От БСП: От ГЕРБ и ПП-ДБ играят дребнава политическа игра

Управлението беше порочно заченато и този край беше очакван, заяви Иван Иванов
Обновена: 27 мар 2024 20:47 | 27 мар 2024 20:28, Красимир Ангелов
9

Категорично отиваме на предсрочни парламентарни избори, след като днес ПП-ДБ върна веднага мандата на президента Румен Радев.

"Замеряне с политически камъни ще гледаме дълго време, поне до датата на предсрочните парламентарни избори, която е неясна. Това е дребнавата политическа игра, която ще играят и ГЕРБ и "Продължаваме промяната", за да търсят кой е виновникът, а всъщност не се поглеждат самите себе си, за да разберат, че това управление, което беше родено с единственото желание да се консумира властта, беше порочно заченато и този край беше наистина очакван", заяви депутатът от БСП Иван Иванов в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
"На всички стана ясно, от изнесената информация, че ПП-ДБ са се борили за сфери на влияние и за по-голямо парче от държавната баница. Очевидно МВР се е оказало апетитна хапка за някого, защото това е някакъв механизъм за упражняване на влияние, на сила, това е силово ведомство и в крайна сметка затова са се скарали", каза Иванов за Bulgaria ON AIR.

По думите му най-удачният вариант за избори е те да бъдат проведени във варианта 2 в 1, заедно с изборите за Европейски парламент, за да не се харчат допълнително пари за провеждането на вота и с цел да се засили избирателната активност.

Вижте видео с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: БСПИван ИвановBulgaria ON AIR
Още от ЕС
Над 500 млн. евро годишно плащаме за превалутиране от лев в евро
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Малко за политика преди 4 седмици
Сглобката наистина беше ненормална. Нормалната управляваща коалиция беше тази (ПП-ДБ-БСП-ИТН), в която участваха партии които преди това протестираха по площадите за да сложат край на корупционният модел на ГЕРБ. ИТН гласува за свалянето на правителството на Кирил Петков и така на практика върна ГЕРБ на власт. И затова сега Бойко Борисов и Делян Пеевски са изпрани и искат още власт. Корупционният модел на ГЕРБ се върна. И това го дължим на Слави Трифонов и неговата партия ИТН.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Същински циркови артисти .... а *** са си сбъркали професията
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Играят я всички, освен ПП-ДБ, и точно заради това всички политически сили ги включват в конспиративните си теории. По-добре гласувайте за ПП-ДБ, особено ако се чувствате прецакани от дълги години насам.
4
0
 
0
 
! Отговори
Само БСП преди 4 седмици
трябва да се отразяват. Никой друг
3
0
 
1
 
! Отговори
Бай Танас преди 4 седмици
Абе стига ги отразявахте тия от БСП. То не стига другия спам
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тоз баджанак и той със бузи и гуша от партийната субсидия :)))
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
абе вий не гледате ли Ергенът ми пак с тия на занимавате - пуснете нещо за Алеко и бермудите му