Василев: Желанието за власт на ГЕРБ и ПП е неистово

Описва действията им като отчаян ход
26 мар 2024 14:05, Инна Ангелова
47
Василев: Желанието за власт на ГЕРБ и ПП е неистово
Снимка: БГНЕС

Незавсимият депутат Радостин Василев заяви, че ГЕРБ повече не се нуждае от ПП-ДБ. В ефира на БНР той сподели и очакването си третият мандат да не бъде реализиран. “Няма нищо изненадващо и това е закономерно, Борисов счете, че е по-добре да приключва партньорите си“, каза Василев.

Според Радостин Василев, Кирил Петков днес е направил „едно емоционално несвързано изказване, което допълнително убеждава депутатите  и хората, че този човек наистина е изгубил почва под краката си и не трябва да им се делегира никаква държавна отговорност, след това предателство, което направиха с ГЕРБ“.

Бившият министър каза, че желанието за власт от страна на партиите, е неистово. Аз разчитам това действие като отчаян ход, който да им гарантира последни месеци за последно участие във властта. Но това няма да се реализира, защото бяха използвани 9 месеца и унищожени от Борисов и Пеевски със съдействието на Христо Иванов, който стоеше отзад и буташе Кирил Петков и Асен Василев напред“, коментира Радостин Василев.

Радостин Василев добави, че очаква да има корупционни скандали, свързани с управлението на ПП. Според него след изборите Пеевски ще има по-сериозна роля в парламента и, че пак ще се заформи сглобка. За своята партия МЕЧ, Василев каза, че ще бъде парламентарно представена партия, която ще обърка сметките на останалите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Точно преди 1 месец
Граничи с лудост направо!
42
0
 
4
 
! Отговори
Прозрение преди 1 месец
Неистово е желаниато на палячото Радостин Василев да клевети Кирил Петков и Асен Василев.
41
0
 
3
 
! Отговори
Размисли преди 1 месец
Този Па,ра,зит и предател Василев, не знае ли, че целта на всички партии е да вземат властта, за да водят определена политика?! Никой не влеза впарламенга, за да си бърка в носа като него ори да се внедряна в дадена партия, за да шпионира като таен агент и да прави тайно записи, за да злепоставя тези, които са му се доверили.
40
0
 
4
 
! Отговори
Мдааа преди 1 месец
Който е предал веднъж, пак ще предаде.
39
0
 
3
 
! Отговори
То е ясно преди 1 месец
Предателят Руди Гела по своята природа е *** с маска!
38
0
 
3
 
! Отговори
Леманс преди 1 месец
Предателството слага край на доверието, а без доверието не може да има партньорство. Да простиш Предателство е все едно да простиш на някого, че ти играе театър в който театър пред теб се прави, че те уважава, а реалното му отношение или цел е съвсем друго.
37
0
 
3
 
! Отговори
По-точно преди 1 месец
Вълкът козината си мени, но нравът не. Веднъж предател, винаги предател. Това някой да стане друг човек и да преживее катарзис, го има по филмите, в живота не става.
36
0
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
"Този, който поне веднъж е предавал, без колебание ще предаде отново." - Андре Нортън
35
0
 
3
 
! Отговори
Г557дт преди 1 месец
Преди да простите на предател, прочетете тази историята за Чингис хан, коъто обсадил Бухара! Който извърши предателство веднъж, ще предаде и втори път. Нямайте доверие на предателите!
34
0
 
3
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
На Радостин Василев му липсва едно ценно качество - лоялност! Това е един мазен предател, днес се преструва, че е с теб, а утре вечу те плюе кото ти научи тайните!
33
0
 
3
 
! Отговори
Мръсни игри! преди 1 месец
Който извърши предателство веднъж, ще предаде и втори път. Не мога да си обясня как ПП-ДБ се довери на тази къртица Радостин Василев. Шефът му просто го внедри в ПП-ДБ да подслушва, да прави записи, да вади компромати и да злапоставя ПП-ДБ!
32
0
 
3
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
Радостин Василев е веднъж предател - цял живот предател! Това е подлец!
31
3
 
0
 
! Отговори
Независим преди 1 месец
Не бе, питайте Гербаджийте, според тях само ПП са алчни....Излагайте достоверно фактите, че ми писна да се разминавам с хора сипещи псувни и глупосто без да са прочели и вникнали в истината. Отновни всичките им изяви ви гарантирам, че нито ДПС, нито ПП, нит Герб никой няма да е коректен. Герб и Баце си смени мнението в един ден 3 пъти....ПП-ДБ са като ветропоказател, накъдето духа, натам говорят. ДПС, ИТН и останалите почти безсмислени партии само пълянт места и взиамат заплати........
30
0
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Радостин да не се прави на много праведен.От същото котило е-Шарлатанин.
29
4
 
6
 
! Отговори
северозападО преди 1 месец
А бе верно, че и тоя не е цвеке за мирисане, аама в сравнение с Кирчо и Кокорчо си е направо читав!
28
0
 
1
 
! Отговори
Me преди 1 месец
Не виждам какъв е смисъла от една партия, ако тя не иска да е на власт! Много ясно, че всички искат власт, това по принцип е целта на една партия! Това не е лошо, обратното щеше да е по-скоро странно
27
1
 
8
 
! Отговори
Паню Баирски преди 1 месец
Жалък папурчо!
26
1
 
6
 
! Отговори
Паню Баирски преди 1 месец
Този *** става за смях пред цял народ.
25
2
 
6
 
! Отговори
дедо от село преди 1 месец
ПП-ДБ наистина имат неистови апетити за цялата власт, но това е така защото зад тях са едни"обидени" и "засегнати" олигарски с много пари като русенските братя и разградското розовобузо момче...те още не могат да простят,че ги разследваха и им развалиха далаверите и искат да мачкат наред...с цялата власт
24
2
 
5
 
! Отговори
аноним преди 1 месец
Умен е,много е умен този млад мъж.Но доста хора не го разбраха.Просто не е харесвал начините и способите ,употребявани в машинациите на групите,и е имал смелостта да ги загърби.Колкото до тия жадни за власт-те не само за Власт-но и за пари,и за това-по цял ден да се люлеят на столовете,и да ядат евтини кюфтета.Много са облагите,за които искат да са там.