Емануил Йорданов: Тази мръсна история с МВР ще намали избирателната активност

Случаят е отвратителен, отсече той
9 апр 2024 09:26, Нели Христова
19
Емануил Йорданов: Тази мръсна история с МВР ще намали избирателната активност
Снимка: БГНЕС

Тази мръсна история с главния секретар на МВР ще намали допълнително избирателната активност. Случаят е отвратителен и аз за първи път виждам да се изнася протокол от разпит на защитен свидетел, за което прокуратурата би трябвало да се сезира. Това каза бившият вътрешен министър Емануил Йорданов в студиото на БНТ.

Според него излезлите в публичното пространство многобройни снимки нямат никакво значение за делото, тъй като съдът няма да ги приеме за доказателство. Освен това подобни шумни дела никога в България не са завършвали с някакъв резултат, каза още Йорданов.

"Този случай нанася тежък удар върху авторитета на МВР и би трябвало поне основните политически сили да заявят ясно как смятат да разрешат кадровите проблеми в системата", каза Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от Политика
Смяната в служебния кабинет – кой е Стефан Димитров?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Напротив! Ще я увеличи, защото не искаме да храним ГЕРБави *** в мВР.
18
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Трябва всички да гласуваме, все пак МВР не брои бюлетините! Но, внимавайте за кого ще гласувате, нагледахме се на убийства, кражби и афери, през последните 3 години!
17
0
 
4
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 3 седмици
Повечето от избирателите дори не разбраха, че имало някаква *** история около МВР - все пак всеки, който не е роден вчера е наясно, че когато има някакъв скандал около някой блажен пост, това просто означава, че т.нар. елит не могат да се спазарят за препродажбата на гореупоменатия пост.
16
1
 
7
 
! Отговори
от 2000 година преди 3 седмици
МВР се управлява от политически лица, не от професионалисти. За това е на този хал. Крайно времее политиците да разберат, че ако искат силно и независимо МВР, трябва да се спре с политическите назначения и наличието на политически кабинет. Още повече, че МВР е деполитизирана институция. Всички политически кабинети играят ролята на полит комисари. Крайно време е на всякъде тези кабинети за се махнат
15
2
 
5
 
! Отговори
:))) преди 3 седмици
До Явор Искаш да кажеш,че на посолството му дреме за твоя глас ли?Да се чуди човек от къде ви намират такива залюхани!!!!
14
2
 
3
 
! Отговори
Масови убийства преди 3 седмици
Полицаи избиха жените в град Бобов дол, десетки некролози на жени до 45 години!Къде е сега МВР и Калин Стоянов!?
13
0
 
2
 
! Отговори
цик и сик са преди 3 седмици
печалбари . статистиките са лъжливи . социолозите са платени . рамазана си е платен вот . който гласува за дтс , празнува по 10 дена . банго васил са за герб . за другите 3 март . хахахаха важно е в англия как гласуват . в турска ги съботират , в фрг ги ограничават . вота от чужбина е за итн . хахахаха
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кой е защитеният свидетел?
11
2
 
4
 
! Отговори
Явор преди 3 седмици
А МВР трябва да смени кадрите си. Това също е наш проблем, защото полицията е важна и засяга сигурността на всеки гражданин.
10
3
 
11
 
! Отговори
Тъпомера се счупил преди 3 седмици
Измервал Кирчо и Кокорчо
9
1
 
8
 
! Отговори
Явор преди 3 седмици
Всеки от нас в живота няма да погледне повече човек, който е говорил грозни неща за него. В политиката властолюбието е такова, че и пистолет да са ти опрели, ще управляваш с тези, които са ти го опрели за власт и ресурси. В живота баща няма да погледне сина си, ако разбере от познати на сина му как синът му е говорил обидни неща за него. Но в политиката е друго. Каквото и да са говорили, забравят, защото властта е твърде сладко нещо. Политиката толерира лицемерието. Затова масов вот.
8
5
 
5
 
! Отговори
Тъпомер преди 3 седмици
Абе гербави мекерета само на клавиатурата ли стоите бре,пфу отврат.
7
1
 
7
 
! Отговори
Явор преди 3 седмици
Може да се окаже прав Емануил Йорданов. Но аз смятам, че ще е безобразие. Народът се оправдава за почти всичко, това не ми харесва не мене. При ниска избирателна активност ще има Сглобка 2. На тези глупави и некадърни хора от ПП-ДБ Борисов и Пеевски отново ще им се подиграват. Ако масово не излезем, ще наблюдаваме за втори път неморален брак между хора, които се плюят (красиво лице на мафията, седене в скута и т.н.). Знаете, че всеки от вас ще отминава плюл го човек. Тогава гласувайте.
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този случай нанася тежък удар върху авторитета на МВР-----А другаруването на главсека на МВР с престъпници и приемането на скъпи подаръци от тях не подронва авторитета, така ли?
5
1
 
16
 
! Отговори
Майорс преди 3 седмици
За съжаление тска става , когато се избира главен секретар от политическа партия и то зсщото е брат на основателя на една от издигналите го партии!Още по лошо е че той е обвързан с нашумелите именс не сега , а от две години!Затова трябва да подаде оставка и да бъде подведен заедно с останалите под съдебна отговорност!
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
няма, посолството вече знае резултатите, но ще ги публикуват след изборите
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Еми *** е, като главсека на мевере се е пошибвал с контрабандист, като е приемал скъпи подаръци от него и му е вършил преносно и буквално *** работа впоследствие. Браво на хората, които разкриха целия тоя цирк и за пореден път сложиха пеперастлъка на мястото му - на бунището на историята.
2
5
 
16
 
! Отговори
ДЕНКОВ ВРЕДИ НА БГ преди 3 седмици
НАКЛЕВЕТИ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ НЕЙНИТЕ СЛУЖБИ ЗА СИГУРНОСТ ТЪРГУВАТ С НАРКОТИЦИ.... ТОВА МОЖЕ ЛИ ДА Е БЪЛГАРИН..??......КОГАТО ДЪРЖАВАТА Е СЛАБА, СИЛНИ СТАВАТ ИСТИНСКИТЕ БАНДИТИ, НА КОИТО ЯВНО ПРОТЕСТИТЕ ОТ 2020 ГОДИНА НАСАМ, СЛУЖАТ
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Емануил Йорданов е тотален ***!