"Булгартрансгаз" ЕАД избра нов шеф на дружеството

Решението е на УС на дружеството
10 апр 2024 12:00, Инна Ангелова
8
"Булгартрансгаз" ЕАД избра нов шеф на дружеството
Снимка: Slav Slavov ‎

Със свое решение от 9-ти април 2024 година Управителният съвет на „Булгартрансгаз“ ЕАД избра Кирил Равначки за изпълнителен директор на газопреносния оператор. Решението на Управителния съвет е одобрено от Надзорния съвет на дружеството на 9-ти април 2024 г.

В периода от 2019 г. до началото на 2023 година Равначки е изпълнителен директор на  „Газов Хъб Балкан“ ЕАД. До декември 2023 г. той е член на общото събрание на Европейската Асоциация на енергийните борси в Европа. Представител е на България в управителния координационен съвет на общата платформа за покупка на природен газ, създадена в края на 2022 година от Европейската комисия.

От февруари 2023 г. Кирил Равначки е член на Управителния съвет на „Булгартрансгаз“ ЕАД. От 2012 до 2018 г. работи в газопреносния оператор като специалист в отдел „Финанси“, както и като директор на управление „Анализи и международна дейност“. Завършил е специалности „Икономика“ и „Бизнес администрация“ в Американския университет в България.

Документите за вписване на променените обстоятелства в дружеството са подадени в Търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенция по вписванията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
поредната калинка, и тоз е назначен от нашите. предават си щафетата а задкулисните продължават да дърпат конците. държавата цирк сме.
6
0
 
1
 
! Отговори
В транс газ преди 1 месец
Тоя сякаш наблюдава как работник с оранжев гащиризон и зълта риза реже с флекс газова тръба с втечнен метан. Пък друг се готви да я заварява с електрожен.
5
0
 
1
 
! Отговори
Друг дирек тор преди 1 месец
Колегата каква скужебнолична кола си избра ? Аз ще пробвам тесла4
4
0
 
7
 
! Отговори
Много прилича преди 1 месец
Тоя съм го гледал в тубата с каска да наблюдава оли го френиив строителен обект. Голям майтап физиономии.
3
0
 
6
 
! Отговори
Ужас преди 1 месец
Много грозен бе!
2
1
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Удри!!! Всеки ден гърч за ППДБ-тата :))))))))))))))))))))))))))))) Наиграха се..
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо има наркомански поглед?