко друго дето прави и настоява е за постигане на тази цел. Та, като общо правило, не го кредитирайте с нищо тоя църен предател.
34
13
 
18
 
! Отговори
Европеец с главно Е! преди 1 месец
Копейкин е най-големият продажник в нашата политика! Единствено иска да измъкне някое процентче, че да се спазари с Боко за повече пара. Драйфа ми се, честити на Путин, дори вече не крие какво московско *** е. Каквото и правителство с Габриел да има ще е по-добре от избори и баш тоя да има шанс да влиза в ролята на новия Волен.
33
9
 
18
 
! Отговори
Предлагам: преди 1 месец
Щом като БСП и "Възраждане" предлагат да има предсрочни избори, нека те да поемат разноските, свързани с тези избори. Касите на БСП са бездънни, олигарсите са с тъмночервен произход или са подставени лица на семействата на бившите червени величия. Имат пари да платят масрафа по изборите. Костя ако няма пари, да иска от задграничните си приятели, тяхната държава е огромна и богата, колко му е да подпомогнат Копейкин с няколко десетки милиона?
32
8
 
13
 
! Отговори
Darko преди 1 месец
Костаки е изплискал легена хахаха. Абе комедиант, не се ли наяде вече бе?
31
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейкин този път е завел гаджето в парламента.Мисля че има някакви болни амбиции да стане като Путин и Волен - зарязваш дъртата жена, вземаш нещо на възрастта на децата и се мислиш за големия мъж и диктатор
30
9
 
16
 
! Отговори
Краси преди 1 месец
Точно този е за психиатрията!
29
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 31 - Не е ли по-добре да върнем Търновската конституция? Най-демократичната, която някога сме имали.
28
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Избори и връщане на конституцията на Живков.
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
аз ги виждам по друг начин нещата - 3мата отпаднали уж от Възраждане са вече Герб и гласуват за, още поне 4ма от възрожденците ще ги подкрепят и няколко от другите партии. Ще мине сякаш. Нямаме пари за нови избори щото КОпейкин иска да види колко % ще направи по-малко
26
6
 
20
 
! Отговори
до 29 преди 1 месец
Това ако питаш крейзито Копейкин, ама виж - дори Варна им каза къде да отидат - кандидата им там дори не стигна на балотаж. Фактите са други, няма 20% кукундрели които да гласуват за лъжливото овчарче КК. Иска му се много, ама той живее в илюзии