Костадинов: Няма морал, а скандали за постове и пари

ГЕРБ и ПП-ДБ все още управляват служебния кабинет
12 апр 2024 10:04, Инна Ангелова
39
Костадинов: Няма морал, а скандали за постове и пари
Снимка: БГНЕС

Лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов каза, че грозната задкулисна битка може да доведе до ниска избирателна активност. Костадинов допълни, че в последните 10 месеца България влиза от един скандал в друг - няма морал, а само скандали за постове, позиции и пари. Държавността се разпада, каза в ефира на Нова политикът.

„Това, което се случва, знаехме, че го има, просто сега излиза наяве. Изтичане на документи, снимки, файлове и карти е факт последните 12 години. Двете доскоро управляващи партии реално все още управляват. В служебния кабинет са включени техни министри”, коментира още Костадинов.

За предстоящите избори Костадинов коментира, че трябва да се включат и машини. Той припомни и за какви промени настояват от „Възраждане”. „Искаме провеждане на референдум за запазване на българския лев, референдум за членство на България в НАТО, предоговаряне на условията за членство на България в ЕС и спиране на помощта за Украйна”, поясни Костадинов.

На 9 юни имаме златен шанс да върнем България в руслото на историята. Избирателите, които са погнусени от политическите действия на партиите, трябва също да отидат да гласуват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от Политика
Дацов: Или свръхдефицит, или някой ще вземе трудни решения за разходите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не на еврото,да на лева.Вън натовските окупатори от България.Съд за корумпираните ЕС марионетки които ни крадат и пълнят с мигранти. Време е за Възраждане.
35
1
 
2
 
! Отговори
Сега преди 2 седмици
Иска референдуми. Не направо излизане от нато и отказ от евро. Ако на0рода ги иска ще гласева за нато и евро. Предоговаряне с ес. Хубаво, но невъзможно. Малки сме. Спиране помощ за Украйна. За. Не да не продаваме. Това е добре. А да не подаряваме. Ама после и този ще се отметне. И той ще иска да се наречени.
34
1
 
4
 
! Отговори
ъ преди 2 седмици
Хайде, Костадине, стягай се. Някой трябва да изрине торта, пък друг не се вижда, Каракачанката много го спихнаха. Така че се готви. И спри да вярваш на машините, защото с тях никога няма да минеш 15%, много ала-бала има.
33
0
 
2
 
! Отговори
Anonimna преди 2 седмици
Айде, оставям ги да се карат за постове и пари. Нито имам пари, нито постове ще им дам вече...за мен остава печалбата.Коци, buy me a happy home, I can come running to... В Мегаполиса във Варна.
32
0
 
0
 
! Отговори
Тъпомер до 31 преди 2 седмици
Ало на.рко.ман най малко с теб ще дискудирам.
31
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До *** 28 - от кога правата линия минава през Митрофанова пич? Кое точно е вярната в твърденията на Копейкин? Че ще направим могъща Армия? С какви пари и с чие оръжие? Как ще се опазим извън НАТО? Било и от съседите си? Кога България е била "независима" и "извън съюз"? Айде първо да помислиш преди да изтрещиш някакви клишета по патриотарски! Апа колко е независим Коце, един Баце знае! Така че, продавай краставици на друга сергия пич!
30
0
 
5
 
! Отговори
Тъпомер до 29 преди 2 седмици
*** като не ти достигат стотинки за хапове побайчкай малко.
29
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"На 9 юни имаме златен шанс да върнем България в руслото на историята." Руслото да се чете Руското.
28
3
 
3
 
! Отговори
Тъпомер преди 2 седмици
Та така господа и госпожи антибългари,това е най праволинеиният и следващ своята политика,бяха последни а вече реално втори,а вие просто не понасяте истината.
27
2
 
1
 
! Отговори
Твой приятел верен преди 2 седмици
Коце бъди нормален бе пич. Кради си като нас и нямаш проблеми . Пък може и в сглобката да те поканим. Не бъди твърдоглаФ.
26
3
 
3
 
! Отговори
Майорс преди 2 седмици
Ало Копейкин , какви ги говориш , уж беше срещу ваксините а се ваксинира , уж сте срещу ЕС и НАТО а държите парите си в евро , единствено от ЕС ходихте на среща с Путин, няма да стане вашата в Евразия при този диктатор!
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ако още има хора да вярват на тоя лалавец- си заслужаме битието!
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ваксинирани "антиваксъри", защитници на Лева които пестят в Евро, радетели за Национална държава които ходят на инструктаж при Митрофанова и в Москва?! Тея ли са "патриотите"? Айде няма нужда. Слушах сутринта мавританеца Копейкин в НОВА - как ще върне казармата? Как бе Копейкин? В кои казарми ще събереш набора, откъде пари за издръжката и обучението му? Швейцарския модел армия е за богати държави. Тоя лъже както диша и слугува на руските си господари. И не само - има си и български такива!
23
2
 
3
 
! Отговори
Петърчо преди 2 седмици
Тоя ли ще говори за морал, дето си построи къща и купи кола с пари от партийните субсидии, а още не е влязал в управлението.
22
2
 
1
 
! Отговори
ЛЕЛЯ ПЕНА преди 2 седмици
И ТАЗИ КОПЕЙКА ГОВОРИ ЗА МОРАЛ ! ДА СЕ ВЪРНЕ В ПЪРВИ КЛАС И ДА НАУЧИ КОЕ КАКВО ЗНАЧИ !
21
3
 
7
 
! Отговори
Минувач преди 2 седмици
Знам какво работи Копейкин - има фирма Едноличен Търговец "Костя Копейкин" - търговия с менте патриотизъм, лумпенство, популизъм, лъжи, въдичарство за наивни полуграмотни патриоти, усвояване на партийна субсидия, привличане на партийни роби, масово лъжеприказване, тайноръкостискане с мафията и други менте патриотични дейности имащи за цел лично облагодетелстване.
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ходи ли коце пак при трактористите да ти изорат задния двор?
19
1
 
4
 
! Отговори
Стотинков преди 2 седмици
Да Копейкин, прав си няма морал ! Само ламтене за постове,пари и контрабанда. Други пък с кражбичка на партийна субсидия си купиха къща-палат и коли до Варна и за неморално поведение ги изгониха от ВМРО. ЕдноличенТърговец "Костя Копейкин" продава менте патриотизъм под марката "Възраждане".Присмял са хърбела на щърбела, а той на гърбела. Борбата на мафията с мошениците, а фашисто-бандитите призовават за морал. Копейкин като Боко,Шиши и Киро може да лъжеш само баламурниците дето ви вярват !!!
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Коце, жена! Я кажи как набързо построи голямата къща и си купи новата ЗАПАДНА кола за 150 бона? Що не си взе Жигула или Москвич, ***?
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Копейкин себе пък вие се бава те. И ще идете на ба басинах урката.