Александров: ПП са уплашени и тревожни хора

Поискаха всичко и получиха нищо, заяви антропологът
69
Александров: ПП са уплашени и тревожни хора
Снимка: БГНЕС

Има ли опит за превземане на МВР, играли ли са на рулетка ПП и какво получиха в крайна сметка?

"Оказва се, че не е толкова лесно да се овладее МВР, но Калин Стоянов не изпълнява исканията на своя ментор - Петков, а явно това взривява ПП. Те са уплашени и тревожни хора, които се държат в нарушение на всякаква елементарна учтивост. Очевидната причина е, че поискаха всичко и получиха нищо - избраха играта на рулетка", заяви пред Nova News културният антрополог Харалан Александров.

Александров коментира и сглобката, която се разпадна.

"Възможно е да се е заченало нещо от тази коалиция. Ясно е само, че ще се види след няколко месеца и ще е евроатлантическо. Конституцията може би е първата рожба", смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: Харалан Александров
Още от Политика
Асен Василев убеден: ПП не е помогнала за легитимацията на Пеевски
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 3 седмици
Самозвания антрополог Александров ,ако беше поне малко обективен ,отдавна би прозрял ,че въпреки властта и ресурсите ,които има за саморазправа с неудобни хора - най- страхлив е неговия вожд и вече има конвулсии.Преди тях обаче ,в специализирани заведения със строг режим ще отидат техните "армии за убийства" ,които са най- долнопробни в Северозападна България,защото в тях и сред населението преобладават техни себеподобни .
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Харалане,личи си по бузите ти,на коя ясла кльопаш.Кажи нещо против банкянския,за да те вземат хората за обективен и истински сондажник на общ. мнение.Не ти ли е неудобно, като латерна да хвалиш само една партия и нейният...
59
1
 
3
 
! Отговори
До 44 и други подобн преди 3 седмици
До Анонимен Наивници сте, заслепени от омраза! ПП-ДБ са розови либерали, младежите на бившата социалистическа партия и не мислят за никой друг, а само за себе си!
58
1
 
4
 
! Отговори
Точен коментар! преди 3 седмици
ПП-ДБ виждат как им се изплъзва властта и трябва да отговарят за доста поразии!
57
1
 
5
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 седмици
Разбира се, отсега не могат да се правят прогнози, но ще ми бъде интересно да го видя Радев как ще се включи в политиката след 2026, когато му изтече мандата... И дали ще направи силна партия, която да влезе в парламента. Дотогава могат много неща да се случат, но дано да е поумнял и да не залага повече на шарлатани...
56
2
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 седмици
ПП трябва да станат като НДСВ, като "Воля" на Марешки, като "Мутри вън" на Мая, като Атака на Волен, или като Бареков... Трябва да спрат хората да гласуват за тях, да гледат парламента през крив макарон. Тогава ще имаме стабилно правителство и стабилен парламент. Разбира се, с доминирани от Герб правителство и парламент ще останат проблеми, но поне няма непрекъснато да правим избори. Както е казал народът - ела зло, че без тебе по-зло! За момента поне не можем да намерим по-свестни политици.
55
3
 
8
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 3 седмици
ОТИВАТ СИ И ПОСЛЕДНИТЕ" СПАСИТЕЛИ И ОСВОБОДИТЕЛИ" НА БЪЛГАРИЯ---КОКОРЧО И КИРО ШАШМАТА....ХАХАХА
54
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Заченат е краят на евроатлантизма.
53
5
 
19
 
! Отговори
Разочарован преди 3 седмици
ПП и ДБ незнам, кой този път ви е съветник, но с лъжи, с нападки, с лаене,с хапане нищо няма да постигнете. Само пълно разочарование , както за мен и повечето гласували за вас. Няма втори път....!
52
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нахараланения гербав *** отново се излага, откакто се продаде на мафията говори само глупости. Срещу ПП са неговите господари Бойко и Делянчо и марионетките им в ДАНС, прокуратура и компира. Но ще дойде ред и на мафията рано, или късно хората ще се събудят и ще разберат кой ги храни с постни пици за да може да ги краде безнаказнно.
51
2
 
3
 
! Отговори
Путин. преди 3 седмици
До. Коментар. Номер. 50. Тука. Си. Много. Прав. Как. Един. ***. Премиер. На. Когото. Са. Подчинени. Службите. Да. Казва. За. Тях. Че. Са. Мафия. Този. Човек. Или. Е. Със. Болен. Мозък. Или. Му. Мърда. Дъската. Срам. И. Позор. Какви. Хора. Ни. Управляват. Благодаря. На. Кеворк. Кеворкян. За. Хубавите. Статии.
50
3
 
6
 
! Отговори
Путин. преди 3 седмици
Като. Им. Видите. На. Промяната. Общинските. Съветници. Как. Бягат. От. Катастрофа. За. Която. Са. Виновни. И. Сигурно. Пияни. Или. Дрогирани. Можете. Да. Си. Направите. Изводите. Каква. Е. Партията. Им. И. Техните. Лидери. Ауф. Видерзеин
49
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ДАЛИ СА ИЗПЛАШЕНИ?АЗ НЕ ЗНАМ, НО ПРЕМИЕР В УСТАВКА ДА ЗАЯВИ ПРЕД БГ И ЦЯЛ СВЯТ,ЧЕ ДАНС Е МАФИЯ!ЗА МЕН Е МНОГО СМУЩАВАЩО!КЛОНИ КЪМ ДИАГНОЗА!АКО ИМА ДАННИ ТРЯБВАШЕ НЕЗАБАВНО ДА ОТИДЕ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА И ДА НАСТОЯВА ЗА СЪВЕТ ПО НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, ПРЕДИ ДА ПРАВИ ИЗЯВЛЕНИЕ В ЕФИР!ТОВА СРИВА ДЪРЖАВАТА!КАКЪВ ШЕНГЕН? КАКВА ЕВРОЗОНА,КОГАТО ДЪРЖАВАТА Е В ТОТАЛЕН СРИВ!ГОСПОДА!,ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ УПРАВЛЯВА ВЕЧЕ 3 ГОДИНИ ОТ ВАС!Отлично управление! Искате отново да управлявате!При такива резултати,никой няма д
48
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Запотеният прас пак се прави на анаЛизатор
47
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тъжно е, наистина, но никой нямаше да се справи по-добре от тях в тази ситуация. Даже постигнаха твърде много. И никой не им отдаде заслуженото уважение за силата на духа.
46
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ПП са като Ружа, но предвид особеностите на далаверата измамиха спонсора си! Наистина е жалко ако сега заради тези измамници от ПП спрат грантовете или вече започнат да искат първо конкретни резултати!
45
9
 
6
 
! Отговори
Деса Поетеса преди 3 седмици
Харалане, хайде, че сичку вече ми изтече, стига си дрънкал по чаршията в събота вечер, а се прибирай под чаршафите. Там са докажи, Харалане, там;))) Търталясването е женска работа;))) мъжката е под завивката;)))
44
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А какво трябваше да направят? Когато срещу тях са няколко поколения мафиоти и откровени психари?
43
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ГЕРБ отиват на бунището на историята
42
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Доволни ли сте от служебното правителство на ГЕРБ-ДПС?