Бойко Рашков си изтърва нервите: Два пъти тръгна да бие журналисти

Видеа от спречкванията се разпространяват в социалните мрежи
24 апр 2024 09:47, Нели Христова
280
Бойко Рашков си изтърва нервите: Два пъти тръгна да бие журналисти
Снимка: Facebook

Видео как бившият вътрешен министър Бойко Рашков се закани да бие журналиста Стоян Милков в Народното събрание, взриви социалните мрежи. Кадрите, на които се вижда как репортерът преследва депутата от ПП-ДБ с неудобни въпроси по повод връзката му с контрабандистите Стефан и Марин Димитрови, бързо се разпространиха в социалните мрежи.


Журналистът настоява да получи отговори, но след като Рашков напусна комисията за казуса в Агенция "Митници", той не отговаря и на тези на медиите. Затова Милков и бившият вътрешен министър започват да се гонят по стълбището и кулоарите на Народното събрание.

В един момент Бойко Рашков вдига чадъра си, след като е засичан пред всяка врата на асансьор и на всяко стълбище. Изпускайки нервите си, Рашков се закани: "Ще те млатна, бе ей. Защо ме снимаш, бе? Не искам да ме снимаш!"

Очевидно Рашков има проблем с това да бъде сниман, защото точно преди заседанието на Комисията, друг журналист също пострада от опънатите нерви на депутата. Тогава друг репортер - Николай Караколев, се приближи с телефон към Рашков, отново задавайки му въпроси за контрабандистите.

"Не желая да ме снимате", се чува няколко пъти от Рашков.

След това изведнъж избива телефона на Караколев от ръцете му и заплашва:

"Какво си въобразявате, че имате безгранични… Ще го изхвърля след малко през прозореца".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рашков, как се сдоби с 21 имота само с държавна заплата???
144
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вие си ги избрахте ! Нека, българина трябва да страда, защото си заслужава съдбата !
143
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Болните хора от ПП - ДБ! Тоз налита на журналисти а другият "Журналист" на нападжии!
142
2
 
4
 
! Отговори
До 145 преди 1 месец
Ивелинчо може да пребие единствено някой осмокласник и пак не е много сигурно. Изобщо къде го слагаш тоя при големите мъже??? Същата подметка като Копейкин, който навремето яде тупаници от Марешки. :)))
141
1
 
11
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
Ха,Ха,Ха Бойко Рашков станал и демонстративно напуснал парламентарната комисия,ами ще стане как няма да стане тя масата празна ни туршия ,ни ракия ,а на всичко отгоре не му вярват че тези Димитровите били информатори и ...му предали списъци с цели 28 000 избиратели уловени явно от ГЕРБ и то само от Хасково.***!!Така е алкохола не прощава.
140
4
 
6
 
! Отговори
ЖУРНАЛИСТИ преди 1 месец
Т.нар.журналисти,наречени от ББ "мис и рки" са готови в името на всичко да започнат клетевническа камапания с/у всеки,посочен от ББ и Шиши.Няма значение,че това е извън всякаква нормалност.При условие,че прокурори и съдии също са зависими как да се бориш срущо това зло?Така ли ги учат във факултета па Журналистика-да се подмазват,да нямат собствена позиция,да не търсят истината?В д-вата ни всичко е сбъркано,затова и живътът ни като общество е объркан.Важното е,че мафията богатее,а ние не.
139
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко Рашков, лице замесено в купища скандали. Яхна протеста през 2020 г. Излъга попа от протеста и търсеше връзки за депутатско място при Мая Манолова. Направи път и пътека да бъде в служебното правителство на Румен Радев. След това гръмнаха скандали с многото му имоти. Нека се провери, как жена му е станала нотариус, а дъщеря му съдийка и как е купил толкова апартаменти? Участвал ли е в далавери по митниците? Подслушвал ли е незаконно гражданите?
138
3
 
6
 
! Отговори
Протестна Мрежа преди 1 месец
Милков е доста добър журналист и им задава по различни въпроси от отези на които обикновенно са свикнали да отговарят.Това ги изнервя яко корумпетата и дъртите комунистически Суру гат де ге не ра ти.Като Кардарашко Паскала много имотния р о м с чисто новата баварка.
137
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Оставка, Рашков!
136
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Помните ли протестите срещу насилието за случая Дебора? Това не е ли насилие? Протести срещу насилието над публични лица!
135
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така наречения журналист Милков не е стока, но Рашков защо му отвръща??? Нали затова си на публичен пост, за да те виждаме и следим как ни представяш! ПП трябва да се разграничат от Бойко Рашков и да се извинят на журналистите!!!
134
5
 
7
 
! Отговори
Спец преди 1 месец
Тази с микрофона е физкултурник, не е журналист.
133
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 140 А бе получава им се и когато си хладнокръвен срещу тях. Пример ще ти дам....Тоя Симон Милков като разговаряше с Ивелин Михайлов причаквайки го в една тъмна улица в София Ивелин Михайлов си сдържа нервите, иначе щеше да пребие Милков като куче. Тренирал е бокс на времето. Отпадъкъттт Симон Милков- първия журналист в тези клипове как ли не го обиждаше , но Ивелин запази самообладание. Предполагам си гледал разговора им. А който не го е гледал да напише... Ивелин Михайлов- Симон Милков.
132
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рашков надскочи бялата Златка ака. Болен Сидеров!
131
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ясно е, че целта на този тип репортестване е да го извадят от равновесие, но все съм си мислел, че би следвало да бъде малко по-трудно постижимо, когато е насочено към човек с такъв профил. Да, ама не.
130
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Малко му е на това платено журналисттчеЩо не ни занимаваха така за милярдите в евро на ББ! КТБ и цигарения завод приватизиран от П. Къщата в Барселона!! ДПС и връзките в земеделието!
129
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рашков отоваря като мъж.Какво искате-да клекне и да се хили?!
128
4
 
5
 
! Отговори
провокатори преди 1 месец
Акой гго напада в асансьора?"Журналист" или фрос так?
127
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Герберските провокатори дебнат от всеки ъгъл. Не Пеевски и Бойко никой никога не им е задавал неудобни въпроси, щото там не бият с чадъри а трепят направо.
126
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ПЕНСИОНЕРТия журналисти не са от ПИК дорогой умнокрасивъй лилавосин демокрад