»вайло ¬ълчев: ¬ сферата на политиката случайности н€ма

“ой е убеден, че не президентът е редил служебни€т кабинет
17 апр 2024 22:35, Ќели ’ристова
17

∆ивко  оцев с обвинение за участие в организирана престъпна група.

"ќттук нататък оставаме да слушаме прокуратурата и съда.  огато септември месец г-н  оцев беше назначен като главен секретар на ћ¬–, единствено ние от "»ма такъв народ" попитахме  алин —то€нов по какви критерии, извън чисто професионалните, за да се спре на тази кандидатура за секретар. “огава той се €доса, това са слухове и приказки, не получихме отговор, но времето само ни отговори", каза депутатът от "»ма такъв народ" »вайло ¬ълчев в студиото на "ƒен€т ON AIR".

ѕо думите му при всеки скандал се по€в€ват имена, които обществото чува за първи път.

"¬сички са шокирани от това, което тези хора са вършили, но изведнъж е по€в€ват политици, магистрати, или хора от службите, които казват: "Ќие отдавна ги знаем тези хора".  акво значи отдавна и защо те са можели да прав€т това нещо дълго време? “ака излиза, че следващи€т път е по-добре да правим избори не за това кой да влиза в Ќародното събрание, а кой да командва контрабандните канали, защото очевидно те контролират ц€лата политическа действителност", допълни ¬ълчев в ефира на Bulgaria ON AIR.

“ой очаква от комисиите, които са назначени по дадените случаи, да сезират съответните органи и да се започне работа по случаите.

"—амата комиси€ не е съд, т€ не може да дава присъди. Ќ€ма как ние да казваме на органите какво да направ€т. ѕо-скоро може да поискаме об€снение, ако те про€в€т бездействие, но те не са длъжни и това да ни об€сн€ват", по€сни депутатът.

ј "»ма такъв народ", "¬ъзраждане" и Ѕ—ѕ внесоха искане за вот на недоверие към кабинета "√лавчев".

" огато подкреп€ме нещо, искаме да сме сигурни, че сме 100% юридически прави. Ќе подкреп€ме нещо, което ще изгори бързо. ¬ случа€ нашата подкрепа е чисто политическа и даваме възможност и на колегите от "¬ъзраждане", и на тези от Ѕ—ѕ да потърс€т правотата си, тъй като днес в залата се стигна до реплики, които едва ли не че само най-правилните опозиционни партии заставали зад това. Ќа€сно сме, че решението по него може да бъде 50/50", добави народни€т представител.

—поред него в сферата на политиката случайности н€ма.

ѕопитан кой е човекът, който е редил кабинета, »вайло ¬ълчев отговори: "—ъс сигурност не е президентът. ќттук нататък може само да гадаем кои са партньорите. ќстав€т ни да гадаем. Ќо не започваме добре. ¬ това правителство се по€виха имена на министри, за които едната още преди това едната парти€ беше казала, че не е съгласна с т€х и не ги харесва, пък те не б€ха съгласни, че са част от сглобката".

“ой е на мнение, че сме свидетели на борби на интереси.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


17
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
15
0
 
0
 
! ќтговори
баба мара преди 1 месец
ние това го знаем ама вас не мога да разбера един път гласувате с бсп друг пътс парапета не може да седите на два стола вид€хте как паднахте аз вашетопредаване не го гледам н€ма защо да ни го натрапвате и в нс
14
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕрез 2022г. имахме правителство без Ѕорисов и ƒѕ—.  ой го свали заради ћј ≈ƒќЌ»»яяяяя и ни вкара в нова политическа криза и спирала от избори?  ой е виновен?  ќ…?
13
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒа не забрав€ме все пак, че именно ѕѕƒЅ направиха първи€ кабинет без Ѕорисов и ƒоган във властта от десетилети€ и именно —лави го свали по заповед от «айчарника и —араите.
12
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒоста се е поугоула герберастко-депесарската S вин€.
11
0
 
0
 
! ќтговори
ѕѕ-ƒЅ преди 1 месец
Ѕатинки, кой ви е крив че избрахте грешната страна? Ќие се ориентирахме, вие не. Ќие печелим, вие губите.
10
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
”частие във властта след изборите е сигурно само за ѕѕ-ƒЅ. ƒругите са под въпрос.
9
0
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—Ћ”∆≈ЅЌ»я  јЅ»Ќ≈“ ≈ –≈ƒ≈Ќ ќ“ Ѕќ… ќ Ѕќ–»—ќ¬ — ÷≈Ћ ƒј —» ќ—»√”–» —Ћ”∆≈ЅЌј ѕќЅ≈ƒј Ќј »«Ѕќ–»“≈. ѕќ ƒ–”√ Ќј„»Ќ √≈–Ѕ Ќяћј –≈јЋ≈Ќ ЎјЌ—.
8
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“ака си е, свидетели сте на борби на интереси ћожете да добавите "» ние б€хме там!".
7
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—тига с тези "контрабандни канали" бе! Ќали точно "тези", както и вие, "дето не сте от т€х", драпате за Ўенген и ≈врозона? ќнези, определено ще спечел€т от ≈врозона, щото н€ма да им се налага да прав€т олиото 9лв, както преди 2години, а направо ще си е 5 евро. Ќ€ма да им се налага да чакат пред Ўенген, докато си върт€т пратките. јко н€кой спре т€хна пратка, вече ще си има проблеми направо централно от Ѕрюксел, щото ще са нарушени "правата им".
6
1
 
1
 
! ќтговори
неузнаваем преди 1 месец
и то€ напълн€ с 40 кила , откакто стана депутат. — какво ли ги хран€т в евтини€ стол?
5
1
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Taka e, nocoлcтвoтo нe e cлyчaйнocт...
4
2
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
» този пусна дебел врат и отпра €к за.дн.ик.
3
1
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
скак да н€ма случайности, а »“Ќ
2
2
 
6
 
! ќтговори
ћазно “у  афе преди 1 месец
ћного о€ден и то€ станал! ƒа не е сед€л в скута?!?
1
4
 
4
 
! ќтговори
ћда преди 1 месец
Ѕацоне реди кабинета -това е €сно за всички , благодарение на -пп/дб’убаво е поне , че от т€х се отърваме на избори